AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-18-2007, 12:03   #1
Kullanıcı Adı
akulkem
Standart HABER 5 İ PROTESTO
Değerli arkadaşlar Forum yöneticimiz sayın Hasan Sarı'nın sitedeki olaylar sonucunda "Pkk'lı Milli Görüşçü böcekler" şeklindeki ifadesi nedeniyle Haber5 adlı basın kuruluşu olayın ardına düşeceklerini, gerekenin yapılacağını, inceleme başlatılacağını iddia etti. http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=287363

Söz konusu siteyi haber boyutunu aşarak polisçiliğe soyunması nedeniyle protesto ediyorum

akulkem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-18-2007, 13:15   #2
Kullanıcı Adı
libero_bm
haber 5 teki haberi görerek bu siteyle tanıştım ve ben bir milli görüşçüyüm bir camiayı hedef alarak pkk lı ve böcek demesini açıkçası üzerime alınmıyorum ve kötü söz sahibinindir diyerek ilgili arkadaşa iade ediyorum söylenecek o kadar çok şey varki aslında fakat şu anda sabrediyorum ve gelecek cevaplara göre hareket edecegim. ayrıca milli görüşçülere pkk diyeni değilde haber5 i protesto etmenize anlam veremiyorum açıkçası
libero_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 13:18   #3
Kullanıcı Adı
Fahrenheit
Sözler çarpıtlılmış Pkk derken Hasan abimiz foruma gelip huzuru bozan arkadaşları kastediyordu olayı basite indirgemiş haber 5 acıdım doğrusu kendi çaplarında haber yapmışlar..
Fahrenheit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 13:19   #4
Kullanıcı Adı
anatolia
Alıntı:
libero_bm Nickli Üyeden Alıntı
haber 5 teki haberi görerek bu siteyle tanıştım ve ben bir milli görüşçüyüm bir camiayı hedef alarak pkk lı ve böcek demesini açıkçası üzerime alınmıyorum ve kötü söz sahibinindir diyerek ilgili arkadaşa iade ediyorum söylenecek o kadar çok şey varki aslında fakat şu anda sabrediyorum ve gelecek cevaplara göre hareket edecegim. ayrıca milli görüşçülere pkk diyeni değilde haber5 i protesto etmenize anlam veremiyorum açıkçası
aynen kardeş kötü söz sahibinindir bize söylediğiniz bütün sözleri aynen iade ediyorum
bizi bu noktaya getiren sizisiniz başkanımızında sabrını taşırarak böyle talihsiz sözler söylemesine siz sebeb oldunuz
ve haber 5 i bende protesto ediyorum
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 13:28   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazil

Bizi Bizansın torunları ilan edenler, bizim sözlerimizden neden alınır acaba ?

Siteye adapsızca girip, ahlaka uygun olmayan şekilde saçmalayan sözde milli görüşçü, kendini bilmez bir kaç çapulcuya ağzının payı verildi diye yaygara mı basılıyor? Ayrıca PKK nerde söylenmiş gören var mı? Ben sadece terör estiren kelimesini okudum ...

Varsın kim ne nerde desin, herkes kimin ne olduğunu biliyor.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 13:32   #6
Kullanıcı Adı
libero_bm
Alıntı:
anatolia-shatarra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aynen kardeş kötü söz sahibinindir bize söylediğiniz bütün sözleri aynen iade ediyorum
bizi bu noktaya getiren sizisiniz başkanımızında sabrını taşırarak böyle talihsiz sözler söylemesine siz sebeb oldunuz
başbakanın avukatlıgını yapamana gerek yok zaten cevap yetiştiriyor her yere hocamıza saygısı varya ondan cevap vermiyor. bende inandım çok hocamın söylediklerinde yanlış varsa yalan varsa iftira varsa çıkar söylersin yalan söylüyorsun diye bu ona saygısızlık olmaz
libero_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 13:37   #7
Kullanıcı Adı
anatolia
Alıntı:
Alıntı:
anatolia-shatarra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
başbakanın avukatlıgını yapamana gerek yok zaten cevap yetiştiriyor her yere hocamıza saygısı varya ondan cevap vermiyor. bende inandım çok hocamın söylediklerinde yanlış varsa yalan varsa iftira varsa çıkar söylersin yalan söylüyorsun diye bu ona saygısızlık olmaz
bizansın çocukları yeterli bi cevaptır sanırım sizlere ;)
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 14:16   #8
Kullanıcı Adı
Akp Gülü
Komik onlarda haber7yi protesto ediyor..
Şaklabanlık hepsi
Akp Gülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 14:17   #9
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Alıntı:
hakan yazıcı Nickli Üyeden Alıntı
BİZANSIN ÇOCUKLARI!!

Yahu yıllarca sizde bizimleyken "tele-vole" haberciliğinden İllallah etmiyormuydunuz? NTV size sadece Hoca nın "bizansın çocukları" kısmını izlettirmiş. Halbuki Hoca, o cümlenin bir öncesindeki cümlesinde olayın açıklıyor ve sonraki cümlede "bizansın çocukları" lafını kullanıyor.

Ama sizden bu konuşmanın inceliğini anlamanız beklenemez.

Günün önemli bir bölümünü malum medyanın narkozlaması altında geçirenlerin bir anda gerçekleri anlamasını beklemek nasıl gerçekçi olmazsa, sizinde bu konuşmayı anlamanızı beklemek o kadar gerçekçi olmaz.

Desenize sizin mitinglerinizde tele - vole yayını gibi ... Yada tele - vole lerde gırgır konusu olan Hocanız ...

Hocanız pusulayı şaşırmış muhterem, Ne dediğini bilmiyor, sonrada gaflarını milli göüşcüklüler düzeltmeye çalışıyor.

Bizim için o insanın ne dediğinin zerre kadar önemi yok, aynı şekilde onun şemsiyesi altında bize iftiralar düzen zihniyetinde ...

Gölge etmeyin başka ihsan istemez !

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 15:18   #10
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
BAKIN HİTAPLARA DİKKAT EDELİM.BU KADAR HAKARETLİ KONUŞMANIZA RAĞMEN MİLLETE MASUL ROLÜ OYNAMAYIN.
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)