10-26-2007, 23:38 | #1 |
ölmek üzereyim işte forumdaki dostlarıma mal beyanım.
evet dostlarım şuan ölüm döşeğindeyim sizden başka kimsem yok.bu kadar mal mülk sahipsiz kalmasın aranızda paylaşın.saygılarımla...... aksa-34 kardeşinizi unutmayın....
1-Avşa adasında üç daire, dört üçgen, beş dikdörtgen 2-Gökyüzünde bi bulut 3-Bitlis'te beş minare 4-Biri yazlık, biri kışlık iki platonik sevgili 5-Büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanın öğle üzeri yaslanıp sigara içilen beyaz duvarı 6-Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü 7-Palandökende bir palan, iki döken 8-Kastamonu'da üç kasto 9-Üç fay hattı 10-Bir çarşamba, iki perşembe, üç cuma 11-Dünyada mekan 12-Ahirette iman 13-Denizde kum 14-Uzayda yerçekimsizlik 15-Bi çuval gazoz kapağı 16-Bi kiprit kutusu sigara izmariti 17-On sekiz saç biti 18-Biri İngilizce 6 adet küfür 19-Yirmi tane boş naylon poşet 20-Sevenlerin kalbinde kurulmuş bir taht 21-Bi sürü saç sakal, kıl,tüy,yün 22-Uç ayrı parkta üç ayrı belediyeye ait üç ayrı banka reklamlı bank 23-Bi ayakkabı çekeceği 24-İki büyük taş kütlesi 25-Bir adet ağaç gölgesi 26-Üç kuş kanadı sesi 27-Bi sürü kedi köpek 28-Bi marmara denizi 29-Camına yaslanıp seyredilen iki piliç çevirmeci 30-Her akşam karıştırılan dört çöp bidonu 31-Calıp çalıp kaçılan beş melodili apartman zili 32-Nakit 15 lira 33-Anne babadan kalma yarısı yaşanmış bi ömür
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-26-2007, 23:59 | #2 |
aksa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
sen olme istemiyoz biz bunları zaten Biri yazlık, biri kışlık iki platonik sevgililerin bir isimize yaramaz :D :D :D |
|
10-27-2007, 22:37 | #3 |
bu kadar malı elde etmek zor olsa gerek :D
sen bi yere gitme malın da sende kalsın ;) |
|
10-28-2007, 04:39 | #4 |
Hepsi birbiririnden cazip ben seçemedim, her üyenin kaç hakkı var?
|
|
10-30-2007, 00:37 | #5 |
Bir adet ağaç gölgesi
ben bunu alabilirmiyim malum küresel ısınma var ilerde lazım olur |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|