AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-22-2020, 00:30   #1
Kullanıcı Adı
temhaydogan
Standart Alaattin Çakıcı, 'Ulan dürzü, karı mı sattım devletin hazinesini mi parselledim, eroi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugünkü Meclis grup toplantısında AKP’nin yargıda reform yapacaklarına dair iddiasını eleştirmiş ve “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?” diye sormuştu.https://youtu.be/Bx03WPS8y7c

Organize suç örgütü lideri olmak suçundan hüküm giyen ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısının ardından yapılan af düzenlemesiyle erkenden tahliye olan Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu'na hakaret ve tehdit dolu bir açıklamayla yanıt verdi.

Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından daha önce paylaştığı el yazısı bir not ile 'gafil muhbir', 'onur yoksunu', 'dürzü' ifadelerini kullanmış ve Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında üstü kapalı olarak 'mafya' tabirini kullandığını belirterek "Ulan dürzü, karı mı sattım devletin hazinesini mi parselledim, eroin kaçakçılığı mı yaptım?" sorularının ardından, “Saydığım kriterlerden bir tane kamuoyuna deşifre et özür dilerim, koyamazsan seni fasulye çubuğu ile tanıştırırım. Bahçeli ile vatan hainlerini bir potaya koyarsan hayatının hatasını yaparsın, ben yaşarken söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ile tanıştırırım. Kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir zorda yanında olmazlar, Sana akıllı ol diyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Çakıcı sosyal medya hesabından "Çakıcı'nın Kılıçdaroğlu’nun basın açıklamasına cevabı" başlığıyla yaptığı paylaşımda CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile ortak düzenlediği basın toplantısında kullandığı "Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" ifadelerini hatırlatarak "Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene" ifadelerini kullandı.

Çakıcı paylaşımında CHP liderinin "Hiç kimse unutmasın, bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvayı Milliye'dir" sözünü de anımsatarak "Kuvayı Milliye ruhu taşıyanlar PKK ve silahlı sol örgütlerle hareket etmez, sende olsa olsa bölücülük ruhu vardır" ifadelerini kullandı.
Çakıcı mesajının sonunda ise "Seksen üç milyon seni iyi tanıyor Bahçeli'yi ağzına alma" diye yazdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkında suç duyurusu yaptığı Allaattin Çakıcı'ya destek verdi. Bahçeli, "CHP Genel Başkanı’nın hakaret ve hıyanetlerine sosyal medyadan yayımladığı bir açıklamayla tepki gösteren değerli Ülküdaşım Alaattin Çakıcı’ya mafya bozuntusu demek, yeraltı dünyasının karanlık yüzü suçlaması getirmek müfterilik, seviyesizlik, rezilliktir." dedi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu için "Üslubunun kindarlığı, siyaset usulünün kirliliği herkesin malumudur" diyen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’a hürmet ve hayranlığı bellidir. Soros’un tetikçisi ve tedarikçisi Osman Kavala’ya sevgi ve sempatisi bilinmektedir. Ellerinde Mehmetlerimizin kanı bulunan bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerle iç dışlı olduğu ise son derece berraktır." ifadelerini kullandı.

MHP lideri, Çakıcı'ya şu sözlerle destek verdi: "Kamuoyu nezdinde algı oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve yanında yöresinde yuvalanan işbirlikçilere cevabım şudur: 1-Alattin Çakıcı bir Ülkücü şehidimizin oğludur. 2- Alaattin Çakıcı ülke ve millet sevdalısı bir Ülkücüdür. 3- Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Elbette üzerine atılı suçların bedelini uzun yıllar cezaevinde kalarak ödemiş bir vatan evladıdır.

Kılıçdaroğlu mafya arıyorsa, yeraltı dünyasının kanlı yüzlerini görmek istiyorsa el ele, gönül gönüle olduğu hainlere bakması, şayet onuru varsa nedamet duyması tavsiyemdir."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'na tehdit ve hakaretlerde bulunan Alaattin Ça yine hakaret etti,
Çakıcı Kılıçdaroğlu'na ne dedi?,Alaattin Çakıcı tehdit mektubu!,
Son Dakika, Kemal Kılıçdaroğlu Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.https://youtu.be/Bx03WPS8y7c

CPH2067 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

temhaydogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)