AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 11-08-2017, 01:52   #11
Kullanıcı Adı
Cihannur
Caner Erkin'in Instagram'dan Yaptığı Özür - 24 Ekim 2017

"Öncelikle beni ilk günden beri bağrına basan ve sahip çıkan Büyük Beşiktaş taraftarı, hakem camiası ve tüm futbolseverlerden dün akşam maç esnasında yansıyan ve bana yakışmayan görüntümden dolayı tüm iyi niyetimle özür dilerim...

Saha içerisinde her zaman kazanma hırsı ve arzusuyla elimden geldiğince ter döktüğüm formanın hakkını verme gayreti içerisinde oldum.

Kazanma hırsıyla da olsa verdiğim görüntünün her şeyden önce giydiğim formanın değerleriyle örtüşmediğini biliyorum. Bundan sonra yine aynı hırs ve arzuyla ama Beşiktaş duruşuna ve bana yakışan şekilde elimden gelenin en iyisini yapmak için savaşacağımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim.

Saygılarımla,

Caner Erkin"

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2017, 01:54   #12
Kullanıcı Adı
Cihannur
Caner Erkin kendine yakışan bir şekilde özrünü diledi; dilerim ki bu olaydan ders alır ve yaptığı o hatasını bir daha tekrarlamaz.
Alt 11-27-2017, 09:34   #13
Kullanıcı Adı
Cihannur
"Caner'e tezgahla 6 maç ceza verdiler"

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Caner Erkin'e verilen 6 maçlık cezaya değindi ve "Caner'e tezgâhla 6 maç ceza verdiler" dedi.

Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen şöyle konuştu: "Caner'in abartılı ve kasıtlı cezasının pahalıya mâl olduğunun altını çizelim. Adriano çok önemli bir oyuncu. Caner dediğin adam bugün sana 15 orta yapar. 6 maçlık ceza artı 1 ve 7 maçlık ceza. Faturası ağır oldu. Caner, küfürden yemedi; tekrar izleyicilere söyleyeyim. Şu anda beni dinleyenler 'kafayı mı yedi' derler. Çünkü insanlara küfürden yediği şeklinde bir algı oluşturdular. Mehmet Ayan ve Serdar Ali Çelikler her programda anlatmalarına rağmen, biz de anlatmamıza rağmen öyle bir algı yaratıldı ki... Caner Erkin'in davranışlarından ve sevinmeden bu ceza altı maç olmaz. Tezgâhla verilmiş cezadır; ama bedelini ağır ödülüyorlar. Feghouli nasıl 3 maç ceza alır. Onu da onadılar. Olcay ile Feghouli'nin cezasının aynı olması ayıp ya."

Kaynak

NTV Spor 25.11.2017
Alt 02-09-2019, 16:20   #14
Kullanıcı Adı
evsa3434
Ne oluyor bizim futbolcularımıza böyle
evsa3434 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
beşiktaş, beşiktaş jimnastik kulübü, beşiktaş'tan, caner erkin, pfdk'ya, sert tepki, tahkim kurulu, tahkim kurulu'na, tepki, tff, tff pfdk, tff pfdk'ya, tff tahkim kurulu, tff tahkim kurulu'na, özür

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)