01-18-2017, 20:49 | #1 |
Ak Partiliyim ama Referandumda ''HAYIR'' oyu kullanacagım
Ak Partiliyim ama referandumda HAYIR oyu kullanacagım diyen bir cok ak partili arkadas goruyorum
Peki neden Ak Parti kendi tabanında bu düsünceyi besler durumuna geldi? Söyle bir bakalım ; 1: Ak parti il ve ilçe teskilatları basta gencler olmak uzere ozellikle doguda pek fazla icraat gostermiyor , Ak Parti sadece zengin toprak ağaları ve is adamlarına yonelik işler yapıyor Örn/ Doguda bir cok milletvekili ve il teskilat baskanı ya iş adamı yada toprak ağası , sadece kendi cevresindeki kisilere yonelik hizmetler yapması 2: Mulakatlardaki torpil oranının cumhuriyet tarihinin en yüksek derecede olması ve bir cok ak partilinin de bu haksız uygulamada kendi partilerine ciddi anlamda eleştiri yapması Ör/ İdare hakimligi mulakatında neredeyse mulakatı gecenlerin hepsinin ak partiden ust duzey kisilerin torpiliyle işe alınması buda sahsen utanç verici bir durumdur , sonucta kul hakkı yeniliyor bizim gibi inanclı insanların dogasına ters düşen şeylerdir 3:Doların ciddi anlamda yukselis gosterecegini mısırdaki sagır sultanın bile duymasına ragmen hukumetin bu konuda saglıksız politikaları yuzunden bir cok insan dolarin altında ezilmesi 4: Saglıklı bir istihbarat ve bilgi kıymetlendirme olmadığı icin bir cok sehirde gerceklesen teror eylemlerinin önune gecilememesi Örn/ Doguda cukur kazanlar , Teroristlerin onceden silah saklamaları , Bir cok belediyenin teroristlere alenen yardım etmesi ve hukumetin bunu bilmesine ragmen gerekli tedbirlerin gec alınması 5:Gıda , enerji , ulasım , sana urunlerinin ciddi anlamda zamlanması ve bu zamların asgari ücretle gecinen vatandaslarımızı zor durumda bırakması ve yanlış asgari ucret politikasının uygulanması 6: Saglıklı bir egitim sisteminin olmayısı , yeni acılan universitelerde mezun olan ogrencilerin iş bulamayıp kahvelerde sağda solda gezmesi vb gibi durumlar ( iibf mezunlarını anlatırsam destan yazarım) 6:Ulkenin suan ki en buyuk sorunu Turkiyenin ulusal guvenligi ve ekonomisi olmasina ragmen hukumetin yurutmeyi guclendirmek icin anayasa hazırlamasının secmen tarafından uygun gorulmedigi hissediliyor Kısacası Referandum da Ak Parti ciddi anlamda hezeyana ugrayabilir Ak parti secmeni oy verdigi siyasi partinin kendilerinden uzaklastigini , sadece belirli bir kesimin partisi olma yolunda ilerledigini dusunuyor buda 1930'lu yılların Chp'si gibi halktan kopuk bir siyaset izledigi izlenimi veriyor...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-22-2017, 01:19 | #2 |
Ak partili falan değilsin. Bu kanıya varma sebebim referandumda hayır diyecek olman değil, resmen yalan söylemen. Böyle düşünen biri zaten Ak Partiye de oy vermezdi, hadi uza...
|
|
01-22-2017, 10:40 | #3 | |
Alıntı:
Tipik sıradan bir chpli seçmen gibi bana yorum yapacağına , mantıklı bir sekilde yukarda yazdığım maddeleri okurdun? Ama emınım kı yazdığım konuyu okumadan direkt ezbere laf atmak sadece düşünme algısı olmayan kısılere mahsustur.. Asgari ücretliler suan ki maaşlarından memnun mu? Adam akıllı bir eğitim sistemimiz var mi? Saglıklı bir tarim ,hayvancılık politikamız var mı? Adam akıllı bır ekonomi politikan olmadığı için dolar üzerinden ekonomiye zarar veriyorlar? Mulakatlarda torpilin kralı yasanirken Ulkede sürekli terörist bir eylem yapılırken , Anayasa calısması yapmak , mantıklı bir sey degildir |
||
01-23-2017, 00:06 | #4 | |
Alıntı:
2)Eğitim sistemimize cumhuriyet kurulduktan sonra ne kadar gereksiz şey varsa (evrim teorisi, ateist filozofların düşünceleri vs.) doldurulmuş sizin iktidar olduğunuz zamanlarda. Bu enkaz sistemi toparlayabilmek kolay mı? Ama son müfredat değişikliği çok güzel oldu, inşallah devamı gelecek ve hem islama hem bilime uygun daha düzgün bir sistem oturtulacak. 3) Çiftçiler sabah akşam hükümete dua ediyor çok büyük kolaylıklar sağladı diye neyden bahsettiğini anlamadım? 4) Ekonomi üzerinden darbe girişimi yapılıyor ve anca siz gibi cahiller bu konuda hükümeti kötüler. 5) Torpil derken? Bi kanıt göstersene yalancı herif. Bıktık artık be iftiralarınızdan. 6) Al işte. Tam bir CHP'li kafası... Tabi devletimiz fazla büyüdü, dışa bağımlılığını azalttı ve çok yanlış yaptı. Batının her dediğini yapmalıydı. Onlar nasıl istiyorsa öyle yönetmeliydi ülkeyi. Terör falan olmazdı, çok yanlış yaptı çok... (!) |
||
01-23-2017, 00:06 | #5 |
Bu arada tam size yakışan bir davranış, böyle "Ak partiliyim hayır diyeceğim" diye algı operasyonu yapmaya çalışmak. Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.
