11-03-2007, 10:11 | #1 |
Sayitoğlu: "Güveni geri aldık"
Sayitoğlu: "Güveni geri aldık"
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, taraftarın ve camianın güveninin kaybolduğu bir anda galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Trabzonspor'da 2 - 1 kazanılan Ankaraspor maçının ardından yüzler gülüyor. Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, tüm takımı alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Son üç maçta mağlup olduğumuz için taraftarın ve camianın güveninin kaybolduğu bir anda o güveni geri aldık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Tüm futbolcularımızı yüreklerini ortaya koyarak mücadele ettikleri için kutluyorum" dedi. Sayitoğlu, seyircisiz oynama cezasının da sona ermesinin ayrıca mutluk verici bir durum olduğunu ifade ederek, "Denizlispor maçı ve ardından lige verilen aradan sonra kendi evimizde Galatasaray ile oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz" dedi. Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak kongre öncesi başkanlık için adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un yapısına uygun bir teknik adam olduğunu belirterek, "Ben bu yüzden kendisi ile anlaştığımı söyledim. Kendisi Trabzonspor'u başarıya götürecek teknik adamdır. Hocanın sistemine göre oyuncu kadrosuna takviyeler yapıldığı durumunda, Trabzonspor özlenen çıkışını yakalayacaktır. Tabi bunu Aralık ayında gelecek olan başkan yapacaktır. Benim adaylık sürecim sürüyor. Şu anda çalışmalarımı devam ettiriyorum" dedi. kaynak:sporx.com trabzonspora ligde başarılar diliyorum
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|