09-25-2007, 02:27 | #1 |
Hayvan Atasözleri ...
çömelen insanı ısırmayan bizden değildir / köpek
- suyu içsen de sokarım içmesen de sokarım / yılan - altımda buzağı arayan kerizin enayinin önde gidenidir / öküz - bedevi, çölde gezenin karagün dostudur / kutupayısı - atladığın yere dikkat et / sazan - uzanamadığım ciğer mundardır / kedi - kaz gelecek yerden hayır gelmez / tavuk - havlayan köpek iplenmez, direk ısıracaksın / itoğluit - köprüde dayı diyene inanma / ayı - ürü ürü nereye kadar, durmuyor kervan / it - yem veren insanın gözünü oy / karga - devletin malı deniz, yemeyen biziz / domuz - geçen altın semer taktım sonra baktım yine ben / eşek - bende şans olsa çölde kutupayısı doğardım / abaza boz ayı - unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazlar / balık - ölümüm arpadan olsun / at - kurt kocayınca affetmem ulen / köpek - o tatlı dilinle beni kandıramazsın ben bildiğin yılanlardan değilim / anakonda - çok su kaçırdınız...tepecem şimdi / dişi eşek - hanım, ben sudan gelinceye kadar şu bizim sıpayı dövüver / eşek - söğüt dalına yuva yaparsan yavrunu sinek kapar / manda - hoşaf da neymiş mis gibi karpuz kabuğu varken burda / gurme eşek - sakla yosunu....unuttum lan atasözünü... atasözü ne lan ? / balık - bir insan sana "eşek" derse umursama, ama 5 kişi sana "eşek" derse git kendine bir semer al / paranoyak at :D :D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-25-2007, 02:31 | #2 |
Hayvan Atasözleri ...
güzel olmuş hemşo....çok güzel paylaşım...
benden sana + begeni.. |
|
09-25-2007, 02:33 | #3 |
Hayvan Atasözleri ...
sorma hemşo canım sıkılıyo kendimi konu açmaya veriyom napim. saol+ için canım sıkıldı yine bendende sana iade olsun ;)
|
|
09-25-2007, 02:35 | #4 | |
Hayvan Atasözleri ...
Alıntı:
|
||
10-28-2007, 05:03 | #5 |
Hayvan Atasözleri ...
- bir insan sana "eşek" derse umursama, ama 5 kişi sana "eşek" derse git kendine bir semer al / paranoyak at
|
|
10-31-2007, 13:04 | #6 |
Hayvan Atasözleri ...
Çok güsel Aksa_34 hocam emeğine sağlık :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|