12-13-2007, 23:15 | #1 |
DENİZ YILDIZI
DENİZ YILDIZI
Yazı yazmak için okyanus sahillerine giden bir yazar, sabaha karşı kumsalda dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaşınca , bu kişinin sahile vuran denizyıldızlarını, okyanusa atan genç bir adam olduğunu fark eder. Genç adama yaklaşır: - Neden denizyıldızlarını okyanusa atıyorsun? Genç adam yanıtlar; - Birazdan güneş yükselip, sular çekilecek. Onları suya atmazsam ölecekler. Yazar sorar; - Kilometrelerce sahil , binlerce denizyıldızı var. Ne fark eder ki? Genç adam eğilir, yerden bir denizyıldızı daha alır, okyanusa fırlatır. - Onun için fark etti ama...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-13-2007, 23:18 | #2 |
DENİZ YILDIZI
gerçektende çok anlamlı bi hikaye kısa olmasına rağmen anlattıkları çok farklı emeğine yüreğine sağlık +1
|
|
12-13-2007, 23:21 | #3 |
DENİZ YILDIZI
bu hikaye benim için çok şey ifade eden bir hikaye inş sizinde ilginizi çeker
bazen insan olarak nefsimize uyup kardeşim benmi kurtaracam dünyayı deriz yada ben birşey yapsam ne faydam olurki benim elimden ne gelirki gibi sözler söyleriz ama bilmeyiz halbuki bi çivinin bir nalı ,bir nalın bir atı,bir atın bir askeri ,bir askerin abir orduyu , bir ordunun bir vatani kurtarabileceğini belki herşeyi çözemeyiz ama bu demek değildir ki hiç bir şeyde yapamayız karıncanın hikayesindeki gibi karınca hacıya gitmeye karar vermişş demişlerki sen ne yapıyorsun senin ömrün yetmze oralara gitmeye sen kendindemisin -karınca: olsun demiş en azından o yolda ölürüm kendi içimizdeki potansiyelin farkına varalımm mehmet leri fatih yapan duygu neyse o bizde de var sadece ateşlenmeyi bekliyor. saygılar ve sevgiler |
|
12-13-2007, 23:32 | #4 | |
DENİZ YILDIZI
Alıntı:
|
||
12-14-2007, 00:19 | #5 |
DENİZ YILDIZI
bılıyordum bu hıkayeyı...gercekten cok hos ve anlamlı...foruma guzellık getırdın eses boyle devam... ;)
|
|
12-14-2007, 00:36 | #6 |
DENİZ YILDIZI
çok güzel kardeşim ellerine sağlık
|
|
12-14-2007, 23:31 | #7 |
DENİZ YILDIZI
bu güzel paylasımın için ese 1 begeniyi hakettin gercekten güzel bir paylasım
|
|