![]() |
#3281 |
![]() Kendim akp partisini tutuyordum arkdaşım bi yakını üyeliği gösterdi bende hemen oldum 😊
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
![]() AK PARTİYE BAGLİLİGİMDAN DOLAYI UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM GAZETEDEN OLSUN HABERLERDEN OLSUN FORUMU YENİ ÖĞRENDİM VE COK İYİ BİR DÜŞÜNCE OLMUŞ EMEKLERİ GEÇENLERİN ELLERİNE SAĞLIK.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 |
![]() Bİ ARKADAŞTAN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
![]() arkadaşım önerdi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
![]() Kardeş ben kendim araştırdım ve üye oldum ülkemizde hak yolunda olan tek parti ak partiye o kadar çok muhalefet değil o kadar çok düşman varki başta emperyalist uzantilar ve masaları bunlara karşılık birlik olmak lazim dedim ve araştırdım iyikide bu forumu kurmussunuz Allah razı olsun ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaran parti ak parti ilel ebed var olsun ve rabbim saygı değer baskanimiza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah cumlenizden razı olsun rabbim arkadaşlar bir konuda yardımınızı isterim yaşadığım ilden gaziantepten il ve ilçe baskanligin da nasıl geçtik kollarına üye olunur bir sakıncası yoksa yardımcı olurmusunuz şart lari neler üye olmak icin
Konu Cuma ali tarafından (05-12-2018 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
![]() Selam aleykum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 |
![]() Kendim araştırırken formu buldum ülkemizi ve milletimizi karanlıktan aydınlığa çıkaran parti ak parti alnımızın akı 💡💡💡
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 |
![]() Akp gaziantep gençlik kolları baskanindan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
![]() ak parti gençlik kollarından haberdar olduk tşkler paylaşımlarınız için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3290 |
![]() Kendimi bildim bileli Ak partiye karşı sempati duydum. Tabiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın bunda katkısı çok fazla. Allah ona uzun ömürler versin. Bu Forum sitesini internet üzerinden buldum. Çok meraklı olan yapıma ve anında öğrenme isteğime yine dayanamadım hemen üye oldum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 23 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 23 Misafir) | |
|
|