AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 12-02-2007, 16:30   #1
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
Standart msn adresime gelen bir mesaj
[b][color=black]YAŞADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN,

BARİ ÜLKENİ SORGULA

Etibank 'ın veya Türkiye'nin Geleceği

ASIL DEĞERİ 9 (DOKUZ) TRİLYON DOLAR

DİKKAT 9 MİLYAR VEYA

9 MİLYON DEĞİL

9 TRİLYON DOLAR...

ABD SADECE

40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK .

YAZIKLAR OLSUN KAPTIRANA, VERENE ..

ALTI ÜSTÜ BİR MAİL GÖNDERMEKLE BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN LUTFEN. VATANINI SEVEN HERKESE GÖNDERELİM, HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK ÖZELLEŞTİRİLECEK

>>(VE ALICISI AMERİKA... VE BOR İŞLETMELERİ ETİBANK BÜNYESİNDE. KONULAN FİYAT NEDİR 40 MILYON $ . LUTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LUTFEN HERKESE İLETİN...
LUTFEN...

Borla calışan araba üretildi, Türkiye kıskacta. Arabayı bor madeniyle calıştıracak patentli 600 proje olduğu ortaya çıktı. Türkiye, dünya rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararası teroristler Türkiye uyanmadan bu kaynagı ele gecirmeyi planlıyo

Yorumlarınızı bekliyorum :-\

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-02-2007, 16:35   #2
Kullanıcı Adı
erenon
bu mailleri ulusal türk solu olarak adlandıran ve hiç bir gerçeklikle ilgisi yoktur

http://www.turksolu.org/ bu sayfada kürt meselesi ile ilgili yazılan makalelere bakarsanız kanınız donar..... böyle faşizim i hiç bir yerde görmediğiniz

o yüzden dolayı bu tarz maillere sadece gülüp geçsek daha yerinde olur ;)
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2007, 16:59   #3
Kullanıcı Adı
mavera
yillardir bu borun muhabbeti yapilir yok benzinden daha degerli yok yüzde 70 i türkiyede yok abd kullanmamizi engelliyor gibi..
nedir bu isin asli daha cözemedim yani bu kadar degerli neden degerlendirilmiyor!...bu arada bu maile gelince eronun dedigi gibi ulusal solcularin klasik vatan elden gidiyor yaygaralarindan birisi ;)
Alt 12-02-2007, 17:04   #4
Kullanıcı Adı
Meftun
özelleştirmeye karşılar ya o bakımdan yolluyorlar bana da gelmişti...bu ülke sahipsiz değil merak etmeyin bu tarz bir durum olsa hepimizden önce başbakanımız müdahele eder....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2007, 19:27   #5
Kullanıcı Adı
rewaswer
bunlar tamamen insanların mail adreslerini ele gecirmek icin kurulmus tezgahlar, ne hakketen deyip birilerine yollayın, ne de nasıl olur diye sinirlenin, silin gitsin.
rewaswer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2007, 19:53   #6
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
TEŞEKKÜRLER ARAKADAŞLAR
Alt 12-05-2007, 20:30   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
tamamen yalan değil belki ama bizimkilerinde cantalarında Bor madeni ile ilgili bir çalışmayı Dayımdan duymuştum... bildğim bir şey var evet bor değerli bir madde ve artık petrolun yerini tutacağını biliyorum gerisi ... turksolu aptallarının işi bulanıklaştırması...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2007, 20:36   #8
Kullanıcı Adı
hayataAKartı
Selam Aleyküm

Bu tür mailler daha öncede bir çok için dolaştı durdu sanal alemde. Ancak kimin neye dayanarak yazdığı bilinmeyen bu mailler hep sahte çıktı. Bende yarın bir mail yazıp tüm msn kullanıcı dostlarıma gönderecem. Onda ne yazak biliyormusunuz. Bizim kümesin 1 000 000 $ olduğu ancak babamın bu kümesi 100 YTL ye satacağı yazacak.
hayataAKartı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)