AK Gençliğin Buluşma Noktası
Belgelendirme AK Partimiz hakkındaki bütün yalan haber ve iftiraların aksini belgelendiriyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-23-2013, 21:38   #11
Kullanıcı Adı
Shaguj
Standart
Geç martavalı geeeeeççç benzinin dünya standartlarında satış fiyatı bellidir rafinerilere giriş çıkış fiyatı bellidir satan firmanın kar marjı bellidir sen devletin işine ve kolayına geldiği için ÖTV denen illeti savunuyorsan körükörüne zaten sende ne jeton var ne köşe haaaa bu dönen terzgahtan haramzade düzeninden menfaatiniz vardır orasını bilemem odo sizim mideniz ama haram zehir zıkkım olsun vatandaşına 2 litre fiyatına 1 litre benzin satanlar 2 otomobil fiyatına 1 otomobil satanlara....!!!

Bu arada Ulan kelamı zoruna gitti ise şöyle söyliyeyim senden çekinen senden beter olsun gözü dönermiş cürmün kadar yer yakabilirsen adamsın ama yakamazsanda izansızın önde gidenisin benim üslübum böyle biraz ters ama öyle bazı karıkılıklar gibi hakaret manyağı yapmam kimseyi çıkar yüzüme erkek gibi hakaret edebileni ben başka şekilde manyak yaparım ama pek çıkmıyo nedense laftan öteye....!!!!!!!! Pkk karşısında başarılymış yok ya ulan neredeyse öcalanı vekil yapacaklar akp hangi başarı han mide sizi böyle konuşturuyo lan ne aldınız da pkk bu kadar teslim oldunuz koynunuza aldınız örgütle bu kadar iç içe girdiniz, AKP MKYK üyesi Yasin Aktay o çok başarılı olduğunuz örgütün liderine düzdüğü methiyelere mi inanayım yoksa senin gibi ne dediğini bilmeyen zevata mı hangini yalancı hanginiz sahtekar hanginiz doğru ?
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2013, 02:30   #13
Kullanıcı Adı
Shaguj
Standart
Vay be habur diye,açılım diye,sözde kardeşlik projesi diye,akil adam diye,apo iti barış güvercini oldu diye vs birçok şekilde verilen onca tavizin onca onca hatanın çekilecekler diye saf gibi beklemenin hiçbir hükmü yok örgüt liderliğinden yargılanan ( ki bu adam örgüt lideriydi emekli olunca mı aklına geldi birilerinin ) ilker başbuğ size fikir babası olmuş kaynak oluşturuyor ise size söylenecek söz kalmamıştır.İyi uykular dilerim hepinize...!!!
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2013, 14:19   #14
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart
'PKK ŞANSLI BİR ÖRGÜT''

Diğer görevlerin devlete, kurumlarına, topluma ve sivil toplum örgütlerine düştüğüne dikkati çeken Başbuğ, şunları söyledi:

''Güvenlik alanında, 1984'ten 2010'a kadar 26 yıl geçti. Ne oldu? Olaya şöyle bakmamız lazım. Terörle mücadeleyi rakamsal, istatistiki değerlendirmelerle yapmak pek doğru değil. Buna katılıyorum. Bazen rakamlara, istatistiki bilgilere de ihtiyacımız var. '40 bine yakın terörist etkisiz hale getirildi' dediniz, doğrudur. Rakamları biz verdik. 30 bini etkisiz hale getirildi. Biz öldürüldü deyimini bile pek kullanmıyoruz. Etkisiz hale getirildi diyoruz. Biz, olaya insan odaklı bakıyoruz. Bu öldürülenlerin bir kısmı bizim vatandaşımız. Şimdi 26 yılda, 30 bin teröristi etkisiz hale getiriyorsunuz, 10 bin de yaralı, teslim olan var. Toplam 40 bin. Örgütün dağ kadrosu yıllara göre değişiyor, ortalama 6 bin diyoruz, en fazla 10 bine çıktı. Şu anda 4 binler civarında. Ortalama 6 bin dersek, 30 bini 6'ya bölerseniz, 5 bin çıkıyor. Matematiksel olarak baktığımızda 26 yılda, güvenlik kuvvetleri 5 defa bu PKK terör örgütünü bitirmiş. Bu bir tespittir.

