![]() |
#1 |
![]() Şükür etmeliyim ! ...
İcimin kanamasına bakmadan , Gözlerime dolan yaşlara aldırış etmeden Şükür etmeliyim ! ... Yüreğimde Ki taşıdığım acı bana güç vermeli ve yıkılmamam için O acıyı iyi şekilde kullanmalıyım ! ... Mutsuzluğumla kimseye mutlu olma imkanı sunmamalıyım ! ve benim mutsuz olmamı bekleyenlere İNADINA MUTLUYUM demeliyim ! ... Şükür etmeliyim evet ! ... Binbir esma içinde saklı olan herşeye ve bana sunulan tüm nimetlere , hatta sunulmayı da bekleyen nimetler için şükretmeliyim ! ... Ve bir Gülü Koklarlarken Başımı Gökyüzüne kaldırıp sana bir dua etmeliyim ve mutlu olman için el acıp gecelerce yalvarmalıyım ama kendimi mutsuz etmeden ve Şükür denilen binbir esmayı bilerek !... Acı ceksem bile sana hissettirmemeliyim ve karşıma çıktığında akan göz yaşlarımı saklamalıyım ! ... Evet Biliyorum ! Hayat Uzun yolum daha da uzun ve beni Mizan da Bir hesab bekliyor ... Ve O hesabı bilerek yürümeliyim ! ... Yüreğimde Ki taşıdığım sevdama İhanet etmeden ve O sevdayı yüreğime konduran RABBİM'in şükründen ayrılmadan ... Hep Şükür etmeliyim yeni anladım bunu galiba gec kaldım ! ... Ama pekte geç kaldım sayılmaz! Daha Cok yolum ve Yolumun duraklarında bekleyen sevdalar var ! Her sevdayı O'nu bilerek sevmeli ve O'nu bilerek severken Şükretmeliyim !... Ve her darlandığımda sessizce bir köşe başında ve ya bir sokak lambasının altında , OLmazsa kızkulesinin karşısında veya istiklal caddesinden uzunca bir yürüyüş yaparken ağlamalıyım hemde doya doya ve isyan etmeyerek ! ... Ağlarken bile Göz yaşımı bana Sunan Rahmana Şükretmeliyim ! ... Çünkü Seni sevmem için yüreğime sevdayı verdi !... Çünkü sana saygı göstermem için bana binbir esmasıyla binbir çeşit olay gösterdi ! ... Çünkü sana yalan atmamam için bana yalancıların başına ne geleceğini Binbir esma içinde saklayarak gösterdi ! ... ve buyurdu ki : ''Oku '' Bilerek isteyerek ve doğruluğu görerek ''Oku'' ... İşte Şükretme sebeblerim ve İşte seni sevmenin sebebleri ! ... Yüreğimde acı da olsa Şükrediyorum İnadına ! Yüreğimde Ateşler de Yansa İnadına Su serpiyorum ve rabbime sığınıyorum !... Ve İnadına Şükürü bilerek ve Yaşamam gerektiğini düşünerek yaşıyorum !.. Çünkü Ben O'nun Kulluyum ve O'nun Resul'unun(s.a.v) Ümettiyim ... Sana inad yazacağımda , Sana inad Umutsuzluklarımın içinde Umutlar yeşerterek yaşayacağım !.. Sana İnat!.. alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir yazı emeğine sağlık.Sahip olduğumuz herşey için ALLAH' a binlerce şükür ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |