Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Üç kuruşluk bilgisi olan bir kişi zannedip ona göre birşeyler karalamıştım ama hayatınız sırıtma ile geçtiği için bunları idrak etme özelliği beyninizin ince damarlarında yer almıyor anlaşılan.
Sizde idrak yeteneği olsa sadece İsrail değil Filistin cumhurbaşkanında mecliste olduğunu düşünüp acaba bundan Türkiye'nin ne menfaati olur diye düşünürdünüz. Ama aklınız sadece partizan fikirlere yettiği için kasede sardığınız saçmalıkları tekrar edip duruyorsunuz.
ABD konusunda sözünden döndü diyorsunuz ama bugün askerlerimiz ırak sınırlarını bombalıyor acaba bu kimin sözünden döndüğünün göstergesidir?
Şimdi bunları burada yazıyorum ama sizin anlamanız için değil, konuyu takip eden arkadaşlar idrak edecektir.
Bu arada bir muhalefet görmedim ki açmış olduğu konu hakkında konuşsun, ne zaman sıkışsa başka yerlere el atar, maksat konu dallasın budaklansın ... Bu konular hakkında da uzun uzun konuşabilir ama biraz EDEB , HAYA olduğu zaman. Bir kişi hitabı ile karşısındakine değil kendisine saygısını belli eder. Sırıtma işaretleri ciddiyet ve efendiliğinizi ortaya koymuştur, hamdolsun ki sizin türünüzden bizim partimizde bulunmuyor ;)
VesseLam
|
aradan 1 aygecmis irak operasyonu baslatiyor
amerika nin samimi olmadigini sözünde durmayacagini kendiniz de biliyorsunuz bu gibi operasyonlar iyi Düsünülmüs ve sicagi sicagina yapilmali eger biraccik mantikli düsünseydiniz anlardiniz Amerika hangi sartlarda izin verdi Bu operasyona?, hangi düsünce Plan yatiyor arkasinda?, Amerika simdiye kadar Besledigi Pkk yi harcar mi ?, hayir Bence ürkiyeyi oyalamak icin simdilik Irana yöneltir ve pkk simdilik iran daki Pejak örgütü ile irani Yipratmaya salisirlar,ve bizde malesef Amerika nin gösterdigi yeri Bombalamak zorunda oldugumuz icin Bos yerleri veya örgütün ufak yemleri ile yetiniriz ve zamani geldiginde Amerika sayin basbakanimiza gel hadi güzel yakisikli Müddefikim simdi sende sira diyerek ortak düsmanimiz irana karsi bana desrtek ister tabiki irak ta oldugu gibi destegimizi sonuna kaadar verirr sayin baasbakan