12-17-2017, 23:23 | #1 |
Vodafone Park'ta Resmî Maçlardaki 100. Beşiktaş Golünü Ryan Babel Attı
Ryan Babel, Beşiktaş tarihine geçti
Beşiktaş'ın Osmanlıspor ile oynadığı karşılaşmada durumu 1-0’a getiren Ryan Babel, attığı bu golle siyah-beyazlıların Vodafone Park’ta resmî maçlardaki 100. golüne imzasını attı. Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel böylelikle siyah-beyazlı kulübün tarihine geçti. Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmanın 32. dakikasında takımını öne geçiren Babel, Vodafone Park’taki resmî maçlarda Beşiktaş’ın kaydettiği 100. gole de imzasını atmış oldu. İlk yarıda baskısını artıran Beşiktaş’ta Adriano’nun soldan yaptığı ortaya ceza sahası içinde iyi yükselip kafayı vuran Babel, 11 Nisan 2016 tarihinde açılmış olan Vodafone Park’taki resmî maçlarda 100. golü kaydeden isim oldu. Kaynak Tüm Spor 17.12.2017
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-17-2017, 23:37 | #2 |
"Harika duygular içerisindeyim"
Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında Vodafone Park'ta Osmanlıspor'u ağırladı. Halil Umut Yener'in yönettiği mücadele Beşiktaş'ın 5-1 üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş'ın ilk 3 golünü kaydeden Hollandalı yıldızı Ryan Babel, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Ryan Babel'in açıklamaları: Harika Duygular İçerisindeyim "100.golü attığım için harika duygular içerisindeyim. Bu akşam 3 puana ihtiyacımız vardı. Umarım önümüzdeki hafta iyi bir sonuç ile devre arasına gireceğiz" dedi. Kendimi Çok Şanslı Hissediyorum "Gerçekten harika bir takımdaydım. Tüm takım arkadaşlarım bana kolaylıklar sağlıyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum. İyiye doğru gidiyoruz" dedi. Kaynak Haber 1903 17.12.2017 |
|
12-17-2017, 23:45 | #3 |
Beşiktaş futbol takımımızın Şeref Bey Stadyumumuz'da (Vodafone Park) oynadığı resmî maçlarındaki 100. golünü atmış ve futbolculuk kariyerinde lig maçlarındaki ilk hat-trickini yapmış olan Beşiktaşlı futbolcumuz Ryan Babel'i tebrik ediyorum.
Konu Cihannur tarafından (12-18-2017 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-29-2017, 23:20 | #4 |
Ryan Babel'e Vodafone Park'ta 100. Gol Kutlaması
Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil ve Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Osmanlıspor maçı öncesi, Beşiktaşımızın Vodafone Park’taki 100. golünü Süper Lig’in 16. haftasındaki Osmanlıspor maçında kaydeden Ryan Babel’e gol pozisyonundaki vuruş anını tasvir eden maketi verdi. Ürkmezgil ve Baytorun, Beşiktaşımızın formasını başarıyla terleten futbolcumuz Ryan Babel’i tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Kaynak Beşiktaş 28.12.2017 |
|
12-29-2017, 23:24 | #5 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|