AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-12-2018, 09:01   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Suriyeli Sivil Savunmacının Feryadı: İnsanları Kurtarıyorum Seni Kurtaramıyorum Anne!
'İnsanları kurtarıyorum seni kurtaramıyorum anne'



Suriye'de Beşşar Esed rejiminin sivil katliamına sahne olan Doğu Guta'da bir sivil savunma yetkilisinin, can veren annesini bulduğu an ve yakarışları görüntülere yansıdı.

Beşşar Esed rejimi başkent Şam'ın abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesinde dün hava ve kara saldırılarında 75 sivili öldürüldü. Saldırılar sırasında arama kurtarma faaliyetlerini yürüten Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) 104. Şube amiri Samir Selim, annesinin yaşadığı evin bulunduğu sokağa bomba düşmesiyle bölgeye intikal etti. Selim, yıkılan evleri ve sivil kayıplarını belgelendirmek amacıyla video kaydı yaparken annesinin enkaz altında sıkışmış cansız bedenine rastladı.

Sivil Savunma'nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüde, telsizle yardım isteyen Selim'in şunları söylediği duyuldu:"Anne lütfen kusura bakma! Ebu Fehid, Amir, gelin ne olur annem enkaz altında! Kriko getirin. Annemi çıkaramıyorum! Hasbünallah! Ben insanları kurtarıyorum seni kurtaramıyorum anne. Hasbünallah! Allah'ın rahmeti üzerine olsun annem. Rabbim seni bize şefaatci eylesin. Allah, Beşşar'dan ve çocuklarından bunun intikamını alsın. Bu kadın 80 yaşında, ne silahlı ne de terörist! Ya Rabbi ya Rabbi güçsüzüz. Allah'ım bizleri muzaffer eyle. İnsanları kurtarıyorum seni kurtaramıyorum anne!"

Kaynak

Haber 7 09.02.2018

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-12-2018, 09:12   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Ey zalimler! Bize yaptığınız bütün bu zulümlerin bedelini ahirette misliyle ödeyeceksiniz! Allah intikamımızı siz zalimlerden alarak sizleri yerin dibine geçirsin, yüzünüzü her iki cihanda kara çıkarsın ve sizleri Cehennem'de yaksın!
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
anne, doğu guta, gözyaşı, insanları kurtarıyorum, katil beşşar esed, katliam, samir selim, seni kurtaramıyorum, sivil savunma, sivil savunmacı, suriye, suriye'de zulüm, suriyeli, zalim suriye rejimi, zulüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım