AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 01-26-2017, 21:37   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Beşiktaş, Ersan Adem Gülüm'ü Sezon Sonuna Kadar Kiraladı
Evine Hoşgeldin Ersan Adem Gülüm

Beşiktaş Futbol A.Ş, futbolcu Ersan Adem Gülüm’ün transferi için oyuncunun kulübü ve kendisiyle anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

“Ersan Adem Gülüm'ün geçici transferi konusunda kulübü ve kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. Hebei China kulübüne kiralama bedeli ödenmeyecektir. Oyuncuya 2016-2017 sezonu için 400.000 AVRO garanti ücret ödenecektir. Ayrıca puan başı ücret ödenmeyecektir.”

Kaynak

Beşiktaş 26.01.2017

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-26-2017, 21:43   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Ersan Gülüm: ‘Takıma katkı sağlamaya geldim’

“Beşiktaş’tan geçen yıl bu zamanlar ayrıldığımda takımı 41 puanda bırakmıştım. Döndüğümde takım yine 41 puanda. Bu bir şeyleri anlatıyor sanırım. Beşiktaş takımında nasıl oynayacağını, nasıl kazanacağını bilen tecrübeli oyuncular var. Ben takıma hem saha içi hem de saha dışında katkı vereceğim. Oynamadığım zaman içimdeki hırsı arkadaşlarıma aktaracağım. Beşiktaş sevdasını insan içinden hiçbir zaman çıkartamaz. Ayrıldıktan sonra da yakından takip ettim Beşiktaş’ı. Altı yılımı verdim Beşiktaş’a ayrılmak çok zordu. Arkadaşlarımla sürekli temas halindeydim. Sanki bir tatile gittim ve şimdi döndüm. Takım bu performansını devam ettirirse inşallah sezon sonu şampiyon olacak. Hoca bana görev verirse çıkıp görevimi yapacağım. Takıma katkı sağlamaya geldim. Motive anlamında takımı destekleyeceğim. Hoca hazır olduğumu düşünüp görev verdiğinde çıkıp oynayacağım.”

Kaynak

Beşiktaş 26.01.2017
Alt 01-26-2017, 21:48   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Ersan Adem Gülüm'ün kiralanması Beşiktaşımıza hayırlı olsun.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
beşiktaş, ersan adem gülüm, ersan adem gülüm'ü, kiraladı, sezon sonuna kadar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)