11-15-2007, 15:13 | #1 |
Sinek diyaloglari .. komik
adnan abi bizim kasap vitrine mor ışık taktırmış
- uzak dur o ışıktan - yok be abi çok güzel duruyo tam triplik gel yakından bakalım - cızzzzt - - yenge süleyman abi nerde - havuza götürdü cocukları - ne havuzu ya - çorbacı açılmış köşeye oraya gittiler - yuhhhhh....... - hanginiz kara sinek - benim - hayır benim - hayır benim - hayır benim - .... - ..... - tamam saçma bi soruydu - dit di edit -birini buldum var yaa adam çok sağlam +ne? -diyorum ki adam hormonlu mudur nedir +ne -ne kıtsın yaaw adamı ısır ısır bitmiyo aylık kan ihtiyacımı ordan karşıladım diyorum +heee sensin kıt -sameeet..! koş oğlum bak çorban pıhtılaşıyo .. * yok anne ben yolda soktum bi kaç kişiyi tokum .. - ..... ye * bak o olur - olm cevat akşam bi yere söz verme sakın - niye lan - apaçi serkanın kick box maçı var olm kan gövdeyi götürcek - oo yine ringmi yalıcaz be olm__________________
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-15-2007, 15:16 | #2 | |
Alıntı:
çok hoşş |
||
11-15-2007, 15:19 | #3 |
adnan abi bizim kasap vitrine mor ışık taktırmış
- uzak dur o ışıktan - yok be abi çok güzel duruyo tam triplik gel yakından bakalım - cızzzzt sanırım o mor ışıktan bir tanede ben odama almalıyım : |
|
11-15-2007, 15:24 | #4 | |
Alıntı:
|
||
11-15-2007, 17:59 | #5 | ||
Alıntı:
|
|||
11-15-2007, 18:14 | #6 |
çok güzel teşekkürler
|
|
11-15-2007, 19:22 | #7 |
yenge süleyman abi nerde
- havuza götürdü cocukları - ne havuzu ya - çorbacı açılmış köşeye oraya gittiler - yuhhhhh....... :D :D :D |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|