11-20-2007, 21:05 | #1 |
110'a gelen ilginç ve komik telefonlar :)
110'a gelen ilginç ve komik telefonlar
İşte 110'u arayan ancak yangın ihbarı yerine başka konularda konuşan kişilerin itfaiye memurlarıyla aralarında geçen ilginç ve komik diyaloglar:GÜLDÜREN KONUŞMALAR Konya'da itfaiyeyi arayanlarla görevli arasındaki diyaloglardan bazıları şöyle: Görevli: Alo itfaiye Arayan kişi: Ağabey saat kaç? Görevli: Saat 3 Arayan kişi: Sağol ağabey. Görevli: Alo itfaiye. Arayan kişi: Ağabey iyi akşamlar. Görevli: İyi akşamlar. Arayan kişi: Ağabey bir şey söylemek istiyorum. Yanlış anlama. Şaka maka yapmıyorum. Benim numaram görünüyor mu? Görevli: Evet Arayan kişi: Telefon numaramı unuttum sizden öğrenebilir miyim? Görevli: 0542......... Görevli: İtfaiye buyurun. Arayan kişi: Annem var mı? Görevli: Kapat gülüm, babana ceza gelir Arayan kişi: Annem nerede? Görevli: Bakkala gitti. Arayan kişi: Ne zaman gelir? Görevli: Bir saat sonra gelir. Arayan kişi: Ne zaman gelir?!! Görevli: Saymayı biliyor musun? Arayan kişi: Evet. Görevli: Beş yüze kadar say o zaman gelir. Arayan kişi: 1,2,3.... Görevli: İtfaiye buyurun. Arayan kişi: Selamlar. Görevli: Selam. Arayan kişi: Abi ben kan vermeyi düşünüyorum. Kan gurubum değişir mi? Görevli: Sen ver hemşehrim ver değişmez. Arayan kişi: Sağol ağabey
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-20-2007, 21:12 | #2 |
bu görevliler başka bişe yapmıyor mu kapata bilirler en azından acil işi olanlar var değil mi?
|
|
11-20-2007, 21:45 | #3 |
bu numaralar artık 112 de toplanıyor.israfa son
|
|
11-21-2007, 10:50 | #4 |
komik ama. şunun belirtmek gerekir ki, böyle acil numaralar bu tarz tuhaf gerekçelerle aranıyor.. esas ulaşmak isteyenler muhtemelen zor durumda kalıyorlardır. yanlış bir şey.. paylaşım için saol..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|