AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-25-2007, 17:30   #1
Kullanıcı Adı
beko_heko
Standart İŞTE TÜRK KANI!
New York'un Brookhaven kasabasında ailesine ait markette kasiyer olarak çalışan 27 yaşındaki Türk kızı Hafize Şahin, marketi soymaya gelen hırsızı balta ile kovalayınca 'kahraman' ilan edildi.

Yaklaşık 1.55 boyunda ve 50 kilo ağırlığında olan Hafize'nin küçük cüssesine rağmen, 'dev' hırsıza karşı gösterdiği mücadele yerel gazetelere manşet oldu. Genç kızın cesaretini öven gazeteler, olayı 'inanılmaz ama gerçek' olarak tanımladı. Şahin, ABD'nin en ünlü gazetecilerinden Diane Sawyer'ın ABC kanalındaki "Good Morning America" programına da konuk oldu.

Güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği olayı, bizzat yaşayan Hafize korku dolu dakikaları şu şekilde anlatıyor;

"O kadar çok korktum ki, bütün vücudum titriyordu. Hırsız, kasayı açmam için sürekli bağırıyordu. Yavaş hareket ederek zaman kazanmaya çalışıyordum. Paraları ona veremezdim. Bir anda hırsızın elindeki silahın sahte olabileceği aklıma geldi ve cesaretlendim. Hırsıza belli etmeden tezgahın altında bulunan baltayı aradım. Bulduğum anda da hırsıza doğru savurmaya başladım. Kendimi daha önce hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim"

KAYNAK VE VİDEO İÇİN:http://www.samanyoluhaber.com/haber-76873.html

beko_heko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-25-2007, 17:45   #2
Kullanıcı Adı
bennur
Standart İŞTE TÜRK KANI!
:o :o İşte TÜRK BAYANI ;)
bennur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2007, 17:50   #3
Kullanıcı Adı
akgulrafet
Standart İŞTE TÜRK KANI!
aslında anlatmanızagerek yokki sizin ne kadar güçlü olduğunuzu kurtuluş savaşında çanakkalede gördük.dünyada başka yok eşiniz. Allah aşkına konu değişiyor ama japonyadaki bayanla türkiyedeki bir bayan eşit olurmu.
hanımlarımızdan, bacılarımızdan ALLAH razı olsun.
akgulrafet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-26-2007, 00:02   #4
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Standart İŞTE TÜRK KANI!
helal olsun kıza ... cesaretine hayran kalmamak mümkün değil...
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-26-2007, 00:03   #5
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart İŞTE TÜRK KANI!
helal olsun bir tv kanalında diyorki genç osmanın torunu :D :D
fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2007, 07:31   #6
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart İŞTE TÜRK KANI!
;) :D >
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)