Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
anatolia Nickli Üyeden Alıntı
bu sizi mutlu ediyorsa bişey diyemem ama ben kendi yoluma bakarım
ülkücüler yanlış poltika izliyor bu bi gerçek tribüne oynuyorlar ama bütün bi ülkücü kitlesini bunun içine almakta anlamsızıdr diye düşünüyorum
|
bizler mutlu olmak icin mi elestiri yapiyoruz yoksa daha güzeli bulmak icin mi?..ben siyasetciyim ve siyaset bilimciyim mhp de siyasi bir parti olduguna göre benim alanima giriyor..
burasida siyasi bir forum burada bu konulara deginmeyecegizde nerede deginecegiz? hemde onlar bizi hergün haksiz yere elestiriyor, karalama yapiyor biz yapinca cok mu oluyor acaba!..
bütünümü icine aliyoruz yoksa genelinimi orasi belli..onlarda bizi sasirtacak bir hareket yapsalarda bizde vaybe yanlis elestirmisiz gercekten ülke sevdalisiymilar desek nasil olur ;)
|
tabiki mutlu olmak için yapmıyorsunuz ama yaptığınız eleştiriler sizi mutlu edicek bi sonuca ulaşıyorsa anlamında söyledim
hakzılığa pek tahammülüm yokta o yüzden böyle bi tavır içine girdim tabiki elştircez ama +bende şu anda yanlış poltika izlediklerini söylerkende eleştirmiş oluyorum ama türkeş şuydu buydu demekte hoş değil