AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-22-2020, 00:41   #1
Kullanıcı Adı
temhaydogan
Standart Hollanda'da skandal Türkiye haritası! 'Rüyanızda görürsünüz!' Hollanda'da Türkiye'yi
Hollanda'da skandal Türkiye haritası!
'Rüyanızda görürsünüz!'

Hollanda'da Türkiye'yi parçalanmış gösteren harita, Türk vekilin tepkisi üzerine düzeltildi.https://youtu.be/AtzZNb2ojb8

Hollanda'da bölünmüş Türkiye haritası alçaklığı!

Türkiye'ye yönelik çirkin niyetlerini göstermekten çekinmeyen kimi ülkelerde zaman zaman skandal manzaralar ortaya çıkıyor. Hollanda okullarında aleni şekilde Türkiye düşmanlığı yapılıyor. Ülkedeki kitaplarda Türkiye haritasını bölünmüş gösterdiler. Sözde haritada Türkiye'nin doğusu ve güneydoğusunun sözde Ermenistan ve Kürdistan olarak gösterilmesi büyük tepkilere neden oldu ve Hollanda’ya tepkiler yağmaya başladı. Son gelen bilgiye göre Türkiye'nin tepkisi karşısında kitaptaki o harita düzeltildi.

AB ve Gümrük birliği ile ilgili verilen derslerdeki Avrupa haritasında Türkiye'nin doğusu parçalanmış, bir bölümü Ermenistan'a, bir bölümü de ABD ve Avrupa tarafından kurulmaya çalışılan terör örgütü PKK devletçiğine verilmiş şekilde kitap derslerinde yer aldı.

Hollanda'da bir okulun müfredatında Türkiye'yi parçalanmış gösteren harita, Türk milletvekili Tunahan Kuzu'nun tepkisi üzerine düzeltildi. Kuzu yaptığı paylaşımda tepkisini Hollandaca ve Türkçe şu şekilde dile getirdi: "Rüyanızda görürsünüz! Türk ve Türkiye düşmanlığı Hollanda okullarında bakın nasıl bir boyut aldı."
Denk Partisi Milletvekili Tunahan Kuzu, sosyal medya hesabından, Rotterdam'da bulunan STC meslek okulunun müfredatında kullanılan Türkiye'nin yarısını Kürdistan ve Ermenistan olarak gösteren haritanın bulunduğu sayfayı paylaştı.

Kuzu yaptığı paylaşımda tepkisini Hollandaca ve Türkçe şu şekilde dile getirdi:

"Rüyanızda görürsünüz! Türk ve Türkiye düşmanlığı Hollanda okullarında bakın nasıl bir boyut aldı."

Kuzu'nun tepkisi üzerine yazılı açıklama yapan okul, hatanın düzeltilmesi için söz konusu müfredatın kaldırıldığını ve Türkiye'yi parçalanmış gösteren haritanın değiştirileceğini belirtti.

Açıklamada, müfredatı hazırlayan öğretmenin haritayı yeterince iyi değerlendirmediği ifade edilerek, bu durumun can sıkıcı olduğu fakat bilerek yapılmadığı savunuldu.https://youtu.be/AtzZNb2ojb8

CPH2067 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

temhaydogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta