08-29-2007, 15:03 | #1 |
tebrikler sayın CUMHURBAŞKANIM
TEBRİKLER TEBRİKLER
ASİL VE YÜCE MİLLETİMİZİN ŞAHSINDA 11.REİSİCUMHURUMUZ SAYIN ABDULLAH GÜL’Ü EN SAMİMİ DİLEK TEMENNİLERİMLE CANDAN TEBRİK EDİYOR VE KUTLUYORUM Güçlü şahsiyeti,gül yüzlü gülümseyen ve sempatik çehresiyle,bilgi,birikim,tutum ve davranışlarıyla,safsata kabilinden Tezgahlanıp yürütülen,bütün yersiz ve gereksiz iddia davranış ve dedikoduları,ayaklarının altına alan,tam ve gerçek manada Liyakatli bir cumhurun seçilmiş olması,millet ve memleketimize kazandırılması,bütün bir milletimizi sevinç ve mutluluğa Boğmuştur. TÜRKİYE ve dünya barışına ışık tutacak olan ve hiçbir ayrımı yapmadan,aziz milletimizin tamamını yürekten kucaklayan ve Öz be öz bizden biri olarak,her yönüyle cumhurbaşkanlığını vasfını haiz bulunan,sayın ABDULLAH GÜL!ün muhterem eşleri Hayrünnisa hanımefendinin başlarının örtülü olmasıyla da cumhurbaşkanlıgı makamının şeref ve itibarını en az ikiye katlamak Suretiyle büyük bir saygınlık kazandıracagı muhakkaktır.hem aynı zamanda bu makamın asli hüviyetine kavuşmuş olması Hasebiyle ilk reisicumhurumuz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,eş ve annelerinin de ruhları şad olacaktır. ‘’LÜTFEN, ARTIK ÇATLAK SESLER SUSSUN,MÜSPET DÜŞÜNEBİLEN VE SAĞLIKLI BİR BEYİNE SAHİP OLANLAR KONUŞSUN........
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-29-2007, 18:21 | #2 |
söylediklerinizin tümüne katılıyorum bende kendisini yürekten kutluyorum :
|
|
08-29-2007, 18:22 | #3 |
bende katılıyorum..allah utandırmasın,allah yar ve yardımcısı olsun inşaallah
|
|
08-30-2007, 19:03 | #4 |
Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL'E TEBRİKLERİMİZİ SUNARIZ
|
|
08-30-2007, 21:01 | #5 |
SEN KİMSENİN DEĞİL;BENİM AİLEMİN AKP Yİ BAŞA GETİREN.SİLAH ZORUYLA DEĞİL KENDİ HÜR İRADESİYLE KARAR VERİP OY VEREN İNSANLARIN CUMHURBAŞKANISIN..VARSIN 1 KİŞİNİNDE CUMHURBAŞKANI OLMA "CUMHURBAŞKANIM"..ALLAH MUVAFFAK ETSİN.ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN..
|
|
08-30-2007, 22:09 | #6 |
allah yardımcınız olsun sayın cumhurbaşkanım.
hak yoldan ayırmasın. amin. inşaallah |
|
08-30-2007, 22:43 | #7 |
Bu zorlu görevde Allah yar ve yardımcınız olsun Sayın CUMHURBAŞKANIM Allah utandırmaın yolunuz açık olsun(amin)
|
|
08-31-2007, 01:08 | #8 |
Söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Paylaşım için saol
Azınlık ne derse desin sen benim ve milyonların GÜLüsün sayın CUMHURBAŞKANIM |
|
08-31-2007, 07:24 | #9 |
[center]SYN: CUMHURU REİSİMİZ ABDULLAH GÜL BİR SINAV KAZANDI VE AKP'DE BUNA BÜTAKİP BİR ZAFER KAZANMIŞTIR.... AMA ABDULLAH GÜL İÇİN ASILSINAV YENİ BAŞLIYOR ALLAH ONUN YAR VE YARDIMCISI OLSUN... ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.... |
|
08-31-2007, 15:30 | #10 |
allah yardımcısı olsun
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|