![]() |
#31 |
![]() Asıl İsmim Duygu...Üyesi olduğum başka bir forumda moderatörüm ve arkadaşı koymuştu bu ismi.Arkadaşı güzel ve duygulu şeyler yazıyorsun adın duyguseli olsun demişti
![]() ''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!'' |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() eses
hitler zamanında nazi de eses subayları yada orduları mı ne varmış birşeylere denilen isimmiş ama gayem o değil mlum ameller niyetlre göredir eskişehirliyim ve skişehirspordan dolayı eses ayrıca başka bir olayda beni arkadaşlar eskişehirde eses diye çağırırlar sevgi ve saygılar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Lügat bir isim ver bana halimden;
Herkesin bildiği dilden bir isim. Eski esvaplarım tutun elimden; Aynalar söyleyin bana ben kimim.. Necip Fazıl Lügatlar aşkımı edemez tabir Çözemez sırrımı ebcedle cebir Dilimde son kelam söz bir Allah bir İki elim kanda olsa gelirim !.. ** Namın dört bucakta kökler salsa da Lügatlar dehandan nasip alsa da Her yanın şaheser destan olsa da Dillere dargınım gelme üstüme Uğur Işılak ... Şiirlerinde görüldüğü üzere manidar ve latif bir kelime...Sevdiğim için kullanıyorum. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Only_Bullet
Anlamı tek mermi veya kurşun.Bu ismi Nick sıkıntısından ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() oguzdesouza
İsmim zaten oğuz olduğu için oguz'u kullandım. desouza ise nickimi yazarken aklıma bi şey gelmedi.Tam o anda televizyonda Alex'le ilgili bir haber vardı.Ben de dedim oguzdesouza olsun ![]() ![]() Nasıl ama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() ben de bi defasında nette Tarık bin Ziyad ın endülüsü fethetmek için gemilerle ispanya'ya ulaşınca gemileri yaktırıp :
"Ey mücahidler! arkanizda düşman gibi bir deniz , önünüzde deniz gibi bir düsman var , nereye kaçacaksiniz? dönüş yoktur iki seçenek kalmıştır ya ölüm yada zafer" dediğini okumuştum, çok etkilendim. Ayrıca Peygamber Efendimiz-SAS-'in Taifte taşlanması vakıasında Hz.Zeyd -ra- canını siper ettiğini biliyoruz... Vatan ve din uğruna canımdan geçmek için harfleri ortak diye ve gemileri yakıp tabuları yıkanlardan olmak istediğim için ziyad ı seçtim, ziyade kelimesi de arapça da "daha fazla, çok" demek. bu sebeple Düşmanlara karşı çoook olacağımızı ima etmek için _e kullanıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Özel bir anlamı yok,gerçi vardır ama ben bilmiyorum
![]() İlaç kutuların üstünde yazar 'antienflamatuar' diye ama eski yazılış şekliyle 'tuvar' olarak yazıyorum ![]() Sonradan öğrendim 'v' harfinin kullanılamdığını. Söylenmesi ve yazması zor kimisine göre ama ben alıştım 3 yıldır kullanıyorum başka bir sitede ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
![]() kendi adımı kullanıyorum berat=berat gecesi.mübarek bir günde doğmuşum. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() "fazlrahmet"
Anlamı Allahu Tealanın Kuranı kerimde bahsettiği nefsi islah edici nurlarıdır...Biri "Fazl" diğeri ise "Rahmet" nuru.... Kişi Allahı andığında (Allah Allah Allah Allah diye) Fazl ve Rahmet nurları göğsü islama yarılmış (EnamSuresi 125) kişinin kalbine 2 şer 2 şer gelir ve burada iman kelimesinin etrafında toplanarak kişinin nefsinin kalbinin aydınlanmasını ve nefsin tezkiye edilerek afetlerden temizlenmesini sağlar...Rahmet nuru fazl nurunu sadece kalbe taşır özelliği budur...Allah razı olsun... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Osmanlıca isimlere merakım yüzünden yaklaşık üç sene önce keşf edilmiş ve vaz geçilmez bir yeri mevcut bulunuyor bende.Fazla sık rastlamayaşım ve kırılgan hüzünlü bir hali olması tercih sebeplerim arasında.. Kullandığım iki nick'in sözlük anlamlarıda aşağıda..
Nazende/ Nazenin ; Nazlı sevgili,nazik endamlı,nazlı yetişmiş. Bunların haricinde Türk sanat müziğinde sevdiğim bir eserdir "Nazende Sevgilim" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|