![]() |
#61 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() SİZLERDE SAĞOLUN ARKADAŞLAR. ASIL TEŞEKKÜR EDİLMESİ GEREKEN BU GÜZELLİKLERİ BİZLERE TATTIRAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN. ALLAHIMIZA HAMDOLSUN Kİ SENİN GİBİ BİR BAŞBAKANIMIZ VAR. BU GENÇLİK SENİNLE GURUR DUYUYOR. ARKADAŞLAR BEĞENDİĞİNİZ İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM,SİZLER HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ, SAĞOLUN...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Birde şu var:
p.s. başbakan bu resimde diyor ki: "ananı al da git" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Arkadaşım bu resimde ne anlattığını ben sana söyleyeyimde iyice öğren, öğrende gel. Tahsilin nedir bilmiyorum ama sanırım ilkokuldur. Neyse yine saygımız var sana ne de olsa sende insansın.
Bu resimde başbakan adama anlatmak istediği şey şu : T.C Başbakakanıyla bu uslupla konuşulmaz demek istiyor, ama adam halen ısrar ediyor ve hatta anasını karıştırıyor işin içine. Başbakanımızda normal olarak anasını da karıştıran adama şunu diyor : ananıda al git burdan. Bilmem anlatabildim mi ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() resimler için çok teşekkürler hepsi harika ama en güzeli heralde bayrağımızı yerden kaldırdığı resim başbakan dediğin böyle olmalı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
kendimi koyuyorum başbakanın yerine.Tabi ki insan sinirlenir öyle bi duruma.Ama durup düşünmesi lazım " ben bir başbakanım bu söylediğim laf uygun kaçmaz." deyip, bu arkadaşı uzaklaştırın diyebilirdi. olayın iç yüzünü biliyoruz elbet, kıçının üstüne oturup laf sıkanlardan değilim, tekrar şükür. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() peki kardeşim, burada çiftçi denen şahısın hiç suçu yokmudur. Yani T.C başbakanına karşı bu şekildemi konuşulur ve dert anlatırlır. neden çiftçiyi eleştirmiyorsunuz? Ben bırakın başbakanı, belediye başkanına bile bu uslupla yaklaşmayı kendime yakıştıramam. yani partisi önemli değil, hangi parti olursa olsun. Herşeyin bir yakışan tarafı var değilmi?
Sen istersen gel birde o çiftçi olacak adamı eleştir. Hem zaten anasını ortalığa karıştıran da zaten başbakan değil çiftçi denen şahıs. İyice dinle istersen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() neyse konuyu uzatmaya gerek yok, 22 temmuzda Türk Milleti kime oy vereceğini çok iyi biliyor, sen kafanı yorma. Senden tek isteğim ve ricam konu başlığımı bozuyorsun, o resmini kaldırırsan sevinirim. Kaldırmazsanda sen den hatıra olarak orada kalsın. Kendine iyi bak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
p.s. RTE resimleri paylaşılıyor, mesajımda bi gariplik yok. |
||
![]() |
![]() |
![]() |