![]() |
#51 |
![]() ARKADAŞLAR LÜTFEN HİTLERİ SAVUNAN BİRİSİ İLE YAHUDİLERİ BOŞ YERE YAKMADI DİYEN BİR KİŞİ İLER TARTIŞMAYIN ZAMANINIZA YAZIK UNUTMA KARDEŞİM YAHUDİ DEVLETİ İLE SORUNUMUZ OLABİLİR AMA YAHUDİ TOPLUMUYLA SORUNUMUZ YOK SEN GİT NASYONAL SOSYALİST EZBERLERİNLE NEREDE NASİL KATLİAMLAR YAPARSIN,NEREDE KİMİN GÖZYAŞI DÖKMESİNDEN MUTLU OLURSUN ONUN HESABINI YAP.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#54 | ||||
![]() Alıntı:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Allah'ım nasıl insanlarla uğraşıyoruz yaa,bu kadar doğru ona fazla geldi sanırım tabi kaldıramaz onun kapasitesi,haklı yani gitmekte :D |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() HEYYYTT ZAFER BİZİM
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Bernacım bundan sonra sana DELİKANLI mı diyeceğiz
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() "Yahu Gül'ü bu kadar seviyorsunuz.Adamın geçmişini dediklerini biliyor musunuz?.Sizin gerçek demokrat yöneticileriniz az önce siteden beni attılar.Sevgilerimle.
Bu her yerde böyledir haddini aşan huzursuzluk yaratan insanlar uzaklaştırılır o ortamdan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() tamam bakalim efendim baska bir emrin varsa soyle moderatorluk falan da veririz sana
![]() yahu 70 milyondan genelleme yapabilmek de ayri kabiliyet ben yurt disindayim ama bir genelleme yapmiyorum burada da biz 70 milyonluk bir ulkeyiz ve 70 milyonu da kucaklayan bir siyasi iktidarimiz gurur duyuyoruz onlarla, ben ateist Turk ile gurur duyuyorum kimsenin inanci, ne giydigi beni baglamaz sadece ONU HAZMEDEMEYENLERI BAGLAR, mini etekliyi hazmeden, ama dini yasamaya calisan insani hazmedemeyen,, ayrica ben kimin altta ne giydigine ustte ne giydigi ile ilgili degilim.. sen cok meraklisin herhalde akpirinimiz vardi bizim meshurdur sana bulayim da ic iyi gelir ![]() hemen bulup gonderiyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|