AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-27-2017, 16:30   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Beşiktaş, Vodafone Park'taki İlk Şampiyonlar Ligi Galibiyetini Leipzig'e Karşı Aldı
Vodafone Park'ta Bir İlk



Beşiktaş, Leipzig'i mağlup ederek Vodafone Park'ta ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetine imza attı.

Geçen sezon Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda Vodafone Park'ta rakiplerini 3 kez konuk eden ancak bu maçları beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlı ekip, bu stattaki 4. karşılaşmasında galibiyet almasını bildi.

Beşikta, ayrıca Vodafone Park'ta galibiyet serisini de sürdürdü. Geçen sezon Avrupa Ligi'nde son 3 maçında Hapoel Beer-Sheva, Olympiakos ve Olympique Lyon'u yenen siyah-beyazlı ekip buna Leipzig'i de ekledi.

Siyah-beyazlı ekip, stadında yaptığı Avrupa kupası maçlarında yenilmeme alışkanlığını da sürdürdü.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde evindeki 3 maçı beraberlikle tamamlayan Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki 3 karşılaşmayı da kazandı. Leipzig'i mağlup eden siyah-beyazlılar Vodafone Park'taki 7 karşılaşmada 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Beşiktaş, Leipzig'e üstünlük sağlayarak Avrupa kupalarında son 5 sezonda iç sahadaki başarılı performansını da sürdürdü.

Siyah-beyazlı takım söz konusu sezonlarda evinde 18 karşılaşmaya çıkarken 10. galibiyetini aldı. Bu süreçte sadece 2014-2015 sezonunda Avrupa Ligi maçında Club Brugge'e 3-1 mağlup olan Beşiktaş, 7 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.

Evindeki 18 maçta 30 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 16 gol gördü.

Son 23 Maçın 22'sinde Gol Attı

Leipzig karşısında 2 gol bulan Beşiktaş, Avrupa kupalarında hücumdaki etkili oyununu sürdürdü. Siyah-beyazlı ekip Avrupa'da oynadığı son 23 maçın 22'sinde gol atmış oldu.

Alman Takımlarını İlk Kez Yendi

Beşiktaş, Alman ekiplerine karşı ilk galibiyetini aldı.

Daha önce bu ülke temsilcileriyle 7 kez karşı karşıya gelen ancak galibiyet alamayan siyah-beyazlı ekip, tarihinde ilk kez karşılaştığı Leipzig'i 2-0 yenerek bu şanssızlığını kırdı.

Alman temsilcilerine önceki 7 maçta sadece 2 gol atabilen Beşiktaş, bu ülkenin takımlarından Leipzig'e 2 gol birden atma başarısı gösterdi.

14 Maç Sonra Gol Yemedi

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 14 maç sonra kalesini gole kapadı.

Avrupa'da son olarak 2015-2016 sezonunda Skenderbeu'yu 2-0 yendiği karşılaşmada rakip oyunculara gol izni vermeyen siyah-beyazlı ekip sonraki 14 maçta gol yemişti. Beşiktaş, Leipzig'i 2-0 yenerek uzun bir aradan sonra Avrupa maçlarında gol yemedi.

Kaynak

NTV Spor 27.09.2017

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-27-2017, 16:39   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Dün 26 Eylül 2017 tarihinde Şampiyonlar Ligi grup maçında Vodafone Park'ta Leipzig'i 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde Vodafone Park'taki ilk galibiyetini elde etmiş olan Beşiktaş futbol takımımızı tebrik ediyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2017, 20:33   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Beşiktaş olarak Vodafone Park'taki ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetimizi Leipzig karşısında 2-0'lık net bir skorla elde etmemiz ve Vodafone Park'taki ilk derbi galibiyetimizi de Galatasaray karşısında 3-0'lık yine net bir skorla elde etmemiz biz Beşiktaşlıları çok mutlu etti. Beşiktaş futbol takımımızı bu önemli başarıları nedeniyle tebrik ediyor ve Beşiktaşımız'a bunlar gibi daha nice nice zaferler diliyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
2-0, aldı, beşiktaş, beşiktaş & leipzig, beşiktaş 2 - leipzig 0, beşiktaş futbol takımı, champions league, elde etti, ilk galibiyetini, leipzig, leipzig karşısında, leipzig'e karşı, vodafone park, vodafone park'taki, şampiyonlar ligi, şampiyonlar ligi'ndeki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi