![]() |
#3241 |
![]() Ben facebook ta gezerken gördüm gençlik kollarını dedim nasıl üye olabilirim Dedim ve öğrendim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3242 |
![]() Benim bir hedefim var Cumhurbaşkanımız gibi büyük bir insan olmak bu vatana bu millete tüm mazlumlara hizmet etmek artık Cefa bize Sefa milletimizin olsun Ya ALLAH BİSMİLLAH
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3243 |
![]() Birim baskanliklariyla alakalı bilgi arayışı içindeyken forumu tesadüfen buldum fakat bu yola davaya verdiğim gönülden dolayı hemen foruma üye oldum
Saygılarımla Sadik ahmet pirgaip |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3244 |
![]() Google'da Ak Partiye nasıl üye olabileceğimi araştırırken arama sonuçlarından bularak forumumuzdan haberdar oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
![]() Kendim araştırma yaptım 😊
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3246 |
![]() Uzun zaman once siirt akparti binasina uye formu doldurdum yalaniz bana ne yanit nede cevap geldi 9 yildir bende sadece cumhurbaskanimizin izinden gittim burdanda oylesiye bakinca dikkatimi cekti burdan uye oliyim dedim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3247 | |
![]() Alıntı:
Partiye üyeliğiniz varmı yokmu diye https://vatandassipar.yargitaycb.gov...baslangic.uyap adresinden sorgulayabilirsiniz. üyeliğiniz varsa telefonunuza mesaj gelmiyorsa telefon numaranız güncel değildir. üye olduğunuz ilçe teşkilatına güncelletirebilirsiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3248 |
![]() google
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3249 |