![]() |
#1 |
![]() kimsenin kavga etmeye hakkı yok hepimiz kardeşiz! bu yüzden videoyu kaldırmış bulunuyorum şu saaten sonra! isteyen kendisi ulaşabilir. ve rica ediyorum kavgayı keselim ne akgençliğe nede milligörüşe kazanç sağlar bu! lütfen
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() başkanımız yine her zamanki gibi kendisine yakışanı yaptı....Allah ondan razı olsun......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Yıllarca aynı safta birlikte hareket ettiği insana Erbakan hoca ayıp ediyor..Başbakan çok güzel cevap vermiş..
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bende gündüz olan mitingin ardından bütün yorgunluğuma rağmen gece 1.30'a kadar o proğramı seyrettim....
başbakanımız bütün her şeye orada cevap verdi... ama bu konuyla alakalı gelen cevapda başbakanımız gerçekten çok hüzünlendi... biraz daha üstüne gitseydiler bu konuyla alakalı olarak gözleri dolacaktı... gerçekten Erbakan sayın başbakanımızı çok üzmüş arkadaşlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() helal olsun başbakanıma. Ama yinede saygı çerçevesinde oldu. Bunu erbakan iyi bilsin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() çok uygun bir şekild ebaşbakan herşeyi açıklamşı tebrikler
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
ama bu sözler hocayı durdurmayacaktır.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() dıkkatmı cektı bazı yerlerde sandalye ıle gezme lafını agır buldular basbakanımızın ama sayın erbakan kufure varcak laflar edıor cennetı parselliyor bunları normal buluyorlar.muslumanlıgı kımse kımseye ogretmeye kalkmasın muslumanlık kımsenın malı degil!. senınleyız erdogan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() arkadaşlar erbakan hani bi ara ev hapsa aldıya ozaman bunamış olmalı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() GERÇEK LİDER GERÇEK BAŞBALAN BUDUR İŞTE EN GÜZEL CEVABI VERDİ BAŞBAKANIMIZ ARTIK ERBAKAN HOCANINDA LAF ATMAMASI LAZIM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|