AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-29-2007, 18:42   #1
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Her önemli hareket içerisinde para için bulunanlar olacaktır tabi.Ama sen bizzat hocaefendiye ve daha önemlisi benim inancıma göre müceddid olan bir insana Siyasal İslam dersen benim tepem atar ben senin babana iftira atsam sinirlenmezmisin ?Sen bir Allah dostuna ve onun yolunda olan ve bütün dünyaya hizmeti geçen birine olur olmaz iddialar atarsan bende sinirlenirim.
Bu arada illa bu konuları tartışacaksan bile birden bu kadar çok kurtlarını dökme bari sindireceğimiz kadar ufalt öyle dök

bak kardeşim ben senin muceddid gördüğün birisini şahsına bir hakarette bulunmadım genel olarak bu faaliyetler hakkında görüşlerimi sundum onların manevi şahsiyetlerinde küçük düşürücü bir sözde söylemedim benim bu hareketin benimsemediğimi sevmediğimi söyledim siz sevebilir onu yücelte bilirsiniz buna saygılıyım ben sadece o kurumlar izlediği yolları söyledim ben kendi açımdan tedirginim dedim

bana fetullah gülenle ilgili kurduğum bir cümleden onun kişisel dünyasına hakeret içeren bir söz bulamazsınız kişiliği beni ilgilendirmiyor izlenilen politika önemli benim için.


ben aynı uslubu yeri gelir atatürk içinde kullanırım yeri gelir ismet paşa içinde kullanırım

ben laiklik maskesi altında dine saldıranlara da karşıyım ,dindar çevrelerin toplumu kendi istekleri dorğultusunda yaşatmasınada karşıyım ne yazikki iki kesimde bu tip fantaziler peşinde koşan çok fazla bununda tek yolu özgür ve demokratik hukukla güvence altına alınmış bir yaşam hakkının bu ülkeye getirilmesi bu özgürlük baş örtülüsünede tesettürlüsünede olmalı, ataistinede olmalı.


 

erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi