AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-05-2007, 17:47   #1
Kullanıcı Adı
nuh
Standart Allahım Çok Öfkeliyim Sen Öfkemi Yatıştır. Milleti Soyup Beraat Eden Hainler!
YÜCE DİVAN kararını verdi

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, beraat etti. Aydın, "Bu karar onlara tokat olmuştur" dedi.

Yargılandığı Yüce Divan'da hakkında beraat kararı çıkan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, "Bana siyasi linç girişiminde bulunanlar bu mahkeme kararıyla yerle bir olmuşlardır. Bu karar onlara tokat olmuştur" dedi.

Yüce Divan'daki karar duruşmasında beraat eden Aydın, Anayasa Mahkemesi çıkışında açıklama yaptı. Aydın, TBMM'nin kendi hakkında Yüce Divan kararı verildiği zaman, kendini savunacağı için evde Allah'a şükrettiğini belirterek, "Allah'a şükürler olsun ki beraat ettim. Bana siyasi linç girişiminde bulunanlar bu mahkeme kararıyla yerle bir olmuşlardır. Bu karar, onlara tokat olmuştur" dedi.

www.samanyoluhaber.com

MİLLETİN PARASINI YİYİP SONRA GÖBEĞİNİ KAŞIYIP GÜLEREK YÜCE DİVANDAN KURTULAN BU ADAM HAİNDİR. MİLLETİNİ SOYMUŞTUR PARAMIZI YEMİŞTİR. ARTIK BU SATILMIŞ YARGININ SONU GELMESİ LAZIM SAYIN BAŞBAKANIM ARTIK SATIN ŞU SATILMIŞ YARGIYI VİCDANIMIZIN ÖFKESİ PARLAMADAN

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-05-2007, 18:13   #2
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Standart Allahım Çok Öfkeliyim Sen Öfkemi Yatıştır. Milleti Soyup Beraat Eden Hainler!
Gariban hakkı ,yetim hakkı yiyen zaten öbür dünyada ne azaplar görecek allahın izniyle.Bende öfkelendim gerçekten >
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2007, 18:18   #3
Kullanıcı Adı
nuh
Satılmışlar topluluğu ülkesini satan arkadaşlarını satamadılar malesef!
Alt 10-05-2007, 20:39   #4
Kullanıcı Adı
akzeinebu
sözde rekor mapuss cezası verilmişti nolduda 180 derece döndülerr bizde yargı tarafsız marafsız derler >
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2007, 13:16   #5
Kullanıcı Adı
Meftun
ne tarafsızlığı ya!!onlar herşey de taraf..ama yanlış taraf!!!ceza alacağına emindim nasıl oluyor da sıyrılıyor neler dönüyor Allah bilir....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2007, 01:00   #6
Kullanıcı Adı
tuğba61
hımm ilginç.. sacmalamıslar > çok yüce divan daha neler yapıcak acabaa..
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2007, 01:16   #7
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
bu karara göre anladımki onca davalara ve siyasi kirliliğe bakılırsa!
hırsız benim
ihaleyi fesat karıştıran benim.
yolsuzluk yapan benim
evrakta sahtecilik yapan benim.
banka dolandıran benim.
çetelerle işbirliği yapan benim.

suçlu ayağa kalk demenize gerek yok
zaten ayaktayım.... >
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2007, 15:15   #8
Kullanıcı Adı
SAHILL35
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
SENİN "SATILMIŞLAR TOPLULUĞU" DEDİĞİN BU ÜLKENİN ANAYASA MAHKEMESİ...
KARALARINI BEĞENMESEK DE DEVLETİMİZİN RESMİ KURUMLARINA VE YASALARA SAGILI VE EDEPLİ OLMALIYIZ...
AYRICA "SATILMIŞLAR TOPLULUĞU" DİYE HAKARET EDEREK YASAL OLARAKDA SUÇ İŞLİYORSUN FARKINDAMISIN?
ESKİLERİN BİZİ SÖZÜ VARDIR:
DERLER Kİ;
Biliyorsan konuş feyz alsınlar..
bilmiyorsan sus da, adam sansınlar..
SAHILL35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2007, 16:22   #9
Kullanıcı Adı
office
Alıntı:
SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
SENİN "SATILMIŞLAR TOPLULUĞU" DEDİĞİN BU ÜLKENİN ANAYASA MAHKEMESİ...
KARALARINI BEĞENMESEK DE DEVLETİMİZİN RESMİ KURUMLARINA VE YASALARA SAGILI VE EDEPLİ OLMALIYIZ...
AYRICA "SATILMIŞLAR TOPLULUĞU" DİYE HAKARET EDEREK YASAL OLARAKDA SUÇ İŞLİYORSUN FARKINDAMISIN?
ESKİLERİN BİZİ SÖZÜ VARDIR:
DERLER Kİ;
Biliyorsan konuş feyz alsınlar..
bilmiyorsan sus da, adam sansınlar..
nuh arkadaş doğru demiş ben daha ne kadar bekleyeceğim bu yargının doğru karar vermesiniki. arkadaşa katılıyorum 367 yide bunlar kabul etti. haketmişler
office isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)