12-04-2007, 14:39 | #1 |
Türksolu'ndan ağır tahrik
Türk Solu dergisi yeni bir tahrike imza atıyor. Daha önce de başlattığı kampanyalar ve yazılarıyla toplumu bölecek adımlar atan Türk Solu dergisi son olarak İstanbul'da dağıttığı rozetle yine tartışmaya neden oldu.
Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok muhtaç olduğumuz bu günlerde Türksolu üyeleri ev ev dolaşarak üzerinde "Alışverişimi Türk'ten yapıyorum, param PKK'ya gitmiyor" yazılı rozetler dağıtıyor. Çantalara da takılabilen rozetlerin üzerinde Türk bayrağı da bulunuyor. Yüz yıllardır kardeşçe bir arada yaşayan iki toplumun birbirine karşı düşmanca hisler beslenmesine yola açacak olan tahrik kampanyası ilk olarak Türksolu dergisinde çıkan yazı ile başladı. Kaya Ataberk imzasıyla dergide yer alan yazıda "Alışverişimi Türk'ten yapıyorum, param PKK'ya gitmiyor" mesajı verilirken, vatandaşlar "Kurtuluş Savaşı'nın ruhu"yla ve "68 devrimcilerinin militanlığı" ile kampanyaya sahip çıkmaya çağrılıyor. Vatandaşları Türk müziği dinleyip, Türk yemeği yemeye çağıran Türksolu yazarı, Kürt kökenli vatandaşlarımızı 'her cepheden Türklere saldıran' düşman olarak gösteriyor. ZAMAN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-04-2007, 14:53 | #2 |
Türksolu'ndan ağır tahrik
militarist ruhlu kişiler işte ne olacak... kendilerini önemli gibi görmeye calışıyorlar fakat kesinlikle dikkate almıyorum....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|