![]() |
#11 |
![]() HEPSİNİN SIRASI VAR ARKADAŞLAR ZAMANLA GEREKLİ CEVAPLAR VERİLECEKTİR.UZAN I YOLLADIK SIRA AYDIN DOĞAN DA AZ DAHA SABIR.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ben hamen gazeteyi tlf arayıp küfretcem
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() arkadaşların bunların yarası ne bilen varmı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Bu yazarların ne eğitimleri aldığını hiç duydunuz mu?
Eğer muhalefetten anlıyor olsanız yazarları medyayı susturma gereği duymazsınız.Demokrasi karşıt görüş olmadan sağlanamaz. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() bu gerizekalıların amacı çamur at izi kalsın politikasıdır. Asılsız haberlerle insanlara yanlış haberler vererek özelliklede dine saldırarak insanları soğutma çabası içerisine girmişler.İnanamıyorum bu gazeteleri alanlara gördüğüm zaman elimi bile sürmekten tiskiniyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() onlar, kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecek o zaman göreceğiz, elmi yaman bey mi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() ""hürriyetmiş"" yalan..kim kaybetmiş hür düşünceyi de bu isimler bulsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Nihat Genç'in Skyturk teki son konuşmasını bulabilen izlesin. ne beyinliliğimiz kaldı ne insanlığımız...
bunlara yasal işlem uygulanamıyormu, bana hakaret ederek asabımı bozmaya hakkı varmı?.. oturdukları yerden istedikleri gibi atıp tutabiliyorlar, programlarında cevap verebilecek karşı düşünceden kimsede yok. bu adam bide bir zamanlar "Tayyip Erdoğan şuana kadarki en iyi Başbakan" demişti ama şimdi tam tersi, bu ne biçim adam anlamak zor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|