10-01-2016, 23:02 | #1 |
Doğalgaza % 10 İndirim Yapıldı
Doğalgazda indirim müjdesi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, doğalgaz fiyatlarına 1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere yüzde 10 indirim uygulanacağını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) gerçekleştirdiği ziyarette, yıl başı itibarıyla özellikle İran tahkim davasıyla ilgili olumlu karar çıktıktan sonra buna bağlı olarak doğalgazda indirim olacağını söylediklerini hatırlattı. Tahkimle ilgili kararın yılın son çeyreğinde karar aşamasına geldiğini ve yıl sonundan önce uygulanacağını dile getiren Albayrak, "Hâlihazırda karar imza noktasına gelmediği için süreç tamamlanmadı ama inşallah kış gelmeden bu süreci başlatacağımızı ifade ettiğimiz için bu kış gelmeden bu indirim 1 Ekim'den başlamak üzere hem tüketiciye hem sanayiye yüzde 10 olarak yansıyacak" ifadelerini kullandı. Kaynak A Haber 29.09.2016
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-01-2016, 23:08 | #2 |
|
|
10-08-2016, 22:59 | #3 |
Hayra alamet degil
Benzine de 5 kurus indirip 20 kurusu haşırt diye geçirdiler Taktik belli once indir sonra bindir Aralik ocakta da yuzde 30 zam yaparlar Ekonomi zaten bitmis durumda. Allah milletin yardimcisi olsun |
|
10-08-2016, 23:15 | #4 |
Türkiye'de benzin fiyatları uluslararası piyasadaki rakamlara göre belirleniyor. Şu sıralar petrol fiyatlarında yükseliş olduğu için Türkiye'de de benzin fiyatı yükseliyor.
|
|
10-08-2016, 23:28 | #5 | |
Alıntı:
Turk parasinin su anda dunyanin en degersiz paralarindan biri oldugunu biliyormusun 3.05 tl ye 1 dolar alabiliyorsun 3.60 a 1 euro 30 senedir çivi üretemeyen bulgaristanin parasi bile bizden degerli İcra dairelerinde dosyalari koymaya yer yok Halkin %70 i kredi veya kredi karti bataginda Maasla calisanlar gecinemiyor herkes ek is yapma derdinde Maalesef bunlar gercekler. |
||
10-08-2016, 23:47 | #6 | |
Alıntı:
Türk lirası günümüzde değerli bir para. AK Parti iktidarından önceki 7 sıfırlı paralarımızı unuttun mu?! 20.000.000 TL'lik banknotları gördük hatırla. AK Parti, paramızdan 6 sıfırı atarak Türk lirasına değer kazandırdı. Şimdi en büyük banknotumuz 200 TL. Ekonomik sıkıntılardan bahsediyorsun da millet tüketiyor, beyaz eşya alıyor, otomobil alıyor, tatile gidiyor farkında değil misin? Her şey güllük gülistanlık değil ama iyiye gidiş var. Önce Osmangazi Köprüsü sonra 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldı. Aralık ayında Avrasya Tüneli de hizmete açılacak inşaallah. Türkiye, Büyük Türkiye olma yolunda, yeniden Büyük Türkiye olma yolunda ilerliyor. Hedefi gözden uzak tutmamalıyız ve milletçe daha çok çalışmalıyız. Türkiye'nin Büyük Türkiye olacağına bütün kalbimle inanıyorum. Yarınlar bugünlerden daha iyi olacak inşaallah. Konu Cihannur tarafından (10-09-2016 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. |
||
10-09-2016, 08:06 | #7 | |
Alıntı:
Bende eski bir ak partiliydim simdi finansçıyım ac bakalim tcmb sitesinden capraz kurlara bak tl ile diger ulke paralarini kiyasla bakalim. TL dunyanin en degersiz 3 parasindan biri bu bir. Arac satisindan bahsetmissin 2016 nin ilk ceyreginde 2015 e gore %25 azalma var tuik acikladi Kopru diyorsun osmangazi tek yone 90 lira aliyo yuhh dunyanin neresinde gorulmus kopruye 90 lira para odendigi ? Almanyada anerikada araba kullandim onlarca kopruden gectim birinde bile para odemedim Zannedersin ki millet o esyayi pesin aliyo hayir kardesim taksitle aliyo zar zor oduyo Hem o esya luks degil ihtiyac bunu da kabul edelim. Avrasya tuneli de yss de osmangazi de tam bir rant kapisi vatandasi soymsk icin tezgah Simdi istanbuldaki askeri alanlari ali agaoglu denen peskes cekecekler İgreniyorum artik millet sermayesinin carcur edilip bedelinin milletten tahsil edilmesine ! Konu Cihannur tarafından (10-09-2016 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
||
10-09-2016, 23:46 | #8 | |
Alıntı:
Aklımı kiraya vermem söz konusu değil. Özgürce düşünür özgürce yorumlarda bulunurum. Türk lirasının dünyanın en değersiz 3 parasından biri olduğunu neye göre söylüyorsunuz? Dünyanın bütün ülkelerinin para birimlerinin değerlerini incelediniz mi? Dünyada ne fakir ülkeler var ve onların parası bizim paramızdan değerli değil. Türkiye henüz gelişmiş bir ülke olma seviyesine ulaşmadı ama ülkemizin gelişmiş bir ülke olması için çabalıyoruz. AK Parti'nin ekonomi politikalarında yanlışlar da olabilir. AK Parti her şeyi doğru yapıyor demiyorum fakat ülkemizin gittikçe geliştiğini görmezden gelmek doğru olmaz. Türkiye bugünlere nerelerden geldi hatırla. AK Parti iktidarından önce 200 milyar dolarlar civarındaki milli gelir ve 3.000 dolarlar civarındaki kişi başına düşen milli gelir seviyelerinden bugünlere geldik. İnsan unsurunu gözden uzak tutma. Ekonomide çok iyi durumda değiliz ama sporda çok iyi durumda mıyız? Değiliz. Türkiye olarak 2016 Olimpiyatlarında zar zor 1 altın madalya kazanabildik. Futbolda Euro 2016'ya zar zor gidebildik ve orada başarılı olamadık. Bilim üretiminde çok iyi durumda mıyız? Değiliz. Teknoloji üretiminde çok iyi durumda mıyız? Değiliz. Demek istediğim şu ki A partisi gider B partisi gelir ve acayip ilerlemeler sağlarız diye bir şey yok! Elimizdeki insan unsuru mevcut insanlarımız. Bilimde, teknolojide, sanatta, sporda pek iyi durumda olmamamızın nedeni A partisi ya da B partisi değil mevcut insan unsurumuz, eğitim-öğretim sistemimiz, sahip olduğumuz imkânlar vd. şartlar. Gelişme tedricen olacak. O yüzden diyorum milletçe daha çok çalışmalıyız diye. Konu Cihannur tarafından (10-10-2016 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.. |
||
06-01-2018, 09:10 | #9 |
Doğalgaz da şu an düşüş var. Ama bu düşüş ne kadar sürer bir fikrim yok açıkçası. Bu grafikten inceledim düşüş ve yükselişleri. Şu an doğalgaz 2.951. Bakalım ne kadar düşüş gösterecek.
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
% 10 indirim, bakan, berat albayrak, doğalgaz, doğalgaza, enerji ve tabii kaynaklar, indirim yapıldı, yüzde 10 indirim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|