![]() |
#1 |
![]() YÜCE DİVAN kararını verdi
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, beraat etti. Aydın, "Bu karar onlara tokat olmuştur" dedi. Yargılandığı Yüce Divan'da hakkında beraat kararı çıkan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, "Bana siyasi linç girişiminde bulunanlar bu mahkeme kararıyla yerle bir olmuşlardır. Bu karar onlara tokat olmuştur" dedi. Yüce Divan'daki karar duruşmasında beraat eden Aydın, Anayasa Mahkemesi çıkışında açıklama yaptı. Aydın, TBMM'nin kendi hakkında Yüce Divan kararı verildiği zaman, kendini savunacağı için evde Allah'a şükrettiğini belirterek, "Allah'a şükürler olsun ki beraat ettim. Bana siyasi linç girişiminde bulunanlar bu mahkeme kararıyla yerle bir olmuşlardır. Bu karar, onlara tokat olmuştur" dedi. www.samanyoluhaber.com MİLLETİN PARASINI YİYİP SONRA GÖBEĞİNİ KAŞIYIP GÜLEREK YÜCE DİVANDAN KURTULAN BU ADAM HAİNDİR. MİLLETİNİ SOYMUŞTUR PARAMIZI YEMİŞTİR. ARTIK BU SATILMIŞ YARGININ SONU GELMESİ LAZIM SAYIN BAŞBAKANIM ARTIK SATIN ŞU SATILMIŞ YARGIYI VİCDANIMIZIN ÖFKESİ PARLAMADAN
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gariban hakkı ,yetim hakkı yiyen zaten öbür dünyada ne azaplar görecek allahın izniyle.Bende öfkelendim gerçekten >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Satılmışlar topluluğu ülkesini satan arkadaşlarını satamadılar malesef!
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sözde rekor mapuss cezası verilmişti nolduda 180 derece döndülerr bizde yargı tarafsız marafsız derler >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ne tarafsızlığı ya!!onlar herşey de taraf..ama yanlış taraf!!!ceza alacağına emindim nasıl oluyor da sıyrılıyor neler dönüyor Allah bilir....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hımm ilginç.. sacmalamıslar >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu karara göre anladımki onca davalara ve siyasi kirliliğe bakılırsa!
hırsız benim ihaleyi fesat karıştıran benim. yolsuzluk yapan benim evrakta sahtecilik yapan benim. banka dolandıran benim. çetelerle işbirliği yapan benim. suçlu ayağa kalk demenize gerek yok zaten ayaktayım.... > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
KARALARINI BEĞENMESEK DE DEVLETİMİZİN RESMİ KURUMLARINA VE YASALARA SAGILI VE EDEPLİ OLMALIYIZ... AYRICA "SATILMIŞLAR TOPLULUĞU" DİYE HAKARET EDEREK YASAL OLARAKDA SUÇ İŞLİYORSUN FARKINDAMISIN? ESKİLERİN BİZİ SÖZÜ VARDIR: DERLER Kİ; Biliyorsan konuş feyz alsınlar.. bilmiyorsan sus da, adam sansınlar.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |