![]() |
#1 |
![]() Dun sınırlerım nası bozuldu anlatamam....Daha lısedekı gencler toplanmıs ellerınde bıra ve sıgara alem yapıyorlar ustelık sarhoslar..ve burası askerıyenın lojmanı ve bu ınsanlara hıc bır yaptırım uygulanmıyor..hergun bır suru mehmetcıgımızı sehıt verırken asker cocukları bıle bunları yapıyor hemde bayramın ılk gunu...
Eger gelecegımız bu genclere kaldıysa ben dusunmek ıstemıyorum gerısını..ve eger bunun adı genclıkse genc olmaktan utanıyorum!! Bu utanmaz genclerı tum benlıgımle protesto edıyorum!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() doğru söylüyosun katılıyorum sana
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sigara ve icki... >
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nefret ettigim, kimsenin kullanmasina izin vermedigim en igrenc, en zararli iki illet.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu zararlı maddeleri kullananlar zannediyorlarki ben bişey oldum
halbuki bilmiyorlar bir hiç oluyorlar..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende kendimi protesto ediyorum, Üstad'ın arzuladığı gibi bir genç olamadığım için !
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() RABBİM AKIL FİKİR VERSİN TEZ ZAMANDA İNŞ.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aynı tablo hergün benim de sinirlerimi bozuyor....Okula gidene kadar 3 tane okulun çıkışına denk geliyorum...Ne lise öğrencisi ortaokul çocukları sigara içiyorlar...çoğu polat alemdar gibi giyinmiş ortaokul ÇOCUKLARI!!!Kötü kötü bakıyorum belki anlarlar diye ama nafile.....Ben bu çocukları böyle yetiştiren ve yönlendiren tüm sorumluları protesto ediyorum....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sınıf arkadasım bende protesto ediyrum hemde o gün yürüyüş düzenledigimizde çogunluk gülerken senin verdiğin o tepkiyi yürekten kutluyorum helal sana......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|