İkinci önemli nokta; o zaman sorun nerede? O zaman niçin günümüze kadar devam ediyor sorusu var. 1984'ten bugüne kadar yaşanan olaylara bir bakalım. 1. ve 2. Irak savaşları, Halepçe... PKK şanslı bir örgüt. Tam çökme noktasına, çözülme noktasına geliyor, fakat maalesef konjonktürel durumlar lehine cereyan ediyor. Birinci önemli nokta bu. İkinci önemli tespit şu; Türkiye'de ne zaman terör olayları azaldı veya hiç olmadı... Biz bunu yanlış algılıyoruz. Sanki terör örgütü bitti, dağıldı... Aslında terör örgütünün dağ kadrosu duruyordu, eylem sayısı düşmüştü. Örnek mi? 1999'dan tekrar başladığı 2004 yılına kadar... Eylem yok, ama örgüt bitmedi. Dağ kadrosu duruyordu. Burada belki algılama yanlışlığımız oldu. Doğru algılasaydık o dönemde daha sağlıklı tedbirleri alabilecektik. Bu da önemli bir nokta.''
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/...malar?paging=3



http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber..._mf708957.Jpeg

http://blog.milliyet.com.tr/28-yilli...?BlogNo=375170

Haburun açıklanamayan yüzü .=
http://www.akpartiforum.com/haburun-....html?t=149552
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2013, 21:47   #15
Kullanıcı Adı
Shaguj
Standart
Anlaşıldı senin 2 omuz arası mermer kütlesi baya büyük zararı yok Allah sizede birgün hidayet verir, zaten şair ne güzel demiş;

Benim Oğlum Bina Okur, Döner Döner Yine Okur



Artık muhattabım değilsin, iftiracılarla muhattap olmam.....!!
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2013, 18:50   #16
Kullanıcı Adı
kacaksevgilim
Standart
insan bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyor.kardeşim ak parti iktidara gelmeden öncede dünyanın "en pahalı benzini"ni kullanıyorduk.Arkadaş burda anlatmak istediği rafineri fiyatı yüzlerce kez katlanmasına rağmen AK PARTİ iktidarı boyunca bunun asgari düzeyde vatandaşa yansıtılmış olması...Haa devlet vergide indirime gidebilir tamam ama bu seferde rafineri üreticileri bunu pompa fiyatlarına ne kadar yansıtacak? (bildiğim kadarıyla artık firmalar kendi fiyat politikasını benimsiyordu).Bazı merkez medya organları tarafından sanki benzin sudan ucuzmuşta AK PARTİ iktidara gelince benzin birden zamlanmış gibi yansıtılıyor..Şu son 10 yılda yaşanan ortağu felaketleri sürekli batı tarafından el değiştirilen ülkeler PETROL'e bu denli bağımlı hale getirilmemiz sanki sayın Erdoğan'ın suçuymuş gibi burdan vurmaya çalışanları bile gördüm.Ulaşım alanında ne denli yatırımların yapıldığını zaten biliyoruz elbette benzinde de çalışmalar yapılacaktır..
Kısaca:Petrol'de bu denli bağımlı hale getirlmemizin diğer etkenleride 20-30 yıllığına yapılan etraflıca düşünülmeden çok pahalıya patlayan anlaşmaların payını unutmamak gerekli
kacaksevgilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-22-2018, 13:45   #17
Kullanıcı Adı
akpartilidmr
Standart
Benzin, daha genel anlamıyla akaryakıt fiyatları aldılar başlarını gidiyorlar. Can sıkmaya başladı bu durum artık. Benzin fiyatlarını anlık olarak takip ediyorum. Zam üzerine zam koyulduğu için zarar etmek istemiyorum. Benzin fiyatlarını sizlerde yakından takip etmek için buraya tıklayın.
akpartilidmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-22-2018, 13:50   #18
Kullanıcı Adı
AsyaHun
Standart
Alıntı:
akpartilidmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benzin, daha genel anlamıyla akaryakıt fiyatları aldılar başlarını gidiyorlar. Can sıkmaya başladı bu durum artık. Benzin fiyatlarını anlık olarak takip ediyorum. Zam üzerine zam koyulduğu için zarar etmek istemiyorum. Benzin fiyatlarını sizlerde yakından takip etmek için buraya tıklayın.
Reklam kokan hareketler bunlar.
AsyaHun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım