AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 09-14-2017, 21:00   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Şenol Güneş, Beşiktaş'ınBaşında En Çok Avrupa Kupası Maçına Çıkan TeknikDirektör Oldu
Şenol Güneş'in Rekor Maçı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Porto'ya konuk oldu. Şenol Güneş, Mircea Lucescu'yu geçerek Beşiktaş'ı Avrupa kupalarında en fazla yöneten teknik adam olarak tarihe geçti.

Beşiktaş'ın Porto ile yaptığı karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş rekor kırdı.

Beşiktaş'ın başında 3. sezonunu geçiren Güneş, siyah-beyazlı takımdaki görevinde 19. kez bir Avrupa kupası maçında sahada yer aldı. Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başında 18 kez Avrupa kupalarında görev alan Mircea Lucescu'yu geçerek Beşiktaş'ı Avrupa kupalarında en çok yöneten teknik direktör oldu.

Kaynak

NTV Spor 13.09.2017

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-14-2017, 21:12   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Şenol Güneş: Futbolcularımı alınlarından öpüyorum

Beşiktaş'ın başarılı Teknik Direktörü Şenol Güneş 3-1 kazandıkları Porto maçının sonrasında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

Sporting Lizbon'a deplasmanda kaybederek UEFA Avrupa Ligi'nde son maçta gruptan çıkamamıştık. Benfica ile berabere kalmıştık. Porto'ya karşı ilk defa kazandık ve Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı.Tüm oyuncular iyi niyetli ve gayretlilerdi. Futbolcularımın hepsi iyiydi. Savaştılar ve mücadele ettiler. Sezon başından beri her geçen gün iyiye gittiğimizi düşünüyoruz. Kendimizi grubun en iyi takımı olarak görmeyeceğiz. En iyisi olmak için çalışacağız.

Ben çok konuşmuyorum, oyuncular konuşuyorlar sahada. Gereğini yaptılar. Biz taktiği verdik onlar da uyguluyorlar. Bütün her şeyi sahada oyuncular yapıyor, bugün de çalıştılar. Futbolcularımızı alınlarından öpüyorum. Bugün taraftarımız yoktu ama duaları bizimleydi. Kaybetsek bile her şey bitmeyecekti ama kazandık avantaj oldu. Oyuncularıma zevk vermelerini, oynadıkları oyundan keyif almalarını istedik. Ben de saha kenarında yoruldum bugün. Hava İstanbul'a göre daha serin olmasına rağmen ben de bugün saha kenarında epey efor harcadım. Şampiyonlar Ligi'nin ayrı bir havası, heyecanı oluyor. Futbolcuların da bu maçlara konsantrasyonu ayrı oluyor. Transferde her şey konuşulur, Cenk Tosun iyi Beşiktaşlıdır. Oyuncumuza talep olması bizi sevindirir. Kulüp önemlidir.

Kaynak

Fanatik 13.09.2017
Alt 09-14-2017, 21:17   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Tebrikler Şenol Güneş hoca,
Yakışıyorsun Beşiktaş'a.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
avrupa kupası maçına, beşiktaş, beşiktaş teknik direktörü, beşiktaş'ın, beşiktaş'ın başında, çıkan, en çok, oldu, porto & beşiktaş, porto 1 - beşiktaş 3, teknik direktör, şenol güneş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)