08-13-2011, 05:30 | #11 |
|
|
08-13-2011, 05:45 | #12 |
yorum yap yada yapma demiyorum...
lakin eski arşivdeki konuları hortlatma gereği duyma... konuyu açan arkadaşın eskiler nasıl olduğunu bilirler.. elle tutulur bir kaç konusu kaldı forumda... onlarıda en yakın zamanda temizletiriz inşaAllah... |
|
08-13-2011, 06:07 | #13 |
Tamam o zaman.Yalnız madem bu adam banlandı.Niye köklü üye diye geçiyo.Sevilmeyen bi adam olduğunu bilseydim güncellemezdim zaten.Hem tarihlerede bakmıyorum ben hoşuma giden başlığı açıyorum,okuyorum.Bundan sonra güncellemem bu kişinin konularını o zman.Cahilliğime verin...
|
|
08-13-2011, 06:13 | #14 |
est.cahillikle alakası yok...
yeni kullanıcısınız ondandır... hayırlı sahurlar... |
|
10-13-2011, 19:10 | #15 |
KUR AN HAYATIMIZIN HERYERİNDE .. BAKIŞLARIMIZ DA KALBİMİZDE İÇİMİZDE DÜŞÜNCELERİMİZ DE EN MASUM OLDUĞUMUZ ANLARDA .. KUR AN BİZİM AYNAMIZ ASLINDA FAKAT NE YAZIK Kİ BAZI İNSANLAR BU AYNAYA ARKADAN BAKMAYI TERCİH EDİYORLAR.
|
|
09-30-2012, 18:02 | #16 |
Şeyh Şamil Mert KILIÇ
Kuran Yaradının Aciz Kulu İnsanların Kalbinde dir...Her ne kadar unutulsada Kutsal'ımın yeri İnsan Yüreğidir... Taş duvarlara, kireçli cephelere süs olamaz... O'nun yeri avuçların içidir...
O merhametin dogrulugun temsilidir, kalbinde fikrinde O'nu yer edemez isen, seninde insanlıgın bu topraklar üzerinde yer edemez... Ruhun tatmin olmaz tatminkar olamaz Şüküre kapatırsın gözlerini... İnsanoğlu unutmamalıdır ki ! Nesef aldıgımız sürece Cennette Cehennemde insanın kalbinin içidir.Gece uykuya daldıgınızda kendinizi mahkeme edebiliyorsanız işte ozaman insansınız ! |
|
07-28-2016, 13:20 | #17 |
Niçin etmektesiniz amel etmediğiniz kelamı.
Kurani yaşayışta kesmek var mıdır selamı. Namaz ile niyaz ile etmeli pâk şu ömr-i hayvanı. Bilmeli elbet nedir nicedir helal ile haramı. Ört kardeşim varsa kardeşinin ayıbı bırak beyanı. Emr-i bil-ma'ruf nehy-i ani'l-münker ile kur divanı. Bu zümreden çıkar imiş nice yiğitler, titretir cihanı. Onların yâdındadır Kuranı, kalbindedir sarsılmaz imanı. |
|
08-12-2016, 17:06 | #18 |
helaaaal
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
hayat, kur'an |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|