|
|
01-24-2017, 12:11 | #6 |
Dedigin seylere kendin inaniyormusun ☺
Konu ALtindaL tarafından (01-24-2017 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-25-2017, 16:22 | #7 |
Tipik sıradan bir CHP seçmeni olan sensin, daha fazla uzatma sizlere çok alıştık. Böyle "Ak partiliyim hayır diyeceğim" MHP'liyim hayır diyeceğim" diye insanları kandırmaya çalışıyorsunuz ama karşınızdaki insanlar siz gibi cahil, saf değil; bi anlayamadınız. Kendimi bildim bileli de Ak Partiliyim. Ve bizden en fazla %2 - %3 falan Hayır çıkabilir. Bak en fazla diyorum çünkü o kadar da çıkmayacak diye düşünüyorum. Totalde ise %60'ı geçer Evet oranı.
|
|
01-25-2017, 19:13 | #8 | |
Alıntı:
Eger tek bir vatandasımız aldıgı maaştan memnun ise Turk vatandaslıgından cıkıp İsrail vatandası olurum Sen Nerde yasıyorsun? Galıba Turkıyede yasamadıgın belli, o kadar kendinden emin seyler yazıyorsun ki, Hukumet gitsin herhangi bir fabrikada asgari ucretle calısan kisilere bagimsiz bir sirket tarafından anket yapsın? Acaba işciler aldıgı ucretten memnun mu? Hukumetin bunu yapabilecek cesareti var mı ? 2:Hukumet suan istese asgari ucreti ''patronlara yansıtmadan'' 1700 tl yapar ( Bir iktisatcı olarak bunu soyluyorum , kendim ekonomistim bununla ilgili projem var , hukumet isterse veririm) 3: Egitim sisteminin gayet guzel oldugunu soyluyorsun? Sen ne mezunusun? 10 yıl icinde 5 Meb bakanı degisti Egitimle ilgili saglıklı bir sistem konulmadı Kimya muhendisi adliyede katiplik yapiyor , ziraat muhendiside cagri merkezinde calisiyor ? Bu ulkede yeni mezun genclerin kacı iş bulabiliyor ? universitelerde ilk 20'nin icine giren basarili ogrenciler suan nerde? diye sor bi M.e.b bakanına Genc beyinlerimiz nerde ? diye 4: Suan durumundan memnun olan tek bir ciftci goster bana? Tarlada ciftci urettigi urunu 200 kurusa satar , pazar 2 tl'ye satılır? Uretici para kazanamazken , aracılar ve komisyoncular para kazanıyor? Bunun önune gecebilmek icin bir proje hazırladım , hukumet isterse verebilirim? 5: Doların yukselecegini Trumpun baskan secildigi andan itibaren hukumetin bilmesine ragmen neden gerekli onlemleri almadı ? 2 aylık bır zaman dilimi icinden merkez bankası neden onceden planlama yada savunma mekanizmasi gelistirmedi? Bunu bir ekonomist olarak soruyorum ? 6: Sen bugune kadar kac kez mulakata girdin? Acaba hayatinda hic mulakata girdin mi? Yada mulakatın ne oldugunu biliyormusun? Kaymakamlık mulakatından tut , idare hakimligine kadar dönen torpil olayını bizzat sahidi oldum Simdi ben kendi gözümle gordugum seye mi ? inanim yoksa ''TORPİL YOK '' diyen sana mı? Recep T. Erdogandan sonra bu muazzam guce chp yada fetoculer sahip olursa o zaman bu ulkede ic savas cikar cunku baskanlik sistemindeki guce her kim sahip olursa ulkede sinirsiz bir guce sahip olur kotu niyetli kisilerin eline gecmemesi icin hayir diyorum umarim biraz dusunursun? Kendimle ilgili bilgiler verim sana Önlisans : İktisat Lisans : Kamu yönetimi mezunuyum 2010'dan beridir Ak parti uyesiyim , burdan tanıdıgın bir Ak partili yonetici varsa Tc kimlik numaramı verip parti künyeme bakabilir? Cesaretin var mi ? Ekonomist olan adama ekonomi dersi veriyon Kamu yonetimi bitirmis adama siyaset dersi veriyorsun Ak Partili oldugu halde , chp damgası vuruyon? Kendimle ilgili bilgilerim bunlar... Simdi beni yalancılıkla sahtekarlıkla suclayan vatandas eger 2 gram cesaretin varsa? Suan herhangi bir Ak partili yonetici arkadastan benle ilgili bilgi istersin? Bilmedigin konularda da nutuk atma , karsında cahil , tahsilsiz bir adam yok Hukumetin yaptigi yanlıs politikaları savunacak kadar aciz degiliz , Daha düne yakın Fetoculerle ilgili soyledigim seylere itibar etmeyen ak partili yoneticiler bugun ''Kandırıldık'' diyorlar? Kısacası burda cok bilmişlik edeceğine ? Yazdıgım seyleri araştır Ak partinin yanlış politikalarını sen ben elestırmezsek kim elestırcek? Konu ALtindaL tarafından (01-25-2017 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
01-26-2017, 21:18 | #9 | |
Alıntı:
|
||
01-26-2017, 22:13 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|