Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Türkiye niçin bu konuda başarılı olamıyor. | |||
Hükümetlerin acizliği nedeniyle | 3 | 11.11% | |
Yabancıların gölge oyunları nedeniyle | 10 | 37.04% | |
Askeri mücadelenin yetersizliği nedeniyle | 5 | 18.52% | |
Türkleri Türk yapan değerlerlerden uzaklaşmamız nedeniyle | 4 | 14.81% | |
Türkiye nin sadece tek başına halledemeyeceği bir sorun olması nedeniyle | 5 | 18.52% | |
Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
11-06-2007, 21:21 | #1 |
PKK Terör Örgütü
görüş ve oylarınızı bekliyorum.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-06-2007, 21:24 | #2 |
PKK Terör Örgütü
yaaaaaaaa ikinciyi yapıyım derken birinciyi seçtim :-[ :-[ :-[
|
|
11-06-2007, 21:49 | #3 |
PKK Terör Örgütü
TAM BIR ACIZLIK ORNEGI TURKIYE KUZEY IRAK SIMDI GIRMESI LAZIM BENCE ALLAH MEHMETCIGIMIZI KORUSUN
|
|
11-07-2007, 10:54 | #4 |
PKK Terör Örgütü
Irak a girmemiz bence bizim için sonun başlangıcı olur oraya gireriz ama bidaha çıkabilceğimize kimse garanti vermiyor bizim başta içimizi temizlememiz lazım bunun başka bir yolu sınır kapılarımızı güzel bir şekilde korumamız lazım
|
|
11-07-2007, 11:32 | #5 |
PKK Terör Örgütüne çağrı iyi okuyun dedelerinize ihanet etmeyin.
Terör sadece kendini vurur
Kardeş kavgasına gerek yok Türkiye çeşitli etnik guruplardan oluşmaktadır Oynanan oyunlar Ülkemizi parçalamaya yöneliktir Türkiye bir bütündür Her fert bu bütünün içindedir Ayyıldızlı Bayrağın altındadır Bu bayrağa saygısı olmayanlar Ejdatlarından utansınlar Çünkü Kurtuluş savaşında her bölgenin insanı kadını erkeği Yaşlısı genci Dahası Lazı macırı manavı kürdü Bu vatan için Türkiyenin İlelebet var olması için canlarını seve seve feda etmişlerdir. Bu dış güçlerin Ülkemizi parçalamaya yönelik oyunlarına alet olmayın |
|
11-07-2007, 14:54 | #6 |
PKK Terör Örgütü
Türkleri Türk yapan değerlerlerden uzaklaşmamız nedeniyle.. Şanlı tarihimize ve bu günümüze bakalım..
|
|
11-07-2007, 16:01 | #7 |
PKK Terör Örgütü
Askeri mücadelenin yetersizliği nedeniyle diyorum. Askeriye bu konuda fazla bir yol katetmemiştir..Ayrıca sızma olduğunu da düşünmeme yol açan geçerli sebepler var.Başbakanımızın dediği gibi ''Askerlik yan gelip yatma yeri değildir''.Bu söz farkılı yerlere çekilmiştir. Çalıştığı bölgede operasyona ihtiyaç olduğu halde '' bananecilik'' yüzünden yapılmayan bir çok yer var.
|
|
11-08-2007, 10:24 | #8 |
PKK Terör Örgütü
ARKADAŞIM ASLINDA HÜKÜMETİN İZLEDİĞİ YOL DOĞRU ANKETE KATILMADIM ÇÜNKÜ DÜŞÜNDÜĞÜM SIK ANKETTE YOK FİKRİMİ İSTERSEN BU KONUDA GAYET BAŞARILIYIZ. KARARLIYIZ. BİZE LAZIM OLAN SADECE ZAMAN VEDE BU KONUNUN ÇÖZÜLEBİLECEĞİNE OLAN İNANCIMIZ.
|
|
11-08-2007, 10:33 | #9 |
PKK Terör Örgütü
[i][b]Bu sorunun çözülememesinin nedeni yabancıların gölge oyunları ancak hükümetlerimizinde sorunu çok oldu bugüne kadar...
Düzenli ordular karşılarında düzenli ordu varmış gibi yetiştirilir ve karşısında varolan düşmana göre eğitilmiştir ama Gerilla Savaşı denen savaş taktiğinde düşman saklanır ve küçük gruplar halinde dolaşır! İşte bu yüzden Ordumuzun bu konuda yapabileceği en fazla bu kadardır... Hükümetlerse bu sorunu çözemediler çünkü icraat yaparak o bölgeyi refah seviyesine getiremediler. Dolayısıyla terörün ihtiyacı olan destek o bölgedeki halk tarafından verilmiş oldu ve yabancılar içinde Türkiye'yi engellemenin en iyi yolu açıldı... Şu anda AKP'nin o bölgeye yaptığı yatırımlarla DTP'nin oylarının yarısını nasıl alıpta DTP'yi bitirmeye başladığını görünce bu konu daha iyi anlaşılır aslında! Bunun haricinde herşeye ve her iyiliğe rağmen kardeşlikten ve birleşmeden anlamayıp BATI'nın köpekliğini yapan OSMAN BAYDEMİR gibi adamlarıysa ne yaparsak yapalım adam edemeyiz ve bu tür adamların cezalandırılması gerekli... |
|
11-08-2007, 13:22 | #10 |
PKK Terör Örgütü
ben son şık diyorum..ama ikincisi ile bu aynı kapıya çıkıyor....yabancılar oyunlarıan devam ederlerse türkiye tek başına hiçbirşey yapamaz!!!
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|