10-25-2007, 23:00 | #1 |
Eğitim-Sen'den dağılmaya yalanlama
Sitemizde yer alan "PKK Terörü Eğitim Sen'i vurdu" başlıklı haberimizle ilgili Eğitim Sen'den yazılı açıklama geldi. Eğitim Sen haberin tamamen asılsız olduğunu savundu.Eğitim Sen'den haberimizle ilgili Eğitim Sen Genel Başkanı Alaattin Dinçer tarafından gönderilen açıklama şöyle:
www.haber7.com/haber sitenizde yer alan “PKK Terörü Eğitim Sen’i vurdu” baslıklı haberiniz tümüyle gerçek dışı bilgilere dayanmanın yanı sıra sendikamızın tüzel kişilik haklarına saldırı niteliği taşımaktadır. Göktürk Tunçürk imzalı “haber”de “yıllardır terör yanlısı gruplara destek olduğu iddiasıyla iç tartışma yaşayan Eğitim Sen’den şehit olaylarından sonra binlerce istifa verildi” denilmekte ve bu minvalde tümüyle hayali bilgilere yer verilmektedir. Haberde yer alan hiçbir şey doğru değildir. Sendikamızda terör yanlısı gruplara destek olma iddiasıyla bir tartışma yürütülmediği gibi sözünü ettiğiniz gibi binlerce istifa da olmamıştır. Bu kadar hatanın ancak bilinçli olarak yapılması mümkündür. böylesi yanlış bilgilere dayalı bir haberin sendikamızı hedef gösterme amacını taşıdığı açıktır.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|