AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 07-10-2017, 21:15   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Vefalı Beşiktaş
Fikret Orman: Bu sezonun adı Vefa sezonu

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon bitiren Beşiktaş, şampiyonluğu görkemli bir balo ile kutladı.

Baloya başta Başkan Fikret Orman olmak üzere, Rahmi Koç, Serdar Bilgili, Murat Hazinedar, Mübariz Mansimov, Mircea Lucescu gibi önemli isimler, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile bir çok davetli katıldı.

FİKRET ORMAN: "PEPE BİR DAHA Kİ ŞAMPİYONLUK BALOSUNA GELECEK"

Balo başlamadan önce basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Fikret Orman, "Yavaş yavaş yeni sezon hazırlıklarına başladık. Bugün eğlenme günümüz. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Pepe bir daha ki şampiyonluk balosuna gelecek" dedi.

Balodaki kürsüde de bir konuşma yapan Orman, "Bu sezonun adı Vefa sezonu" ifadelerini kullandı.

"BU SEZONUN ADI VEFA SEZONU"

Fikret Orman şunları söyledi;

"Uzun bir sezon oldu. Çok sevindiğimiz çok üzüldüğümüz günler yaşadık. Şansla gelen şey şanssızlıkla gider. Arkasında doğru bir strateji korumak çok çalışkan bir teknik heyetin olduğu çok karakterli futbolcuların olduğu kulüp istikrarı yakalayabilir. Unutulmaması gereken bir şey var ki Beşiktaş taraftarları. Biz hep beraber geldiğimizden bu yana kol kola girerek bir başarı öyküsü yazmaya çalışıyoruz.

Bu başarıda birçok kişinin payı var. Bir tek biz değil. Biz büyük bir aileyiz. Tüm sponsorlarımıza bizimle burada oldukları için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş olarak bize gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutluyuz.

Zor bir sezon oldu. İnşallah Allah daha güzel günler görmeyi nasip etsin. Allah tekrarını nasip etsin. Bana 'Efendi Beşiktaş ne demek' diye soruyorlar. Etrafınıza bakarsanız Efendi Beşiktaş'ı göreceksiniz. Efendi Beşiktaş, Beşiktaş demektir. İlk sene FEDA ile başladık. Sonra Gururlan ile devam ettik. Geçen sezon Efendi Beşiktaş yaptık. Önümüzdeki sezonun sloganı VEFA olsun diyoruz. Vefa Müdürümüze Allah rahmet eylesin. Elim bir olay yaşadık. Önümüzdeki sezonu ona adadık. İnşallah Vefa ile onun isminin de geçeceği bir sezon olur. Allah orada ölen arkadaşlarımıza da gani gani rahmet eylesin.

Bana destek veren tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma en az bizim kadar yorulan ailelerimize de çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

ŞENOL GÜNEŞ: "RAKİPLERİMİZİN HAYALLERİ BİZİ YENMEK"

Siyah Beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, "Yeni sezona mutlu bir şekilde girmek istiyoruz. Daha önce yaptıklarımızı yeniden yapmak istiyoruz. Rakiplerimiz de çok güçlü, değerli. Onların bizi yenmek için hayalleri olduğunu biliyoruz, ama bizim de kendi gerçeğimiz kendimizi geçmek olacak. Sezona başlarken eğleneceğiz inşallah. Ondan sonra çalışmalara devam edeceğiz. Yeni sezona yeniden şampiyon olup tekrar inşallah buraları görürüz" dedi.

"PEPE'NİN KARAKTERİ BELLİ, BEŞİKTAŞ'IN GÜCÜNÜ ARTTIRACAKTIR"

Güneş, yeni transfer Pepe için "Pepe ile söylenecek bir şey yok. Kariyeri, futbol başarısı belli, oyuncu karakteri belli. Beşiktaş'ın gücünü arttıracaktır. Burada önemli olan takım büyüklüğü. Onun da takımın parçası olacağını düşünüyorum. Ona uygun da bir oyuncu. Umarım faydalı bir oyuncu olur" diye konuştu.

