AK Parti Resimleri - AK Parti FotoğraflarıAK Parti Resimleri, AK Parti Fotoğrafları, AK Resimler - AK Parti ile ilgili tüm resimleri burada paylaşıyoruz.
Bazı site üyelerini anlamakta büyük zorluk çekiyorum.Bu resim internette şuan büyük bir hızla yayılan ve popülerliği üst seviyede olan bir resim.Ben değerli gönüldaşlarımın bu resim hakkındaki görüşlerini almak maksadıyla burada yayınladım.Lütfen objektif,ak görüşlü,mantıklı yorumlar yapınız.Buradan bu resmi silin demek ne kadar düşüncesiz dar görüşlü ne kadar korkakça bir hareket.Bunu bana yapılmış bir hakaret olarak kabul ediyor ve sizleri şahsım adına kınıyorum.
DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEZ
KAFİRDEN KORKSAK MÜSLÜMAN OLMAZ
HAİNLERDEN KORKSAK AK PARTİLİ OLMAZDIK ! > > > >
sanırım bu lafların hepsi bana...evet bu resim popülerliği artan hamaset dolu bir resim...tekrar ediyorum misakı milli sınırımız ve evet herkes gibi isterim ama bu şuan komşularımıza savaş ilanı demek...neyse söylediklerimi anlamadığınız açık tekrar tekrar yazmayacağım ama senden farklı düşünüyorum diye bana korkak diyemezsin hele o son cümlen nedir öyle farklı düşünüyorum diye ak partiliğime de mi laf söyleyeceksin...sana hakaret etmedim ama ne kadar anlatsam da anlayacağın kadarını değiştiremem maalesef...
sende çok alıngansın kardeş, bizim kimsenin topraklarında gözümüz yok, lakin o topraklar ırağın toprak bütünlüğü olarak kalmayacaksa, ve olası kürt devleti kurulacaksa misakı milli sınrılarımızdaki hakkımızı talep ederiz, bu kanlı mı olur kansızmı bu tartışılır ama, geçmişi olmayan bir ırka o toprakların peşkeş çekilmesine müsade edemeyiz. masum rolu oynayarak kimse vatan sahibi olamaz, eğer o topraklar ırağın olmayacaksa kürtlerin olamaz, ve illa birilerinin olacaksa o da Türkiye olacaktır..