01-12-2014, 23:51 | #11 |
Kadin vekillerimize ihtiyacimiz var, sahip cikalim.
|
|
06-20-2014, 15:54 | #12 |
öncelikle komik bir yazı geçmişte kalmışsınız ve yakın geçmişten bahsetmiyorum sakın yanlış anlamayın Kadına seçme seçilme hakkının olmadığı günleri düşünüp o çağda kalıp o çağın yararları ve zararlarını yazmışsınız. O günlerdeki gibi yaşamak isteyebilirsiniz ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz ancak bugünü yaşayıp geleceği düşünüyorsak bu çağa göre fikirlerimizi sunmalıyız öyle değil mi ? ve günümüzde kadını yok sayamayız diye düşünüyorum
|
|
05-16-2015, 22:22 | #13 |
Felaket bir yazı benim açımdan, böyle düşüncelerin olduğunu görmek beni ''her şeyden'' çok üzüyor. Yanlış anlaşılmasın gerici yobaz cahil diye bağırıp çağıracak değilim, sonuçta bu görüşlerin de farklı islami anlayışlar ve farklı dünya anlayışları çevresinde benimseyeni düşüneni var, kadını da erkeği de var. Bir topluluğu bırakın, bir birey bile benimsiyor olsa katılmazsın üzülürsün kendince ama hakaret edemezsin diye de düşünüyorum.
Ancak bu arkadaşa ve bu tip düşünceleri olan insanlara bir öneri de bulunmak isterim, bu dünya ''benim, bizim, benim doğrum, bizim doğrumuz'' şeklinde yönetilecek bir yer değil olmamalı da. Bir kadın çalışmak isteyebilir, siyaset yapmak isteyebilir, açık veya kapalı olmayı hatta çarşaflı şekilde hakim savcı olmayı da isteyebilir. Kimsenin haddine değildir ki o insanları ''benim doğrularımla ters düşüyorsun'' diye yasaklamak veya baskı altına alıp doğrudan eleştirmek... Eğer bu kültürü alırsak o zaman her şeyi biliyorum düşüncesinden uzaklaşırız aklımız erdiğince iyi olmaya çalışıyoruz deriz ve bir arada yaşayabiliriz. |
|
06-03-2015, 14:58 | #14 |
Boş bir konudur, böyle bir tümevarım yapılamaz. Bireyler üzerinden bu tip genellemeler çok ama çok saçmadır. Ak Parti, bugün kadınlardan daha fazla teveccüh gören bir partidir. 2011 Genel seçimlerinde, Kadınların %52.3 ünün oyunu alırken Erkeklerin %46.9'unun oluyunu almıştır.
Bizim partide 1-2 yolsuz, hırsız yada ahlaksız yada sapkın çıkınca muhalefetin Ak Parti'ye bu sıfatları yakıştırması gibi burda yapılan da bireyden genele mantık dışı bir çıkarımdır. Konu Kilit |
|
03-28-2017, 18:10 | #15 |
allah kabul etsin
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|