10-18-2007, 17:25 | #1 |
İlgilnen olur mu bilmiyorum ama tavsiye ederim
Aynısının Türkçe olanını çoğumuz görmüşüzdür.Demek ki sadece Türkler değilmiş :D fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-18-2007, 17:26 | #2 |
bu ingilizleri hic sevmiyorum yahu
almanlari daha cok seviyorum hitler cikarmislar ingilizler suya sabuna dokunmadan her pis halti yiyorlar |
|
10-18-2007, 17:28 | #3 | |
Alıntı:
|
||
10-18-2007, 17:32 | #4 |
ŞİMDİ BEN (YİNE) (BİR ŞEY) ANLAMADIM NE OLUYOR (YA HU )? BU NE DEMEK ŞİMDİ İNGİLİZCE (YAZILARDA) NE YAZIYOR (BÖYLE)?
Türkçe konuşalım ;) |
|
10-18-2007, 17:38 | #5 | |
Alıntı:
|
||
10-18-2007, 17:40 | #6 |
İngilizcesi de ilginçmiş ;)
|
|
10-20-2007, 12:32 | #7 |
TAMAM ARKADAŞIM BUNDAN SONRA DİLİMİZ OLAN TÜRKÇEYİ DAHA DİKKATLİ KULLANMAYA ÇABA GÖSTERECEĞİM
|
|
10-20-2007, 14:08 | #8 | |
Alıntı:
Teşekkür ederiz ;) |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|