Futbolculardan Caner, Gökhan Gönül ve Oğuzhan'ın açıklamaları ise şu şekilde:

Caner Erkin, "Bu şampiyonluğu taçlandırmaya geldik. İnşallah güzel eğleniriz. Sakatlığımı atlattım. Önümüzdeki günlerde görürsünüz. Pepe büyük bir futbolcu. İnşallah Beşiktaş'a yararlı olur"

Gökhan Gönül "Keyifli bir gün geçireceğiz. Pepe hoş gelmiş"

Oğuzhan Özyakup: "Bugün geçen sezonun başarısını kutlamak istiyoruz. Bizim için önümüzde zorlu bir kamp dönemi var. Bu sene de farklı olmayacak. Yine şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Beşiktaş'ta çok mutluyum."

Kaynak

Fanatik 06.07.2017

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-10-2017, 21:29   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Fikret Orman: Önümüzdeki Sezonun Sloganı "Vefa"

Beşiktaş'ın şampiyonluk balosunda konuşan başkan Fikret Orman, "Feda ile başladık, sonra Gururlan, geçen sezon da Efendi. Önümüzdeki sezon da sloganımız "Vefa" olacak" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2016-17 sezonu şampiyonluk balosunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

"DOĞRU STRATEJİ İLE BAŞARI YAKALANIR"

"Hoş geldiniz. Hepinize hoş geldiniz demek istiyorum. Şeref verdiniz. Zor bir sezon oldu. Çok yorulduk. Sevindiğimiz üzüldüğümüz günler yaşadık. Şansla gelen şey şanssızlıkla gider. Fakat arkasında doğru strateji kurulan, çok karakterli bir futbolcuların olduğu kulüp istikrarlı başarıyı yakalayabilir. İki sezondur başarı öyküsü yazmaya çalışıyoruz.
Yönetim kurulu arkadaşlarımı, futbolcularımızı, teknik heyetimizi alkışlayalım lütfen. Bu başarıda birçok kişinin payı var. Sponsorlarımıza özellikle Rahmi Koç'a çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun. Allah inşallah tekrarını nasip eder.

YENİ SLOGAN VEFA

Efendi Beşiktaş'ı etrafınıza bakın görürsünüz. Feda ile başladık. Sonra Gururlan ile devam ettik. Geçen sezon Efendi Beşiktaş ile devam ettik. Önümüzdeki sezon da Vefa olsun. Vefa müdürümüze gani gani rahmet diliyorum."

Kaynak

Haberler 06.07.2017
Alt 07-10-2017, 21:34   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Şehid Vefa Karakurdu (Beşiktaşlı Vefa Müdürümüz)

Alt 07-10-2017, 21:57   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Beşiktaş olarak önümüzdeki sezondaki sloganımızı 'vefa' olarak belirlememiz çok doğru bir seçim oldu. Bu sloganı bulup öneren kişiyi tebrik ederim. Vefalı Beşiktaş'a vefa sloganı hakikaten çok yakışır.

10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş'ta gerçekleştirilmiş olan terör saldırısında Beşiktaşlı Vefa müdürümüz Vefa Karakurdu da dâhil olmak üzere onlarca polisimiz şehid oldu ve bazı vatandaşlarımız da vefat etti. O menfur saldırıda şehid olmuş, vefat etmiş olan terör kurbanı tüm insanlara bir kez daha rahmet diliyorum, Allah rahmet eylesin.

Vefalı Beşiktaş olarak önümüzdeki sezonda kullanacağımız vefa sloganımızla hem Vefa müdürümüzü yâd edelim hem de Beşiktaş'ın Vefalı Beşiktaş olduğunu bir kez daha cümle âleme duyuralım, gösterelim inşaallah.
Alt 07-12-2017, 21:47   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Beşiktaş, Tunç Uncu'nun ailesine verdiği ev sözünü tuttu

Başkan Orman, 'Tunç Uncu kardeşimizin ailesiyle tanıştık ve onlara bir ev almaya karar verdik' açıklaması yapmıştı. Annesi Kadriye Uncu'nun Beylikdüzü'nde beğendiği evin ödemesi kulüp tarafından yapıldı. Tapusu da annenin üzerine verilecek.

Beşiktaş ile Bursaspor arasında 10 Aralık 2016 tarihinde oynanan maçtan sonra PKK tarafından düzenlenen alçak terör saldırısında 44 kişi şehid oldu. Bu şehidlerden biri de Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'ydu. Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan ve Kartal Yuvası'nda işe girmek için büyük uğraş veren Tunç'un şehit edilmesiyle yürek yakan hikâyesi de ortaya çıktı. Beşiktaş yönetimi günlerce hastanelerde, morglarda şehidlerinin yardımına koştu, yakınlarının acılarını paylaştı. Sıkıntılarıyla yakından ilgilendi.

AÇIKLAMAYI BAŞKAN ORMAN YAPTI

Tunç Uncu'nun cenaze töreninde ortaya çıkan drama bir de oturduğu evin harabe görüntüleri eklenince Beşiktaş yönetiminden tarihî bir jest geldi. Başkan Fikret Orman, "Tunç Uncu kardeşimizin ailesine yardım yapılmasıyla ilgili bir talep vardı. Ailesiyle tanıştık ve onlara ev almaya karar verdik. Gidenleri geri getiremiyoruz" açıklaması yaptı. Beşiktaş ayrıca Kayserispor maçının gelirini de şehidlerin ailelerine bağışlamıştı. İşte bu ev sözünün üzerinden epey zaman geçince "Beşiktaş sözünü tutmadı" söylentileri ortaya atılmaya başlandı. Olayla ilgili bilgi ve gelişmelere ise Akşam ulaştı.

ANNE, BEYLİKDÜZÜ’NDE EV BEĞENDİ

Beşiktaş yönetimi ev sözünü hemen yerine getirmek istiyordu. Ancak Tunç Uncu'nun annesi Beylikdüzü'ndeki bir siteden ev beğendi. Ev yapım aşamasında olduğu için bir süre beklenmek durumunda kalındı. Beşiktaş yönetimi de bu evin satın alınması için karar verdi ve taksitlerini ödemeye başladı. Bu defa da evin tapusunun kimin üzerine olacağı sorunu ortaya çıktı. Beşiktaş yönetimi bu konuda da hassas davrandı.

YÖNETİM KARARIYLA TAPU ANNEYE

Yönetim evin tapusunun anne Kadriye Uncu’nun adına tescil edilmesini kararlaştırdı. Bu yapılırken aileden de gerekli onaylar alındı. Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde yapacağı toplantılarda konuyu yönetim kurulu defterine de kayıt olarak düşecek ve Tunç Uncu’nun annesine tapu teslim edilecek.

VEFALI KARTAL

Beşiktaş aynı saldırıda şehid düşen Beşiktaşlı Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu'na da şampiyonluk kutlamalarında 'Vefa'sını gösterdi. Başkan Fikret Orman, Zonguldak'taki şampiyonluk kutlamalarına bizzat katılmış ve Vefa Karakurdu'nun ailesini ziyaret etmişti. Orman, ardından Vefa Karakurdu'nun ailesi ve yakınlarıyla birlikte şampiyonluk kupasını Vefa müdürün mezarına kadar götürmüştü.

HAİN SALDIRIDA 44 KAYIP

Alçak terör örgütü PKK'nın 10 Aralık'ta saat 22.29'da düzenlediği hain saldırılarda 38'i emniyet mensubu ve 8'i sivil olmak üzere 44 kişi şehid düştü. Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren 2 teröristin de öldüğü saldırı tarihe "Beşiktaş saldırısı" olarak geçti. Bu olayda yaşamını yitiren sivillerden biri de Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'ydu.

Kaynak

Star 11.07.2017

Konu Cihannur tarafından (07-12-2017 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-12-2017, 22:00   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
10 Aralık 2016 tarihindeki terör saldırısında vefat etmiş olan Tunç Uncu kardeşimize Allah rahmet eylesin. Gidenleri geri getirmek maalesef ki mümkün değil. Geride kalanların daha iyi koşullarda yaşayabilmelerini sağlamak adına bir şeyler yapılabilmesi gidenler ve gidenlerin hatırası için yapabileceklerimizdendir. Beşiktaş'ın Tunç Uncu'nun ailesine ev alması da işte bu minvalde bir duyarlılıktır, Beşiktaş yönetimi sağ olsun var olsun. Tunç Uncu'nun acılı ailesi için de şunu dileriz ki yeni evlerinde ağız tadıyla huzur içinde yaşasınlar.
Alt 09-05-2017, 03:33   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Beşiktaş, Tunç Uncu’nun ailesine ev hediye etti

Beşiktaş, Vodafone Park yakınında meydana gelen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası personeli şehit Tunç Uncu’nun ailesine ev hediye etti.

Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), şehit Tunç Uncu’nun annesi Kadriye Uncu’ya resmî işlemler sonrası evin tapusunu takdim etti.

Hüseyin Mican, BJK TV’ye konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Tunç Uncu çok sevdiğimiz bir çalışanımızdı. Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulumuzun Tunç Uncu’nun ailesine bir sözü vardı. Bugün o sözü yerine getirmeye çalıştık. Bir nebze olsun Tunç Uncu’nun adını bu evde yaşatmaya çalışacağız. Bir vefa örneği gösterdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Şehit Tunç Uncu’nun annesi Kadriye Uncu, evin Tunç Uncu’dan kendilerine bir hediye olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:

"Bu ev bize Tunç’tan hediye. O şu an yanımızda. Çünkü o şehit. İlk defa bir evim oldu. Tunç’un odasını hazırlayıp resimlerini koyacağım. Mekânı cennet olsun. Beşiktaş kulübüne çok teşekkür ediyorum, verdikleri sözü tuttular."

Kaynak

Fanatik 19.08.2017
Alt 09-05-2017, 03:35   #8
Kullanıcı Adı
Cihannur
Hayırlı olsun, evinizde güle güle oturunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Alt 12-10-2017, 23:03   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Fikret Orman'dan Tunç Uncu'nun ailesine ziyaret

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman ve yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican, 10 Aralık 2016 tarihindeki terör saldırısında şehit düşen Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ziyarette bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 10 Aralık 2016 tarihindeki terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası çalışanlarından Tunç Uncu'nun ailesini ziyaret etti.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Orman ve yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican, Vodafone Park yakınındaki bombalı terör saldırısında şehit olan Tunç Uncu'nun ailesine ziyarette bulundu.

Tunç Uncu'nun annesi Kadriye Uncu, babası Turgay Uncu ve kardeşi Batuhan Uncu ile bir süre sohbet eden Orman "Allah rahmet eylesin. Bir sene oldu. Çok söylenecek bir şey yok. Allah tekrar böyle acıları nasip etmesin. Acılar paylaşıldıkça azalan şeylerdir. Bu vesileyle 10 Aralık’ta şehit düşen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican ise istemedikleri bir olayla karşı karşıya kaldıklarını vurgulayarak "Tunç çok sevdiğimiz bir kardeşimiz, iyi bir çalışanımızdı. Acıları paylaşıyoruz. Allah'tan tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum" sözlerini söyledi.

Kaynak

Milliyet 08.12.2017

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
beşiktaş, beşiktaş jimnastik kulübü, tunç uncu, vefa, vefa karakurdu, vefa müdür, vefa müdürümüz, vefalı, vefalı beşiktaş, şehid vefa karakurdu

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)