![]() |
#2601 |
![]() Allah hükümete zeval vermesin başta cumhurbaşkanımız (baskomutanimiz) olmak uzere başbakanımız ve devlet yanlısı güvenlik kuvvetlerimize allah güç kuvvet versin bu güzel duruşundan ötürü... Ve doğruluğundan...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
![]() Recep tayip erdoğan dik duruşu ve kararlılığı milletimiz tarafından bilinmektedir.yaptiklari ve yapacakları projeleri milletimizin huzur ve vefası için yaptığını,ileri bir modern bir Türkiye yarattığına hepimiz şahit olduk.hic kimseden alıntı yapmadan gönül bağımla akp gençliğine katılmaya karar verdim ve üye oldum.sadece akp uye olmaya geç kaldım. Bu girmiş olduğum yolda benimle birlikte olan herkese şimdiden teşekkür etmek isterim .adana da yaşayan arkadaslarla birlikte akp geliştirmek için fikir ve görüşleri paylaşmak isterim .allaha emanet olun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
![]() Sıkı bir AKP hayranıyım böyle bir platform olduğunu bilmiyordum AKP'YE nasıl üye olunur diye Google'dan ararken gördüm ve çok mutlu oldum çok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
![]() Ben doğuştan İlk baştan tâki Turgut Özal' dan buyana bu yoldayım.
Sadece siyasete uzağım.Ve özellikle Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek Hayranı ve onların tek bir emriyle güvenlerini sarsmadığı sürece ölümüne Sizinleyim.Hep üye olmak istemişimdir. Gün bugüne nasipmiş. İnternetten anlarım Online Üye olunuyorsa olayım. Dedim. Hayırlı olsun diyelim. Selamun Aleyküm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 |
![]() Ben doğuştan İlk baştan tâki Turgut Özal' dan buyana bu yoldayım.
Sadece siyasete uzağım.Ve özellikle Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek Hayranı ve onların tek bir emriyle güvenlerini sarsmadığı sürece ölümüne Sizinleyim.Hep üye olmak istemişimdir. Gün bugüne nasipmiş. İnternetten anlarım Online Üye olunuyorsa olayım. Dedim. Hayırlı olsun diyelim. Selamun Aleyküm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
![]() Malum forumu kurduk...
Bu şekilde haberdar olmuş olduk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
![]() Ben Ak Partiye destek amaçlı google yazdım ve karşıma çıktı bende kayıt olmaya karar verdim .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
![]() Son olaylardan sonra destek olmak için araştırırken buldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
![]() AK PARTİYE ONLİNE ÜYELİK VARMI DİYE BAKARKEN BU FORUMA DENK GELDİM SİTE GÜZEL OLMUS ADMİN VE FORUM KURUCULARINA BAŞARILAR DİLERİM....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 25 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 25 Misafir) | |
|
|