AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 11-08-2007, 17:48   #1
Kullanıcı Adı
Kemalist_Genc
Standart Almanya'dan selamlar..
Selam arkadaslar, size Almanya'dan katiliyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir diyecem ama bu zor günlerimizde iyi olmak biraz zor. Forumunuza yeni üye oldum. Cok bilmek istedigim ve merak ettigim seyler var. Umarim yardimci olursunuz.

Biz burda Almanya'da Türk olarak cok zorluklarla karsi karsiyayiz. Burda dogup büyüdügüm halde bu ülkeden nefret ediyorum. Siyaseti, medyasi, halki hepsi Türklere ve Türkiye'ye karsilar. Baska irklara degil, sadece bize karsi böyleler. Atatürkü yanlis taniyorlar, diktatör olarak görüyorlar, Ermeni soykirim yalanlari, yunanlarla Kibris sorunu, ve burdaki "Kürt kökenli" genclerin PKK sevdasi, Alman "Naziler" yani yabanci düsmanlari. Bunlar yetmiyormus gibi birde kendi icmizde düsmanlik belliyoruz. Ülkücüler, seriatcilar ve benim gibi normal Atatürkcü Türkler arasinda.

Benim icin Türk demek Atatürkcü demektir. Türküm diyip yüce Atamiza kötü gözle bakmak, hatta küfr veya hakaret edenler nasil Türküm diye geciniyorlar onuda anlamis degilim. Atatürkden nefret edip ama Türkiye Cumhuriyetini vatani olarak görenlerede söyleyecek söz bulamiyorum.

Aslinda ben ve ailem CHP'den yanayiz. Sonucta gercek CHP Atatürkün ikinci büyük eseridir. Ama bugün ki CHP ile Atatürkün kurdugu CHP arasinda daglar kadar fark var. 6 ok sadece CHP'nin degil hepimizin ilkeleri olmalidir. Milliyetcilik, Laiklik, Cumhuriyetcilik, Devletcilik, Halkcilik ve Devrimcilik. Kemalist devrimi mutlaka devam sürdürmemiz gerektigini düsünüyorum.

Siz AK-Parti gencleri olarak, kendinizi Kemalist olarak görüyormusunuz? Aslinda görmeniz gerekiyor ama disariya dogru yansimiyor maalesef. AKP'nin Atatürke bakis acisinida degerlendirmekte zorluk cekiyorum. Kime ve neye inanacagimi bilmiyorum. Sn. Erdoganin gecmiste söyledigi sözlere bakilirsa (Youtube'de yeterince videolari bulunuyor), örnegin "Hem laik hem müsmlüman olunmaz, ya müslüman olacaksin yada laik" gibi sözleri duyunca insan sasiriyor. Biraz daha Atamiza deger vermeniz görüsündeyim. Türkiyede ki CHP Genclik Kollari üyelerinle konusmuslugum car. Cogu CHP'nin bugünki durumundan memnun degiller. Ama AKP'nin Atatürke bakis acisi nedeniyle sizede güvenemiyorlar.

Sizin bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Lütfen yanlis anlamayin beni.

Saygilarimla...

Musa Armagan

Kemalist_Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-08-2007, 17:57   #2
Kullanıcı Adı
sedef
öncelikle forumumuza hoşgeldiniz burdan almanyadaki türk kardeşlerimizin hepsine çok çok selamlar
biz forumumuzda anlaşılır ve seviyeli bir dil kullanmaktayız eminimki bu ortamda yeterince bulunarak kendiniz bu duruma şahit olucaksınız.sorularınızın cevabını en kısa zamanda burda bulucaksınız tekrar hoşgeldiniz
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2007, 18:00   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Almanaya da bizden selamlar..
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2007, 18:07   #4
Kullanıcı Adı
Kemalist_Genc
tesekkür ederim arkadaslar...
Alt 11-08-2007, 18:24   #5
Kullanıcı Adı
Feyza
Aramıza hoş geldiniz Atatürk ve bu Ülke İçin savaşmış gerek cephede silahla gerekse elindeki kalemle ülkemizin menfaati için çalışan herkesi örnek alır ve minnet duyarız. Bizler Atamıza değil Atamızı kullanarak ülkeye verilen zararlara göz yumulmasına tahammul edemiyoruz, emin olabilirsinizki Atalarına Ak Parti gençliği kadar bağlı bir gençlik daha bulamazsınız.
Siz CHP li gençlerin bize güvenemediğini söylemişsiniz sizden ricamız onlarıda buraya davet etmeniz ve onlarada kendimizi anlatmaktır. Birbirimizi kırmadan seviyeli bir şekilde aramızdaki yanlış anlaşılmış bazı konuları konuşabiliriz. CHP ve diğer partilerden sitemize üye olan bir çok arkadaşımız oldu ama hepsi provakasyon yaptılar, sizi gerçekten tebrik ediyorum, çok seviyeli bir şekilde giriş yaptınız .
Tekrar aramıza hoş geldiniz.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2007, 18:32   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
bi dakka bi dakka bu benim görüşüm formu bağlamaz ama biz cehapelilerin sitesinde pekde iyi karşılanmadık ne yazık ki yemediğimiz lafta kalmadı... şimdi bizden nasıl bir davranış bekliyorsunuz
ben bir kemalistle asla bir arada bulunmam açıkca soyleyeyim ne demek kemalist şuanda kemalistim diye geçinip inönist bir muamele yapıyorsunuz yanlış anlamayın sadece fikirlerimi beyan ediyorum ben Kemalist değilim olmamda... kimse benden ideolojimi bir kenara bırakıp elin cehapelisine iyi davranmamı beklemesin secim zamanında sizin tayfanızdan olan arkadaşlar neredeyse beni bıçaklıyordu ... onun için dostum bana uzak ALLAH a yakın ol...(Not: Bu Mesajıda silmeyin Sn. Moderatörlerimiz..)
Alt 11-08-2007, 18:48   #7
Kullanıcı Adı
Kemalist_Genc
Hosbulduk

Verdigin bilgiler icin cok sagol. Ama neden yanlis yansiyorsunuz disariya? Bunun bir nedeni olmali. Yanlis anlasilmasindan cekiniyorum ama bence bunun nedeni Sn. Erdoganin gecmiste yaptigi bazi hatalar olabilir. Belki gecmisi hakkinda konusulmadigi icin güvenmekte zorluk cekiyor bazi arkadaslarimiz. Umarim demek istedigimi anliyorsundur. CHP'li arkadaslari ve ADD üyesi olan arkadaslari buraya davet edecem. Bencede bir arada konusup tartisip yanlislari ortadan kaldirmak en dogrusu. Sonucta hepimiz Türk gencleriyiz, Atatürk gencleriyiz.

Sevgilerimle...
Alt 11-08-2007, 18:49   #8
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
bi dakka bi dakka bu benim görüşüm formu bağlamaz ama biz cehapelilerin sitesinde pekde iyi karşılanmadık ne yazık ki yemediğimiz lafta kalmadı... şimdi bizden nasıl bir davranış bekliyorsunuz
ben bir kemalistle asla bir arada bulunmam açıkca soyleyeyim ne demek kemalist şuanda kemalistim diye geçinip inönist bir muamele yapıyorsunuz yanlış anlamayın sadece fikirlerimi beyan ediyorum ben Kemalist değilim olmamda... kimse benden ideolojimi bir kenara bırakıp elin cehapelisine iyi davranmamı beklemesin secim zamanında sizin tayfanızdan olan arkadaşlar neredeyse beni bıçaklıyordu ... onun için dostum bana uzak ALLAH a yakın ol...(Not: Bu Mesajıda silmeyin Sn. Moderatörlerimiz..)
Arkadaşım senin düşüncendir niye mesajını silelim.
En büyük hatayı Kemalist, laik, İslamcı, Milliyetçi diye ayrılmakla yapıyoruz Ak parti merkezi bir Partidir ;)
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2007, 18:52   #9
Kullanıcı Adı
Kemalist_Genc
Alıntı:
Bu da ne demek
Alt 11-08-2007, 18:54   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
biz ayrım yapmıyoruz ama arkadaşlar bize irticacı bölücü gözüyle bakıyorlar yanılıyormuyum feyza sölermisin bana düşünceni bu konuda tutturmuşlar bi laiklik gözleri baska bir şey görmüyor bunlara bak yan yana gel olmaz işte bende bu.... :-X :-X

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)