AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 07-17-2007, 23:38   #61
Kullanıcı Adı
ertan
Standart PEKİ BANA DESELER NEDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYE...İŞTE NEDENLERİ RESİMLERLE.
ertan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2007, 23:41   #62
Kullanıcı Adı
akgunes
Standart PEKİ BANA DESELER NEDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYE...İŞTE NEDENLERİ RESİMLERLE.
SİZLERDE SAĞOLUN ARKADAŞLAR. ASIL TEŞEKKÜR EDİLMESİ GEREKEN BU GÜZELLİKLERİ BİZLERE TATTIRAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN. ALLAHIMIZA HAMDOLSUN Kİ SENİN GİBİ BİR BAŞBAKANIMIZ VAR. BU GENÇLİK SENİNLE GURUR DUYUYOR. ARKADAŞLAR BEĞENDİĞİNİZ İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM,SİZLER HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ, SAĞOLUN...
akgunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 13:12   #63
Kullanıcı Adı
ArsLan
Birde şu var:

p.s. başbakan bu resimde diyor ki: "ananı al da git"
ArsLan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 14:23   #64
Kullanıcı Adı
akgunes
Arkadaşım bu resimde ne anlattığını ben sana söyleyeyimde iyice öğren, öğrende gel. Tahsilin nedir bilmiyorum ama sanırım ilkokuldur. Neyse yine saygımız var sana ne de olsa sende insansın.
Bu resimde başbakan adama anlatmak istediği şey şu : T.C Başbakakanıyla bu uslupla konuşulmaz demek istiyor, ama adam halen ısrar ediyor ve hatta anasını karıştırıyor işin içine. Başbakanımızda normal olarak anasını da karıştıran adama şunu diyor : ananıda al git burdan.
Bilmem anlatabildim mi ?
Alt 07-18-2007, 14:57   #65
Kullanıcı Adı
nur_akp_63
resimler için çok teşekkürler hepsi harika ama en güzeli heralde bayrağımızı yerden kaldırdığı resim başbakan dediğin böyle olmalı...
nur_akp_63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 15:15   #66
Kullanıcı Adı
ArsLan
Alıntı:
akgunes Nickli Üyeden Alıntı
Birde tüm arkadaşlara soruyorum şimdi ? Lütfen herkes cevap yazsın. madem konu açıldı bi defa..
Siz başbakanın yerine kendinizi koysanız ve bu durumla karşılaşsanız, ne yapardınız ?

En son bende cevap vereceğim...
işin tahsilimle ilgili değil.ilkokul mezunuda değilim çok şükür.Saçmalıklar üretmeden yanıtlayın.

kendimi koyuyorum başbakanın yerine.Tabi ki insan sinirlenir öyle bi duruma.Ama durup düşünmesi lazım " ben bir başbakanım bu söylediğim laf uygun kaçmaz." deyip, bu arkadaşı uzaklaştırın diyebilirdi.

olayın iç yüzünü biliyoruz elbet, kıçının üstüne oturup laf sıkanlardan değilim, tekrar şükür.
Alt 07-18-2007, 15:24   #67
Kullanıcı Adı
akgunes
peki kardeşim, burada çiftçi denen şahısın hiç suçu yokmudur. Yani T.C başbakanına karşı bu şekildemi konuşulur ve dert anlatırlır. neden çiftçiyi eleştirmiyorsunuz? Ben bırakın başbakanı, belediye başkanına bile bu uslupla yaklaşmayı kendime yakıştıramam. yani partisi önemli değil, hangi parti olursa olsun. Herşeyin bir yakışan tarafı var değilmi?
Sen istersen gel birde o çiftçi olacak adamı eleştir. Hem zaten anasını ortalığa karıştıran da zaten başbakan değil çiftçi denen şahıs. İyice dinle istersen.
Alt 07-18-2007, 15:26   #68
Kullanıcı Adı
ArsLan
Alıntı:
peki kardeşim, burada çiftçi denen şahısın hiç suçu yokmudur. Yani T.C başbakanına karşı bu şekildemi konuşulur ve dert anlatırlır. neden çiftçiyi eleştirmiyorsunuz? Ben bırakın başbakanı, belediye başkanına bile bu uslupla yaklaşmayı kendime yakıştıramam. yani partisi önemli değil, hangi parti olursa olsun. Herşeyin bir yakışan tarafı var değilmi?
Sen istersen gel birde o çiftçi olacak adamı eleştir. Hem zaten anasını ortalığa karıştıran da zaten başbakan değil çiftçi denen şahıs. İyice dinle istersen.
şöyle bir durum var, kimse vatandaşın hatasını aramaz.O yüzden buna dikkat etmesi lazım.Tabi ki provakatörler olacak.
Alt 07-18-2007, 15:28   #69
Kullanıcı Adı
akgunes
neyse konuyu uzatmaya gerek yok, 22 temmuzda Türk Milleti kime oy vereceğini çok iyi biliyor, sen kafanı yorma. Senden tek isteğim ve ricam konu başlığımı bozuyorsun, o resmini kaldırırsan sevinirim. Kaldırmazsanda sen den hatıra olarak orada kalsın. Kendine iyi bak.
Alt 07-18-2007, 15:42   #70
Kullanıcı Adı
ArsLan
Alıntı:
neyse konuyu uzatmaya gerek yok, 22 temmuzda Türk Milleti kime oy vereceğini çok iyi biliyor, sen kafanı yorma. Senden tek isteğim ve ricam konu başlığımı bozuyorsun, o resmini kaldırırsan sevinirim. Kaldırmazsanda sen den hatıra olarak orada kalsın. Kendine iyi bak.
evet 23 temmuz sabahı güzel bir gün olacak inşallah.teşekkür ederim, kendime iyi bakacağım.

p.s. RTE resimleri paylaşılıyor, mesajımda bi gariplik yok.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)