Hosbulduk
Ön yargili konusan ben degil bazi arkadaslar burda ;) Ben siz böylesiniz söylesiniz gibi cümleler kullanmadim. Arkadasin teki acikca ben Kemalist degilim dedi. Kusura bakmayim ama buna saygi duymami bekleyemezsiniz. Madem Türk gencleriyiz, maden Atatürkün izindeyiz (sarkinizda'da söylendigi gibi) lütfen Kemalizme deger verip sahip cikin! Bazi arkadaslar neden hemen dini karistiriyor buraya anlamis degilim. O arkadaslar yüzünden AKP'nin nasil bir Parti oldugunu anlamis degiliz. Birileriniz Atatürkcüyüz der, birileri ben Kemalist degilim der. Ne anlayalim bundan biz? Kemalist degilim demek Atatürk ve Atatürk ideolojisine karsi cikmak demekir. Buna saygi mi duyalim ? Ayrica seriyatciyim dedi arkadas. Buna ne demeliyim? Afferin demokratik ve LAIK Atatürk Cumhuriyetinde seriatcilara saygi mi duyalim ? Neden herkes üzerine aliniyor bilmiyorum. Ben Kemalist degilim seriyatciyim diyen arkadasa yaziyorum bu cevaplari.
Alıntı:
bi dakka bi dakka bu benim görüşüm formu bağlamaz ama biz cehapelilerin sitesinde pekde iyi karşılanmadık ne yazık ki yemediğimiz lafta kalmadı... şimdi bizden nasıl bir davranış bekliyorsunuz
ben bir kemalistle asla bir arada bulunmam açıkca soyleyeyim ne demek kemalist şuanda kemalistim diye geçinip inönist bir muamele yapıyorsunuz yanlış anlamayın sadece fikirlerimi beyan ediyorum ben Kemalist değilim olmamda... kimse benden ideolojimi bir kenara bırakıp elin cehapelisine iyi davranmamı beklemesin secim zamanında sizin tayfanızdan olan arkadaşlar neredeyse beni bıçaklıyordu ... onun için dostum bana uzak ALLAH a yakın ol...(Not: Bu Mesajıda silmeyin Sn. Moderatörlerimiz..)
|
Alıntı:
sende seriat hakkında hiç birşey bilmiyorsun belli.müslümanım dediğim için şeriatçimisin sorusunu bana soruyorsan şeriat ALLAH(c.c) kuralları demektir.ve evet ben ALLAH (c.c)kurallarını uyguluyorum şeriatçiyim.
|