![]() |
#1 |
![]() Ne güzeldir birine ' İyi ki Varsın' Diyebilmek..
*Bu ' biri' hayatınızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır. *Bıraktığı derinlik de, devamında iyi damlalarını ardından getirmek de gecikmeyecek ve 'İyikiler' denizini oluşturacaktır. *Bu deniz berraktır. *Ayaklara batacak çakıldan ıraktır. *Ne kadar derine giderseniz gidin denizin dibi aynı mavilikte olacaktır. *Bu deniz suskundur. *Sizi fırtınalarında savurmaz. *Başka denizlerdeki fırtınaların önceden habercisidir. *Onu izlerken dalıp gidersiniz hayallere, ama şu anki gerçeklerle.. *Bu deniz Filizdir. *Yeşilinin taze kokusu,yeni doğuşların müjdesidir. *Emekle beslenir,meyveleri çeşit çeşit renk renkdir. *Bu deniz paylaşımdır. *Lokman ağzındayken, kursağı boş olanları düşünmektir. *Ne fark eder ki' deyip geçmemektir. *Binlerce deniz yıldızı sahile vurduğunda,'hangi birini okyanusa geri göndereceğiz' dememektir. *Bir tanesi için bile çok şey fark ettiğini bilmektir.. *Bu deniz ' Sevgi' dir.. *Her harfinin hakkını vererek söylemek,değerini bilerek yaşamaktır. *Sözde değil Özde Sevmektir… Bu gün kaç kişiye ' İyi ki Varsın ' dediniz…? ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok sevdiğiniz hayatınızdan gitmeden varlığının sizi mutlu ettğini hissetirmeniz en büyük mutluluktur..
Eline sağlık çok güzelde... Konu dışı not: ya + diyip duruyoruzda daha ben bunun nerden verildiğini bi türlü anlayamadım ![]() ![]() ''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!'' |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Rica ederim ne demek okudukça paylaşmak istiyorum
![]() Not: Bana vermen için söylemiyorum da ;) solda üye bilgilerinin orada alttan 3. kutucukta beğeni arttır butonu var oradan veriliyor ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() "*Bu deniz ' Sevgi' dir..
*Her harfinin hakkını vererek söylemek,değerini bilerek yaşamaktır. *Sözde değil Özde Sevmektir…" Çok güzeldi,teşekkür ederim Ümitli_bekleyiş ;) + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben teşekkür ederim Gülseven ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!'' |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aldım kabul etmiştim zaten ;) Teşekkür ederim.Düşünmeniz yeter.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |