![]() |
#1 |
![]() Değerli arkadaşlar Forum yöneticimiz sayın Hasan Sarı'nın sitedeki olaylar sonucunda "Pkk'lı Milli Görüşçü böcekler" şeklindeki ifadesi nedeniyle Haber5 adlı basın kuruluşu olayın ardına düşeceklerini, gerekenin yapılacağını, inceleme başlatılacağını iddia etti. http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=287363
Söz konusu siteyi haber boyutunu aşarak polisçiliğe soyunması nedeniyle protesto ediyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() haber 5 teki haberi görerek bu siteyle tanıştım ve ben bir milli görüşçüyüm bir camiayı hedef alarak pkk lı ve böcek demesini açıkçası üzerime alınmıyorum ve kötü söz sahibinindir diyerek ilgili arkadaşa iade ediyorum söylenecek o kadar çok şey varki aslında fakat şu anda sabrediyorum ve gelecek cevaplara göre hareket edecegim. ayrıca milli görüşçülere pkk diyeni değilde haber5 i protesto etmenize anlam veremiyorum açıkçası
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sözler çarpıtlılmış Pkk derken Hasan abimiz foruma gelip huzuru bozan arkadaşları kastediyordu olayı basite indirgemiş haber 5 acıdım doğrusu kendi çaplarında haber yapmışlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
bizi bu noktaya getiren sizisiniz başkanımızında sabrını taşırarak böyle talihsiz sözler söylemesine siz sebeb oldunuz ve haber 5 i bende protesto ediyorum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bizi Bizansın torunları ilan edenler, bizim sözlerimizden neden alınır acaba ? Siteye adapsızca girip, ahlaka uygun olmayan şekilde saçmalayan sözde milli görüşçü, kendini bilmez bir kaç çapulcuya ağzının payı verildi diye yaygara mı basılıyor? Ayrıca PKK nerde söylenmiş gören var mı? Ben sadece terör estiren kelimesini okudum ... Varsın kim ne nerde desin, herkes kimin ne olduğunu biliyor. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Komik onlarda haber7yi protesto ediyor..
Şaklabanlık hepsi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Hocanız pusulayı şaşırmış muhterem, Ne dediğini bilmiyor, sonrada gaflarını milli göüşcüklüler düzeltmeye çalışıyor. Bizim için o insanın ne dediğinin zerre kadar önemi yok, aynı şekilde onun şemsiyesi altında bize iftiralar düzen zihniyetinde ... Gölge etmeyin başka ihsan istemez ! VesseLam |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() BAKIN HİTAPLARA DİKKAT EDELİM.BU KADAR HAKARETLİ KONUŞMANIZA RAĞMEN MİLLETE MASUL ROLÜ OYNAMAYIN.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|