AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-27-2015, 21:21   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Erdoğan'dan Putin'in İftirasına Cevap: Bu Millet Göğüs Göğüse Savaşmayı Çok İyi Bilir
Recep Tayyip Erdoğan'dan Putin'e: Bu millet göğüs göğüse savaşmayı çok iyi bilir



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta vatandaşlara seslendi. Erdoğan konuşmasında Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin'e seslenerek, "Bu millet göğüs göğüse savaşmayı çok iyi bilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin'in "sırtımızdan bıçakladılar" suçlamasına, "Bu millet bugüne kadar hiç kimseyi sırtından bıçaklamamıştır. Bu millet göğüs göğüse savaşmasını bilen bir millettir" yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Suriye'de 380 bin cana mâl olan devlet terörü uygulayan Esed rejimine destek olmak ateşle oynamaktır. Rusya'ya çok samimi olarak ateşle oynamamasını tavsiye ediyoruz. Devletlerarası ilişkiler çocuk oyuncağı değil. Rusya köklü bir devlettir" dedi.

PARİS'TE GÖRÜŞME OLACAK MI?

Paris'te iklim değişikliği zirvesi olduğunu ve Putin'in de geleceğini belirten Erdoğan, "Orada da bunları oturup konuşabiliriz, değerlendirebiliriz. Rus savaş uçaklarının sınırlarımızı ihlâl ettiğini kayıtlarıyla tüm dünyaya duyurduk. Rusya'nın iddialarını da bu şekilde ispatlama sorumluluğu vardır. Ağır ve haksız itham yüzünden yalancı duruma düşecektir. Uçak bahanesiyle Suriye'de gücününü artırdığını görmüyor değiliz. Suriye'de 380 bin cana mâl olan devlet terörü uygulayan Esed rejimine destek olmak o da ateşle oynamaktır. Rusya'ya çok samimi olarak ateşle oynamamasını tavsiye ediyoruz.

"Bu millet göğüs göğüse savaşmasını bilen bir millettir"

Devletlerarası ilişkiler çocuk oyuncağı değil. Rusya köklü bir devlettir. Rusya'dan bu tür konularda devlet ciddiyetine yakışır bir tavır bekliyoruz. Tam tersi iddialarda bulunmak Rusya'yı dünyanın gözünde çok farklı bir konuma itecektir. Rusya ile ilişkilerimizi önemsiyoruz. Bu millet bugüne kadar hiç kimseyi sırtından bıçaklamamıştır. Bu millet göğüs göğüse savaşmasını bilen bir millettir.

Özellikle ilişkilerimize zarar verecek bir tutumun içerisinde olmayız. Türkiye'ye topyekün bir iftara kampanyası başlatılmasını, vatandaşlarımızın taciz edilmesini Rusya'ya yakıştıramıyoruz. Pazartesi Sayın Putin'le bu meseleyi yüz yüze görüşmek isterim. Gereksiz bir şekilde tırmandırılmasından rahatsızlığımızı ifade etmek isterim. Gelin böyle bir duruma meydan vermeyelim" dedi.

Kaynak

Star Gündem 27.11.2015

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-12-2016, 21:53   #2
Kullanıcı Adı
Cihandar
Standart
Sende kralın da gelse korkumuz yok putin! Bizim için savaş, düğündür.. ;)
Cihandar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
cumhurbaşkanı erdoğan, hain vladimir putin, müfteri putin'e cevap, müfteri vladimir putin, recep tayyip erdoğan, yalancı putin'e cevap, yalancı ve müfteri putin, yalancı vladimir putin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta