AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ekonomi Ekonomi haberlerini bu bölümde paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-21-2020, 08:59   #1
Kullanıcı Adı
temhaydogan
Standart Erdoğan’ın cuma müjdesi TAHMİNLERİ, Türkiye ve dünya nefessiz saa
ERDOĞAN’IN MÜJDESİ NE OLACAK?
Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’ın*“Cuma günü milletimize vereceğimiz müjdeyle Türkiye’de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum”
açıklamasını duyunca çok sevindim.

Türkiye Cumhuriyeti'nin birr evladı olarak heyecanlandım. Hazine ve Maliye Bakanı*Berat Albayrak'ın,*“Türkiye için eksen değişikliği”sözüyle de heyecanım iyice arttı.

Vatan Partisi lideri Doğu*Perinçek’in “Müjdeyi cumhurbaşkanımıza bırakalım, ama Zonguldak açıklarında doğalgaz bulunduğunu öğrendik”*demesi sevincimi daha da arttırdı.

Ardından*Bloomberg, “Türkiye Karadeniz’de enerji kaynağı buldu.”haberini yaptı.

Bazıları da*“Erken seçim bekleyebiliriz”*dedi.

Karadeniz’de doğalgaz bulunmuşsa seçimler erkene alınır mı? Alınırsa şaşırmam…

Libya, Suriye, Irak ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeler bana erken, hatta baskın, birr seçim ihtimalini düşündürüyor…

Türkiye'nin gelecekteki ekonomisini rahatlatacak yeni bir gelir kaynağı bulunması müjdesi, herkesin çok hoşuna gidecektir. Daha önce de benzer müjdeler almıştık. Ak Parti’nin iki eski enerji bakanı dönemlerinde de Karadeniz’de araştırma gemileri dolaştırılmış ve her birinin ardından, Doğalgaz bulundu haberleri kamuoyuyla paylaşılmıştı. Karadeniz’de doğalgaz bulunması haberi, pek ciddiye alınmadı.

Kaynaklara göre, bu defa daha ciddi bir araştırma söz konusuymuş. İşin içinde tecrübeli bir İngiliz şirketi de varmış.
“Petrol fiyatları akıl almaz derecede dibe vurunca,denizde petrol ve doğalgaz arama gemilerinin fiyatları da çok ucuzladı; şimdi seferde olan gemiler eskilerinden teknoloji yönünden çok daha güçlü” diyenler de var.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Dilipak,*''Konu karadenizdeki hidrojense bunu aylar öncesinde ankaradaki ilgililere yetkililere giderek anlattım. Hayırlısı bakalım. 45 yıl önce de boraksı anlatmaya çalışmıştım ama anlatamamıştım. Kimsan kimya san ziya beydi sanırım ilk bilgiyi ondan almıştım. Herkesin bildiği bir sırdı bu. Karadenizde hidrojen sülfür var. Petrolden ve doğal gazdan daha çok ve sondaja da gerek yok.''*ifadelerini kullandı.

Libya’da verimli petrol ve doğalgaz yatakları var ve askerlerimiz orada. Ancak o bölge Ruslar tarafından işgal edildi.

Suriye’nin kuzeyinde de askeri varlığımız bulunuyor ve Ruslarla ortak devriye görevi yapılıyor. Fakat Suriye’nin kuzeyindeki petrolün çıkarılması işini YPG/PYD örgütü bir Amerikan şirketine verdi.

Irak’ta da enerji ihtiyacını karşılamaya yarayacak verimli kaynaklar bulunuyor, ancak sınırın o yönündeki yönetimlerle de son zamanlarda aramız fazla iyi değil.

Geçen hafta savunma bakanımız Hulusi Akar çok önceden kararlaştırılmış bir program gereği Irak’ı ziyaret edecekti; Bağdat yönetimi son anda o ziyareti tek taraflı olarak iptal etti.

Doğu Akdeniz’de aramalar sürüyor sürmesine de, orada da Yunanistan ve Avrupa Birliği ile sorunlar yaşanıyor. Bu arada Mısır ve Fransa da Türkiye karşısındaki cephede yerlerini aldılar.

Karadeniz’de herhangi bir düşmanca tavır beklenmediği için, “Karadeniz’de doğalgaz bulundu”haberi, büyük müjde*etkisi yapacaktır.

Anayasayı farklı okuyup bir sonraki seçimde, ne zaman yapılırsa yapılsın,*Tayyip Erdoğan’ın iki dönemini doldurduğu için aday olamayacağını ileri sürenler de var.

Daha önceden ertelenmiş birçok proje, bugünlerde hayata geçirilmeye başlandı. En sonuncusu*Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasıydı o projelerin…

Karadeniz’de doğalgaz bulundu gibi bir müjdenin etkisi, bugünün ekonomik sıkıntılarını ümide dönüştürebilir.

‘Yarın her şey daha iyi olacak’*beklentisi siyasette önemlidir.

Erdoğan'ın bugünkü açıklamaları, siyonist-haçlı dünyasını ürkek tavşan moduna sokmuştur. Hepsi ters köşe olacaktır.. Dünyanın gözü kulağı Erdoğan'da..Dünya liderliği budur!..
Cumayı bekleyelim.
Müjdeli haber, Ayasofya’da kılınacak Cuma namazı çıkışında verilebilir diyenler de var.

Ne dersiniz?
Sizce müjdeli haber ne?
Yorumlarınızı bekliyorum.


SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

temhaydogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım