AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-18-2023, 23:23   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Genel Seçimlerinin Tarihini Açıkladı: 14 Mayıs 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim için '14 Mayıs' mesajı



Seçimlerin ne zaman yapılacağı konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan net bir mesaj geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Başbakan Adnan Menderes'in 14 Mayıs 1950'de seçimden zaferle çıktığını hatırlatarak ''Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6'lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına 'Yeter' diyecektir'' diye konuştu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, İHA-SİHA üreten Baykar'a yönelik sözlerine de yanıt veren Erdoğan ''Nişan alıp ateş ettikleri asıl hedef Türkiye'dir, Türk milletidir.'' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Seçim Tarihi Öne Çekilecek mi?

Seçim tarihi öne alınacak mı? Tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in 14 Mayıs 1950'de ''Yeter söz milletin'' diyerek sandıktan zaferle çıktığını hatırlatan Erdoğan ''Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6'lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına 'Yeter' diyecektir'' ifadesini kullandı.

Siyasette İHA-SİHA Tartışması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SİHA üreticisi Baykar firmasına devlet bütçesinden doğrudan kaynak aktarıldığını öne süren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a da tepki gösterdi.

Erdoğan ''Sen git çocuk bezi satmaya devam et, home tekstil üretmeye devam et. Üzgünüm, 15 sene yanımda bulundu ama demek ki benden bir şey alamadı. Şirket çalışmalarını kendi öz kaynaklarıyla yapmaktadır. Asıl hedefleri Türkiye'dir, Türk milletidir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''2023 bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolü hem de yeni vizyonumuz 'Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır. Önümüzdeki aylarda yaşanacak seçimi önemli ve tarihî kılan da işte budur. Hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı. Her seçimde de sandıktan zaferle çıkmayı başardık. 2023 seçimlerine karşımızda oluşturulan ucube ittifakın hezeyanları ile uğraşarak hazırlanıyoruz.

"Seçim 14 Mayıs'ta" Mesajı: Milletimiz 73 Yıl Sonra Aynı Gün 6'lı Masaya Yanıtını Verecek

Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletindir!' diyerek milletin gönlüne girmiş ve sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştı. Aynı şekilde rahmetli Özal, darbenin gölgesinde girdiği seçimde 'Türkiye'ye çağ atlatma' vaadiyle önemli bir başarı kazanmıştı. Biz de 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!' diyerek özgürlük ve refah özlemi içindeki milletimizin büyük desteği ile hükümete gelmiştik. Şimdi de 'Yeter! Söz de karar da gelecek de milletindir!' diyerek 2023'te milletimizin desteğine talibiz. Sözü de kararı da geleceğini tayin hakkını da milletimize bırakmak istemeyen vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız. Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün, 6'lı masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, bu kifayetsiz muhterislere, bu müstemleke heveslilerine 'Yeter!' diyecektir. Millî iradenin en yüksek makamı olan Meclisimizden meydan okuyorum: Ne yaparsanız yapın yine başaramayacaksınız!

6'lı Masa Eleştirisi

Dünya küresel krizi konuşuyor bunlar masa krizi ile meşgul.
6'lı masa işi çıktığından beri oraya bulaşan herkesin çamur siyaseti yarışına girişmelerini esefle takip ediyoruz.

"Darbe Yapan Orduyu Alkışlayanların, Terör Örgütlerinin Başını Ezen Orduya Düşmanlıkları Gayet Tabidir"

Bir ülkenin ordusu, komutanları, savunma sanayii ürünleri kimler tarafından niçin hedef alınır diye düşünmeden edemiyor. Bir ülkenin ordusuna ve savunma sanayine ancak bunları kendine tehdit olarak görenler saldırır. Mesela Yunanistan'ın bu konudaki feveranlarını anlayabiliyoruz, PKK'nın feryatlarının sebebi yerindedir onu da anlıyoruz. Darbe yapan orduyu alkışlayanların, terör örgütlerinin başını ezen orduya düşmanlıkları gayet tabiidir.

"Enflasyona Sebep Olan Tuzakları Bozduk"

En büyük sorunumuz enflasyondu o da düşüşe geçti. Enflasyonun önümüzdeki aylarda yüzde 50'lere 30'lara doğru düştüğünü hep birlikte göreceğiz. Enflasyona sebep olan tuzakları bozduk, hesapları altüst ettik, tedbirlerimizi aldık.

Ali Babacan'ın Baykar İddialarına Tepki

Baykar'ın nezdinde tüm şirketleri, ürünleri, çalışanları ve başarılarıyla savunma sanayimizin tamamı hedef alınıyor. Bizimle olan akrabalık ilişkisi üzerinden Baykar'ı hırpalayabileceklerini düşünüyorlar. Bu alçak saldırıya hak ettikleri cevabı vermek sorumluluğumuzun gereğidir. Ülkemizde Millî Mücadele'nin de etkisi ile Cumhuriyetimiz kurulduktan hemen sonra başlayan bir savunma sanayii hamlesi vardı. 2022 ve şu anda malûm 2023 bu kardeşiniz başbakanlık makamını da gördü cumhurbaşkanlığı makamını da gördü. Kiminle nasıl çalıştık hepsi kayıtlarımızda mevcut. Öyle bir yerden öyle bir yere geldik ki doğru dürüst helikopterin yok. Sen rekabet nedir bilir misin? Sen git çocuk bezi satmaya devam et, home tekstil üretmeye devam et. Üzgünüm, 15 sene yanımda bulundu ama demek ki benden bir şey alamadı.

Ahmet Davutoğlu'na Sert Tepki

Yanında bir tanesi daha var aynen o da öyle. Bizden üniversite istediler, bunların vakfına üniversite tahsisi yaptık, ne zaman ki başbakanlık koltuğuna oturdu, bilabedel vakfına mülk edindi. Bunun bir örneği yok. Ama bunlar bunu yaptı. Devlet Bey ona serok Ahmet diyor. Bu tür işler yapıyor. O vakıftaki yöneticiler acaba bunu nasıl izah edeceksiniz?

"Bay Kemal, Komutanlarımıza Hakaret Edecek Çapta Değilsin, Haddini Bil!"

Şimdi savaş uçağı noktasında da çalışmalarını sürdürüyorlar. Bütün bunlarla beraber olay sadece savaş aracı değil bunun ürünlerini de üreteceksin. Harp araç gereç mühimmat hepsinin olması lâzım. Ülkemiz mühimmatı da üretmeye başladı. Biz, Türkiye'deki maalesef bu muhalefet ile çok uğraştığımız için ne yazık ki adım atmakta yoruluyoruz zorlanıyoruz. En son Arifiye'deki olay. Arifiye'de Fırtına obüslerinin teslim törenine gittik. Kuvvet komutanlarımızla gittik. Muhalefetin başındaki adam öyle bir şey ki düşünün, 'siz siyasetçi değilsiniz' diyor. Neyi neden alkışlıyorlar? Alkışladıkları şey dünyayı titreten Fırtına obüslerinin teslim töreni. Konuşan başkomutan. Sen ne savunma bakanımıza ne kuvvet komutanlarımıza hakaret edecek çapta değilsin, önce haddini bil! Bu cibilliyet meselesidir. İşin hukuki boyutu devam edecek, hukuk karşısında bunun hesabını verecekler.

"Savunma Sanayimizdeki Proje Sayısını 62'den 750'ye Çıkarttık"

Geçen 20 yılda savunma sanayimizdeki proje sayını 62'den 750'ye çıkarttık. Bugün İHA projesi yürüten 8 ayrı firmamız var. Bayraktar TB-2, Suriye'den Karabağ'a kadar büyük başarılara imza attı.

"SİHA'larımız Teröristlerin İnlerini Darmadağın Etti"

Baykar'ın özelliğinin tüm projelerini kendi öz kaynaklarıyla geliştirmesi ve yalnızca ürün satışı yapması olduğunu vurgulayan Erdoğan şunları söyledi:

"Hakkaniyet noktasından bakarsak Baykar, tasarım ve geliştirme çalışmalarına her türlü desteği ziyadesiyle hak eden bir şirket ve şu anda 3 bini aşkın pırıl pırıl genç burada çalışıyor. Ama şirketin tercihi bu çalışmaları kendi öz kaynaklarıyla yapmak. Zaten bu şirketin gelirleri de ülke içi satıştan ziyade ihracata dayalı. Şirketin 20 yıllık gelirlerinin yüzde 75'i, geçen yılki gelirlerinin ise yüzde 99,3'ü artık 27 ülkeye ulaşan ihracatından geliyor. Bay Kemal, bunlar seni niye rahatsız ediyor?! Yanındaki bazı terör yandaşlarını rahatsız ediyor anlıyoruz da seni niye rahatsız ediyor?! Çünkü onlar teröristlerle beraber. Çünkü SİHA'larımız, Akıncılarımız o inleri darmadağın ettiler, oraları vurdular ve oralarda nice teröristleri yok ettiler.

Esasen biz birçok savunma sanayi projesinde firmalarımızın tasarım ve araştırma-geliştirme çalışmalarına destek veriyoruz. Baykar gibi yüksek teknolojiye dayalı stratejik ürün geliştirme ve üretim yatırımı yapan 50 firma, devletten proje bazlı destek alıyor. Bunlar içinde devletten nakit desteği almadan çalışmalarını yürüten dört firma var; bunlardan biri Baykar. Mesela Altay tankının geliştirilmesi sürecinde yaklaşık 500 milyon doları Otokar firmasına olmak üzere çeşitli firmalara toplamda 660 milyon dolar ödeme yaptık. Bu rakam üretim değil yalnızca tasarım ve geliştirme için yapılan ödeme. Baykar ürettiği hiçbir ürünün geliştirmesi için devletten tek kuruş almamış, hepsini kendi kaynaklarıyla yürütmüştür. Yaptığı işler karşılığında Baykar'ın aldığı tek destek; gümrük vergisi, KDV, sigorta primi, stopaj indirimi gibi nakdi olmayan, üretim ve ihracat yapan her firmanın yararlandığı kolaylıklar."

"Baykar'ın Hedef Alınmasının Sebebi Ürettiği Araçlarla Ülkemizin Kazandığı Zaferlerdir"

Baykar'ın özelliği tüm projelerini kendi öz kaynaklarıyla geliştirmesidir. Baykar, tasarım ve geliştirme çalışmalarına her türlü desteği hak eden bir şirkettir. 3 bini aşkın genç burada çalışıyor. Şirketin tercihi bu çalışmaları kendi öz kaynağıyla yapmaktır. Şirketin 20 yıllık gelirlerinin yüzde 75'i ihracatından geliyor. Baykar'ın aldığı tek destek gümrük vergisi, KDV, sigorta primi, stopaj indirimi gibi nakdi olmayan, her firmanın yararlandığı kolaylıklardır. Baykar'ın hedef alınmasının sebebi ürettiği araçlarla ülkemizin kazandığı zaferlerdir, sahip olduğu kazanımlardır. Nişan alıp ateş ettikleri asıl hedef Türkiye'dir, Türk milletidir. Kendi adımıza ah ettiğimiz husus ise bir dönem bunları adam yerine koyup görev vermiş olmamızdır. Biz dersimizi çıkardık milletimizden helâllik diliyoruz.

Erdoğan, Bayraktar TB-2'nin, Suriye'den Karabağ'a, Libya'dan Ukrayna'ya kadar birçok yerde başarılara imza attığına değinerek, birçok ülkede Bayraktar TB-2 adına marşların, şarkıların yazıldığını anımsattı. Karabağ'da çocuklara Baykar'ın isminin verildiğini söyleyen Erdoğan "TUSAŞ'ın aynı sınıftaki ürünü Anka'sı da başarılarıyla yüzümüzü ağartan bir projemiz. Baykar'ın Akıncı'sı ve TUSAŞ'ın Aksungur'uyla bir üst sınıftaki insansız hava aracı piyasasında da yerimizi aldık" ifadelerini kullandı.

Kızılema'nın ise yeni ve farklı bir ürün olduğunu belirten Erdoğan şunları kaydetti:

"Kızılelma'nın yalnızca cismi yok, Kızılelma aynı zamanda bir hedef, bu kutlu davaya inananların çok önemli bir hedefi. Kızılelma ve Millî Muharip Uçak projelerimizle ülkemizi artık bambaşka bir lige taşıyoruz. Aynı şekilde Havelsan ve Aselsan gibi Türk Silahlı Kuvvetlerimizi destekleyen vakıflarımıza ait şirketlerimiz de bu alanlarda çok önemli projeler yürütüyor."

"Nişan Alıp Ateş Ettikleri Asıl Hedef Türkiye'dir, Türk Milletidir"

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nu 22 Ocak Pazar günü hizmete açacaklarını bildiren Erdoğan şöyle devam etti:

"Sizin anlayacağınız, 'şu firma, bu isim' hepsi bahane... Nişan alıp ateş ettikleri asıl hedef Türkiye'dir, Türk milletidir, onun geleceğini biçimlendiren vizyonları, hedefleri, projeleridir. Bunlar milletimizi tanımıyor. Milletimiz özellikle projelerine, eserlerine, hizmetlerine dokunacak adamı, bırakın sandığa gömmeyi, doğduğuna pişman eder! Bizim kendi adımıza 'ah' ettiğimiz husus ise bir dönem bunları adam yerine koyup görev vermiş olmamız. Hatayı kabul etmek ve ders çıkarmak da bir erdem. Biz dersimizi çıkardık, milletimizden de helâllik diliyoruz."

"Sayısız İhanet Teşebbüsüne Rağmen Savunma Sanayimizi Büyüttük"

"Savunma sanayimizin her bir projesinin hangi badirelerden geçerek bugünkü seviyesine geldiğini bilseniz emin olun hayretten hayrete sürüklenirsiniz" diyen Erdoğan şöyle devam etti:

"Kimi dışarıdan, kimi içeriden sayısız sabotaj, ihmal, ihanet teşebbüsüne rağmen adım adım savunma sanayimizi büyüttük, güçlendirdik. Projeler ilerledikçe, işin rengi ortaya çıktıkça milletimizin çoluğunun çocuğunun nafakasından keserek oluşturduğu kaynakları yurt dışındaki kimi mahfillere nasıl akıtıp heba edildiğini gördük.

Öyle yüzde 10-20 değil, yüzde 300, yüzde 500, yüzde 1000 kârlarla Türkiye'nin nasıl soyulduğunu, kimlerin bu kirli pastadan pay kapmak için resmen ülkesini sattığını bizzat gördük. Tek başına Baykar'ın sembolü olduğu insansız hava araçları hikâyesi bile bu gerçekleri ispata yeterlidir."

Erdoğan, Millî Teknoloji Hamlesi idealinin ve milli SİHA'ların öncü ismi Baykar Yönetim Kurulu Eski Başkanı Özdemir Bayraktar ile bir sohbetini aktardı.

"Bay Kemal, sen tanımazsın ama ben sana ebedi alemde olan Özdemir beyi bir tanıtayım" diyen Erdoğan, birinci ve ikinci bölgelerdeki tahsisleri üretimin nevine göre yaptıklarını söyledi.

Üretilecek herhangi bir stratejik ürün için devletin bu bölgeleri bedel almadan tahsis ettiğini dile getiren Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugüne kadar böyle nice firmalara bu verildi, fakat Özdemir bey öyle bir insan ki 'Hayır, almam!' dedi. 'Ben sana bir lütufta bulunmuyorum. Bu, devletin şu anda aldığı bir karar ve bu kararla stratejik ürünleri üreten firmalara bunu veriyoruz. Bu, senin için bir hak.' 'Hayır, almam! Ben paramı veririm, paramla satın alırım!' Böyle bir insan. Bu ahlâksız çıkmış, tabi yanında başka ahlâksızlar da var, ne diyorlar; 'Yok bilmem geleceklermiş de geldikleri zaman bunlara hesabını soracaklarmış. Bu işin rekabetinin oluşması lâzımmış.' Sen rekabet nedir bilir misin? Sen git çocuk bezi satmaya, home tekstil üretmeye devam et. Senin işin değil bu. Üzgünüm, 15 sene yanımda bulundu ama demek ki benden bir şey alamadı."

"Rekabet Gücünü Yükseltecek Her Projeye Destek Vermek Görevimiz"

Hükümet olarak bugün de birçok projeyi ciddi teşviklerle, hibelerle desteklemeyi sürdürdüklerini anlatan Erdoğan "Mesela bunları açıkça söylemek zorundayım ki milletimiz bazı gerçekleri bilsin, tek başına Ford Otomotiv 20,5 milyar lira teşvik belgeli yatırım projesine sahip. Yalnızca Millî Muharip Uçak Projesi için diğer teşvikler yanında TUSAŞ'a doğrudan bütçeden aktardığımız kaynak 1,3 milyar dolar" diye konuştu.

Türkiye'nin rekabet gücünü yükseltecek, cari açığını azaltacak, istihdamı artıracak her projeye destek vermenin görevleri olduğunu belirten Erdoğan, nakdi destekleri verirken yalnızca firmaların teklif ettikleri veya talip oldukları projeyi gerçekleştirme kabiliyetlerine baktıklarını söyledi.

Erdoğan "Bilhassa gençlerimize cesaret ve güven aşılayacak bir anlayışla destek yelpazemizi olabildiği kadar geniş tutuyoruz. Savunma sanayi sektöründeki firma sayısının 20 yılda 48 kat, proje sayısının 12 kat artmasını işte bu ekosisteme, iklime borçluyuz" açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin gelinen noktada yalnızca gözetleme yapan insansız hava araçlarını Amerikan ürünlerinden 10 kat, İsrail ürünlerinden ise 5 kat daha ucuza mâl ettiğini bildiren Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu gerçeklere rağmen binbir yalan ardı ardına dizilerek Baykar'ın hedef alınmasının sebebi nedir biliyor musunuz? Sebep, Baykar'ın ürettiği araçlarla ülkemizin kazandığı zaferler, elde ettiği prestij, sahip olduğu kazanımlar. Bizi Suriye'de bataklığa çekme, Karabağ'da mahcup etme, Libya'da hüsrana uğratma, Ege'de çaresiz bırakma hesabı yapanların heveslerini kursaklarında bıraktığımız için bu ses çıkıyor. Sahip olduğumuz silahlı ve silahsız hava araçlarıyla vatan topraklarının her karışını, sınırlarımız dışındaki tüm çıkar alanlarımızı kontrol altında tuttuğumuz için bu ses çıkıyor.

'Teknoloji üreten onun kullanımında da söz sahibidir' gerçeğinden hareketle ülkemizin etki alanının giderek genişlemesine tahammül edilemediği için bu ses çıkıyor. Ses verenler kukladır, aparattır ve kullanıp atılacak araçlardır. Partisini tescilli ajanlarla, devlet sırlarını üç kuruşa satan hainlerle dolduranları başka bir vasıfla sıfatlandırmak ederinden fazlasını vermek olur. Biz onların iplerini ellerinde tutanlara bakıyoruz."

Meral Akşener'e Eleştiri: Bay Kemal'in de Senin de Biribirinizden Farkı Yok

6'lı masanın içinde iki isimden hanımefendi bugünkü konuşmasında özellikle bizim başörtüsü konusunu istismar ettiğimizden bahsediyor. Hanımefendi, Erdoğan'ın ve arkadaşlarının başörtüsü konusunda istismarcı olup olmayacağını benim milletim gayet iyi bilir. Eğer dürüstsen, haysiyet sahibi isen arkadaşlarım randevu talep etti vermediniz. Çünkü Bay Kemal de sen de birbirinizden farkınız yok. Sen Saraçhane'de verdiğin görüntüyle zaten hangi istikamete gittiğini ortaya koyuyorsun. Biz bu işin istismarını değil tam mânâsıyla gerçeğini yapıyoruz. Biz yola çıktık, milletimize de aile olayını, başörtüsü konusunu anlatacağız. Sizinle bu işin mukayesesini yapacak değiliz. Varsa projeniz gönderirsiniz ona göre üzerinde çalışırız, adımı da atarız. Aile kutsalımızdır. Güçlü aileler güçlü fertlerden ortaya çıkar. Siz ortağınızla birlikte malûm LGBT'cilerle beraber yürüyebilirsiniz, bizim onlarla da işimiz yok. Aile kurumumuzu çok sağlam zemine oturtmanın adresi AK Parti'dir, Cumhur İttifakı'dır.''

"Siz Ortağınızla Birlikte Malûm LGBT'cilerle Beraber Yürüyebilirsiniz"

Sizin birlikte yürüdükleriniz, bu ülkede başörtülü milletvekilini 'Bu kadını Meclis'ten atın.' diyecek kadar ileri giden sınırsız tiplerdi. Siz onlarla beraber yürüyorsunuz. Şimdi bu işin istismarıyla bizi yargılamak istiyorsun. Varsa bir projeniz, projenizi bize gönderirsiniz. Buna göre üzerinde çalışırız, adımı da atarız. Aile bizim kutsalımız. Güçlü aileler güçlü fertlerden ortaya çıkar. Güçlü ailelerden de güçlü millet oluşur. Şimdi çok açık, net bir şey söylüyorum: Siz, ortağınızla birlikte malûm LGBT'cilerle beraber yürüyebilirsiniz, onlarla beraber adım atabilirsiniz, bizim onlarla da işimiz yok. Çünkü aile kurumunu çok sağlam zemine oturtmanın adresi AK Parti, Cumhur İttifakı. Yola da böyle yürüyoruz, yürüyeceğiz."

Kaynak

NTV 18.01.2023

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-18-2023, 23:57   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 2023 Genel Seçimlerinin ve Cumhurbaşkanlığı Seçiminin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağını açıklayarak çok doğru bir karar vermiştir. Çünkü böylelikle seçimler hem yaz aylarına denk gelmeyip halkımızın seçimlere katılım oranı yüksek tutulmuş olacak hem de bu seçimlerin Demokrasi Bayramı olarak kabul ettiğimiz ve Beyaz Devrim olarak nitelendirilen 14 Mayıs 1950 Genel Seçimlerinin 73 yıldönümü olan 14 Mayıs 2023 tarihine denk getirilmesi de çok anlamlı olacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Genel Seçimlerinin ve Cumhurbaşkanlığı Seçiminin 14 Mayıs 1950 Genel Seçimlerinin 73 yıldönümü olan 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağını duyurarak hem Türk sağının Türkiye sağının günümüzdeki ana temsilcisinin Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) olduğu gerçeğini hem de sağ geleneğe olan bağlılığı kuvvetlice vurgulamış oldu.

Demokrat Parti, Adalet Partisi, Anavatan Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi sağ geleneği, ülkemize ve milletimize çok hizmetler etti. Bu partilerde çalışıp da samimiyetle ve içtenlikle ülkemize ve milletimize hizmet etmiş ve elan hizmet etmekte olan herkesten Allah razı olsun.

14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde, Cumhur İttifakı'nın partileri olan Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (Ak Parti), Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) ve Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) gönülden başarılar diliyor ve bu üç siyasi partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) çoğunluğu elde etmesini temenni ediyorum. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçiminde de Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da gönülden başarılar diliyor ve 14 Mayıs 2023 akşamı cumhurbaşkanlığı seçimini Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın kazanmasını temenni ediyorum.

14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve bereketli olsun.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla


2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım